Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (43)
1BeğenmedimŞikayet
Tr_deLii ()Oda anlamıyo o yüzden soruyo. Onun anladığı tek şey sahte üyeliklerle kendi kendini övmek :))
Aslında bana soruyo cevap veriym diye ama vermem. Darıldım ona ben engelledi beni. Özür dilerse affedicem keratayı:)))
Lalem için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()5.75 veriyor.. Yani tekrar test edecek..
Digimen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()Çanak derinliğini alıp 24.600 üstüne kle bakalım ne çıkıyor.. Ortalama hedef 25.700 vermesi lazım..
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lalem ()Hocam peki grafikte ters omuz başımı olustu biraz anlamıyoruz
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()Ok sağolasın
2BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()hocam obo(omuz baş omuz ) formasyonu çalışırsa düşüş TOBO (TERS OMUZ BAŞ OMUZ ) FORMASYONU İse yükseliş olur
sxman24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Yükseliş formosyonu
sxman24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Hayirlisi yapacak bisey yok artik
busdevman için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
busdevman ()Abla olanda hayır vardır. sabır salı ya kadar.
Serpila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ebrucen ()Serpil alım yaptihinda etiketlermisin
Serpila için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Tlde kaldim abi ya makas yuzunden
0BeğenmedimŞikayet
busdevman ()Hedef 27. xx usd mi?
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()Hocam anlayacağımız dilden söylesen çıkış mı düşüş mü