Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (43)
0BeğenmedimŞikayet
Emre34Eli ()Yaa nolur gümüşü beraber alıp satalım, zarar etsemde söz ben size isyan etmem.. sağolun ben yinede sizin sayenizde kazandım hep.. birazda panik olmasam olacak bu iş
Digimen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emre34Eli ()Ama geç yazdınız hocam beee:((( ağlıycam yine... dolardan yüzüm güler miki .. borsada çöktüğüne göre
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()Eekeen yollamışsın seni qcelece.. :))
Emre34Eli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emre34Eli ()5,32 den aldığımı, 5,65 den sattım ben:)
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()5.70 dört saatlik kapanışı.. 6.02 getirir... Dikkat edelim.
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()5.28 imiz var... Sanmam oralara gelsin.. Gelseydi çoktan gelirdi.. İllede 5.40 a alıcı gelecek.. :))
0BeğenmedimŞikayet
Emre34Eli ()Peki 5,70 güçlü satışlar gelir diye tahmin ediyorum yine altında destek kaçı takip edicez. Bende dahil olmak üzere satıl yaparım diye düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Emre34Eli ()Hadi inşallah
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()Kaç gündür 5.40 desteğimizde limanda güçlü alıcılar toplamaya çalışıyor..
0BeğenmedimŞikayet
Emre34Eli ()Selamlar.. gümüşte olumlu düşünceleriniz devammı halen? Çok sakin duruyor
0BeğenmedimŞikayet
Emre34Eli ()Teşekkürler açıklamalarınız için.
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Teşekkürler hocam herkes dusecek deyince yuksekten aldigim gmusu zararina ciktim simdi alim icin bekliyorum
4BeğenmedimŞikayet
Digimen ()Altın ve gümüş arasında büyük rekabet yani alımlar var.. Buda gram ve gümüşü tl bazında beraber yükseltiyor.. Fakat gümüş her ne olursa olsun 5.70 tekrar test edecektir.
Birtek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Hocam gmuste son durum nedir acaba
2BeğenmedimŞikayet
Digimen ()Gaplı açılış beklentisi var... Ani yükseliş ardından tekrar süzülebilir..
Rasyo altın ve gümüş arasındaki popülerliğini belirler.. Bazen aynı andada yükselebilirler.. Altın alımı gümüşten çok ise altın popülerliği yani rasyo yükselir.. Gümüş alımı altın ons tan yüksek ise rasyo düşer.. Bazende günlük alımlar altın ve gümüş ile aynı oran olunca tl bazında ikiside yükselir..
0BeğenmedimŞikayet
Emre34Eli ()Hocam siz bilirsiniz gümüş rasyo değeri nedir şu anda, herkes farklı söylüyor? Sitelerde de farklı
0BeğenmedimŞikayet
Emre34Eli ()Sağolun. Sizce açılana kadar bu ters oboya yetişirmiyiz. :))
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()Gms yükseliş kanalının içinde hala.. Düşüş trendinde değil..
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Hocam gümüşte düşüş beklentileri olanlar çoğaldı, sizin grafik ne gösteriyor
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()Yükseliş hededimiz devam ediyor..
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()Sabah mb açılınca normale döner...
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Gece 12de. doner bnce
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Düşüş mu yükseliş mı bekliyorsunuz hocam,
0BeğenmedimŞikayet
Emre34Eli ()Hocam, sizce salıya bağlayan bu gece 01:00 de bankaların kurları normale döner mi? Yoksa sabah mı normale döner
0BeğenmedimŞikayet
CamelSoft1 ()Formasyonun şeklini tam olarak görseydik daha iyi yorumlayabilirdik fakat gördüğüm kadarıyla sağa eğimli bir boyun çizgisi çizebiliz bu durumda da sol ters omuz sağ ters omuzdan daha uzun olacaktır bu sebeple tam bir tobo formasyonu oluşmadığını düşünüyorum.
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()benim de kafam karisti tobo deyince. acaba 5.70 den gelen dusus kanali icin mi soylediniz
CamelSoft1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()arkadaşlar obo ve tobo konusunda benim bilgim kısıtlı soran arkadaşları bilgilendirseniz sevinirim
CamelSoft1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()şu makas nerden çıktı anlamadım vakıf katılımda düşük
Serpila için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CamelSoft1 ()Yükseliş trendinde tobo çalışmaz diye biliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()Düşüş trendinde oluşan ters omuz baş omuz formasyonu ise yükseliş trendine girileceğinin uyarısıdır. Formasyonun sağ omuz seviyesi sol omuz seviyesine göre daha yüksekteyse sinyalin gücü artar.