Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (90)
1BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Napsam hocam zararkes yapsammi
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()5.70 alimim var habersiz dususu iflas etirdi
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Teşekkürler yok aslında eleştiri ye açığım da iftira onunki beklentiler alınır gerçekler satılır demişim Yalanmı yani bunu felaket tellallığı yaptıya komik
PesimisTr için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
PesimisTr ()Like :) kimleriii yedilerr burdaaa kimleri gelmeyin oyuna hocam . İnsanlara bilgi paylaşımında bulunan kaç kişi vardı burda hepsini bezdirdiler
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()En iyisini yaptın hocam boşver her hamleyi bilecek halimiz yok spek çok onların oyunu geçerli
3BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Yok hocam sağol ben gerçekten faydalı olmak için buradayım
ve yani tabi bunun kararını ben veremem ama başarılı olduğumu düşünüyorum o art niyetli ve engelledim salla gitsin işimize bakalım
Ennsar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
İbrahim2645 ()Başka biriyle karışt8rıyorsun galiba, @ALONE_EAGLE dostum dediğinin arkasındadır. Yazarken dikkat lütfen.
Hassansabbah için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Yahu kardeşim adam 5.75 deyince niye konuşmadın kar edemiyorsan sorun sende demektir onu sucu değil.
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Engelledim seni üzgünüm boş yapıyor sun çünkü şu anda
1BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Uğraşma hocam @_ONEOL_ mapusa gitti sende pesine takılma
0BeğenmedimŞikayet
Hassansabbah ()Ne zaman düşse satın diyorsun kardeşim millet size güveniyor
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Bunu felaket tellallığı :) komiksin sen sözümü kafana yaz ömür boyu lazım olur içinde neler var neler:)
0BeğenmedimŞikayet
Hassansabbah ()İnsanları Kandırmasını istemiyorum
Ennsar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hassansabbah ()Sen bu yorumu attığında 4.50 civarıydı hadi kardeş kendini ağa paşa san sen sensin sen
0BeğenmedimŞikayet
Hassansabbah ()Gümüş için ALONE_EAGLE yorumu (7 gün önce)
Beklentiler alınır
Gerçekler satılır :)
https://altin.in/alone_eagle/17
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Kesinlikle öyle bir yazım olmadı sen nedense bana iftira atıyorsun sebebini bilmiyorum ama ben 2.40 tan beri yükseliş trendi nde olduğumuzu söylüyorum ve yine aynı sadece düzeltme olabilir diyorum bu felaket tellallığımı engelle dostum beni görmezsin o zaman
0BeğenmedimŞikayet
Var_mısın_yoksun ()Doğru ama 5,40 stop olduğunu söylemişti sabah onu görmediniz sanırım
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Begenmiyorsan yorumlarını okuma kardeşim engelle çokmu zor!
0BeğenmedimŞikayet
bellaciao ()Stop hangi banka da var.. vakıf katılım da yok da
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Atsana o yorumu lütfen bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Hassansabbah ()Sende felaket tellallarındansın ben seni 4.50 den beni düşecek yorumlarını okuyorum @ALONE_EAGLE
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Evet 40 tan da stop oldum onuda yazdım dostum
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Tabi doğru ama ben daha çekileceğini düşünüyorum tabi zamanı var ve kimseye al sat demem herkes kendi riskini kendisi alır
SMMMüşavir için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hassansabbah ()Gümüş için ALONE_EAGLE yorumu (11 saat önce)
5.30 aldım 5.72 sattım sonra 5.46 dan yine aldım bekliyorum
https://altin.in/alone_eagle/2
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Ben biraz izleyeceğim teninde bahsettim flama sol kenarı dik sağa uzanan üçgen düşünün vebunu için de işleme girmem ha çıkar mı çıkar ancak ben risk götürürüm girmek isteyene bir şey demem ytd
Kios için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SMMMüşavir ()Çok güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık.
Benim şahsi kanaatim bu saatten sonra herkes kendi başına; düşebilir de çıkabilir de giren veya duran lord olmayı da mort olmayı da göze almalı aynı şey çıkanlar içinde geçerli.
Bence olması gereken en kötü şartlarda 1 gr. gümüşün 1$'a eşit olması veya daha yüksek olması. Ben yatırımımı ona göre planlıyorum ve bence düşüş yerleri satma sebebi değil alım fırsatıdır. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Kios ()Tekrar nereden giriş yapacaksınız. Bende dizin yazımı gördüm baktım gidiyor. stopladim. Sanırım buradan tekrar alacagim. Daha düşmüyor.
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Sağol Hocam, sizinle beraber yapmadım, keşke yapsaydım.
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Bende 47 alımımı 40 tan stopladım inanın önceden uyaracaktım sabah 6 dan beri sayfada grafik çizdim silindi yazıyorum kapanıyor sayfa öyle bir talihsizlik oldu
Birtek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Mahvetti beni bu düşüş