Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
___deniz___ ()Teşekkür ederiz sayenizde bilgilendik panik satış yapmadık.. inmesini beklediniz yerden ekleme yaptık
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tersgold ()Sağolun sedece fikrinizi almak almak istedim hayırlısı bakalım biraz düşerse alırım
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam ben sadece grafik paylaşan biriyim değil ben kim olursa olsun sakın burada birilerine danışarak yatırım yapma. para senin para herkesin grafiğine bak faydalan ama yatırım konusu sadece ve sadece sana ait olsun
Tersgold için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tersgold ()Eyvallah burdan girilirmi acaba fikrinizi almak istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam şu an ben göremiyom gören arkadaş varsa yazsın
Tersgold için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tersgold ()Akif hoca peki alım için 8.42 gibi fiyat görmek mümkün müdür teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam dün dolar tl de bu gün ise şimdi sterlin tl de attığım grafikler grafiklerin babası sayılır diğer tüm grafikleri unut ama şunu unutma yatırım tavsiyesi değil
___deniz___ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
___deniz___ ()İnşallah bozulmaz biraz dolarım vardı 2 haftadır bekliyorum yerinde sayıyo onuda siterline parite yaptım 58 den.. baktık dolar hareketlenirse ona göre yine pozisyon alırız artık