Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0457 11:58:51
EUR 36.1663 11:58:51
USD 34.5629 11:58:51
ALTIN ONS $2697.3350 11:58:51

Grafiği gönderen: DOGANbey42

⭐⭐DOGANbey42 ()
Gümüş

Benim grafik hedefim gelmistir hayirli olsun bakalim devami nasil olacak yeni calismalar yapmak lazim grafigin islevi bitti

Yorumlar (48)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

:))) alemsin ustadim Allah razi olsun

küçükesnaf67 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Allah razi olsun ustadim beni bu gun cok mutlu ettiniz saolsun

Piyasanın_acemisi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

küçükesnaf67 ()

kesinlikle öyle:)

Piyasanın_acemisi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Piyasanın_acemisi ()

Aynen:)) Ama @DOGANbey42 hocam baştacımız.

0BeğenmedimŞikayet

küçükesnaf67 ()

2 yılmı? sen çok iyi niyetlisin ya:))

wendy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

küçükesnaf67 ()

üstad burda kendi çocukluğuna inmekten bahsetmiştim:)) iyiki varsın üstad. bizi burada tutan sizin gibi arkadaşların kalitesi

DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Allaah razi olsun ustadim

ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Ben teşekkür ederim usta doğru ya herzaman doğru deriz

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Allah razi olsun ustadim bu guzel dusunceleriniz icin cok mutlu oldum ancak sunu bilmenizi isterim sizin gibi degerli arkadaslarimiz olmasa burada dakika durulmazdi tsk ederim

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Evet usta Murat haklı hoş sohbetiniz tekniğiniz ve paylaşımcı mesajlarınız ile bunu belli ediyor sunuz zaten

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

:))) cidden sesli guldum :)) cok guzel bir bakis acisi kendimi hic oyle dusunmemistim :) psikolog falan olsaymisim ben ya :)

1BeğenmedimŞikayet

wendy ()

hocam eğer öyleyse iki yıl öncemize varmadan yaşlandırır bizi :))

0BeğenmedimŞikayet

küçükesnaf67 ()

teşekkür ederiz ya doğan hocam çok kaliteli bir kişilik bunu her haliyle belli ediyor. böyle birini eleştir şakalaş piyasa konuş ama dertleşme dermişim:))) dertleşmek istersen çocukluğuna kadar inebilir gibime geliyor:)

0BeğenmedimŞikayet

wendy ()

yaa bugün çok güldürdünüz beni siz de hep gülün inşallah.. muhabbetiniz çok tatlı arkadaşla, daim olsun :))

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

:)) sen nerelerdeydinde ben seni kesfedemedim ustad iyiki varsin gulduk sayende saolasin

0BeğenmedimŞikayet

küçükesnaf67 ()

hahahah üstad ya:))) vallahi sesli güldüm:))

0BeğenmedimŞikayet

küçükesnaf67 ()

ben kısa yorumlarını gördüm aklımda benim uzun yazı vardı o özür dileyince eyvah dedim adam 2 satır yazıyla özür diliyor ben terketsem burayı daha iyi dedim:)))

1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

:)) yok ben illa tutturman lazim saka bir yana onemli olan insanlarin zarar etmelerinin onune gecebilmek varsin tutmasin ustadim saolasin

0BeğenmedimŞikayet

wendy ()

siz onu bir de o gece görecektiniz böyle içli içli :)))

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Usta zaten destek dirençler de 5-10 - çok normal yani e nokta atışı da kaymaklı oluyor bazen :)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

:)) o yuzden zaten okuyanimda yok adam baksana itiraf edio bana yaziyo ilk cumleni okudum sonra biraz asagi kaydirdin baktim olmayacak sayfa destirdim diyo :)) hakli adamlar

0BeğenmedimŞikayet

küçükesnaf67 ()

üatad senin o uzun yazıyı gördümya daha kötüsü nasıl olacak:))) kim böyle birşeye girişebilir. okadar yazana kadar gümüş dip ve zirve yapar:)))

1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Vay vay vay bak sen kucukesnafima birlikte olmus :)) @wendy

0BeğenmedimŞikayet

küçükesnaf67 ()

yahu mübarek yorum yapmıyor mektup yazıyor:))) ama zamanla alışacak inşallah :))

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

:)) ihale yine bana kaldi ustadim iyi ya artik benden kotuleride var diye sevinmistim :)))

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

:))) utandirma bizi acigimizi buldun artik

0BeğenmedimŞikayet

wendy ()

@küçükesnaf67 ben buna iki gün gülerim artık. açıp açıp okuyorum diyaloğunuzu :))

0BeğenmedimŞikayet

küçükesnaf67 ()

üstad sıkıntı sendeymiş ben boşuna utanmışım:)) bak biz seni sıkıştırdık:))

0BeğenmedimŞikayet

wendy ()

İlk sayfamda yedinci yorum falan @küçükesnaf67 a yazdım..

1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Bulamadim ki kime yazmistiniz? Kopyalayip atma sansiniz varsa cok sevinirim kucuk esnafi kistirmisken :))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum