Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (48)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ():))) alemsin ustadim Allah razi olsun
küçükesnaf67 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Allah razi olsun ustadim beni bu gun cok mutlu ettiniz saolsun
Piyasanın_acemisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
küçükesnaf67 ()kesinlikle öyle:)
Piyasanın_acemisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasanın_acemisi ()Aynen:)) Ama @DOGANbey42 hocam baştacımız.
0BeğenmedimŞikayet
küçükesnaf67 ()2 yılmı? sen çok iyi niyetlisin ya:))
wendy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
küçükesnaf67 ()üstad burda kendi çocukluğuna inmekten bahsetmiştim:)) iyiki varsın üstad. bizi burada tutan sizin gibi arkadaşların kalitesi
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Allaah razi olsun ustadim
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Ben teşekkür ederim usta doğru ya herzaman doğru deriz
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Allah razi olsun ustadim bu guzel dusunceleriniz icin cok mutlu oldum ancak sunu bilmenizi isterim sizin gibi degerli arkadaslarimiz olmasa burada dakika durulmazdi tsk ederim
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Evet usta Murat haklı hoş sohbetiniz tekniğiniz ve paylaşımcı mesajlarınız ile bunu belli ediyor sunuz zaten
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ():))) cidden sesli guldum :)) cok guzel bir bakis acisi kendimi hic oyle dusunmemistim :) psikolog falan olsaymisim ben ya :)
1BeğenmedimŞikayet
wendy ()hocam eğer öyleyse iki yıl öncemize varmadan yaşlandırır bizi :))
0BeğenmedimŞikayet
küçükesnaf67 ()teşekkür ederiz ya doğan hocam çok kaliteli bir kişilik bunu her haliyle belli ediyor. böyle birini eleştir şakalaş piyasa konuş ama dertleşme dermişim:))) dertleşmek istersen çocukluğuna kadar inebilir gibime geliyor:)
0BeğenmedimŞikayet
wendy ()yaa bugün çok güldürdünüz beni siz de hep gülün inşallah.. muhabbetiniz çok tatlı arkadaşla, daim olsun :))
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ():)) sen nerelerdeydinde ben seni kesfedemedim ustad iyiki varsin gulduk sayende saolasin
0BeğenmedimŞikayet
küçükesnaf67 ()hahahah üstad ya:))) vallahi sesli güldüm:))
0BeğenmedimŞikayet
küçükesnaf67 ()ben kısa yorumlarını gördüm aklımda benim uzun yazı vardı o özür dileyince eyvah dedim adam 2 satır yazıyla özür diliyor ben terketsem burayı daha iyi dedim:)))
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ():)) yok ben illa tutturman lazim saka bir yana onemli olan insanlarin zarar etmelerinin onune gecebilmek varsin tutmasin ustadim saolasin
0BeğenmedimŞikayet
wendy ()siz onu bir de o gece görecektiniz böyle içli içli :)))
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Usta zaten destek dirençler de 5-10 - çok normal yani e nokta atışı da kaymaklı oluyor bazen :)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ():)) o yuzden zaten okuyanimda yok adam baksana itiraf edio bana yaziyo ilk cumleni okudum sonra biraz asagi kaydirdin baktim olmayacak sayfa destirdim diyo :)) hakli adamlar
0BeğenmedimŞikayet
küçükesnaf67 ()üatad senin o uzun yazıyı gördümya daha kötüsü nasıl olacak:))) kim böyle birşeye girişebilir. okadar yazana kadar gümüş dip ve zirve yapar:)))
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Vay vay vay bak sen kucukesnafima birlikte olmus :)) @wendy
0BeğenmedimŞikayet
küçükesnaf67 ()yahu mübarek yorum yapmıyor mektup yazıyor:))) ama zamanla alışacak inşallah :))
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ():)) ihale yine bana kaldi ustadim iyi ya artik benden kotuleride var diye sevinmistim :)))
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ():))) utandirma bizi acigimizi buldun artik
0BeğenmedimŞikayet
wendy ()@küçükesnaf67 ben buna iki gün gülerim artık. açıp açıp okuyorum diyaloğunuzu :))
0BeğenmedimŞikayet
küçükesnaf67 ()üstad sıkıntı sendeymiş ben boşuna utanmışım:)) bak biz seni sıkıştırdık:))
0BeğenmedimŞikayet
wendy ()İlk sayfamda yedinci yorum falan @küçükesnaf67 a yazdım..
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Bulamadim ki kime yazmistiniz? Kopyalayip atma sansiniz varsa cok sevinirim kucuk esnafi kistirmisken :))