Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (51)
1BeğenmedimŞikayet
BlackLions_ ()Hocam emeğinize sağlık yine herkesin anlayabileceği şrkilde detaylı bir çalışma ve yorum yapmışsınız. Teşekkürler
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Demir çok teşekkür ederim Allah sizlerden de razı olsun bol kazançlar dilerim saygılar.
Demir_21 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Ben teşekkür ederim sayın Edilhan bol kazançlar saygılar.
Edihan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Allah razı olsun sayın Kimyager bol kazançlar dilerim saygılar.
kimyager17 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Argentum Allah sizlerden de razı olsun çok teşekkür ederim faydalı olmasını dilerim bol kazançlar saygılar
ARGENTUM_TR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yawuz_trad ()mrblr aytaç bey , gr hakkında yorumunuz nedir kaçı hedefliyor sizce ? yorumlarınız önemli bizim için , ayrıca yorumlarınızda göremedim gr altın hakkında sizce hedef kaç olur ? teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
Demir_21 ()Paylaşım lariniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Allah razı olsun sayın Zeynep çok teşekkür ederim grafikleri anlamasanızda analizleri okuyuabiliyorsanız sanıyorum bir fikir oluşacsaktır. Anlaşılır olması adına detaylı şekilde yazıyorum faydalı olmasını dilerim bol kazançlar saygılar.
zynpclk078 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
6ncı_his ()Saygı bizden. Faydalı paylaşımlarınızın devam etmesi ümidiyle
0BeğenmedimŞikayet
Edihan ()Ellerinize sağlık Aytaç Bey;
Siz ve sizin gibi veri akışı sağlayan ve bunun için zaman harcayan herkese teşekkür ederiz.
1BeğenmedimŞikayet
kimyager17 ()aytaç bey eline sağlık. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
1BeğenmedimŞikayet
ARGENTUM_TR ()Eline emeğinize sağlık Allah razı olsun başarınızı tebrik ediyorum
1BeğenmedimŞikayet
zynpclk078 ()Sizi uzaktan takip ediyorum. Her nekadar yapmış olduğunuz grafiklerden anlamasamda bir emek veriyorsunuz. Elinize emeğinize sağlık. Ayrıca kibar ve mütevazi birisin. Allah yardımcın olsun kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Pares ()@Aytaç_fb41 hocam gramda söylediğiniz direnç üstüne kapanma yaptı, hiç çalışma yapmayacakmisınız.
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Malix Allah sizlerden de razı olsun çok teşekkür ederim bol kazançlar dilerim saygılar.
mali_x için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Allah sizlerden de razı olsun sayın Haknaz bol kazançlar dilerim saygılar.
haknaz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Teşekkür ederim sayın Altıncı his faydalı olmasını dilerim bol kazançlar saygılar.
6ncı_his için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MEMOCANN ()aytaç hocam grafik kısaca ne diyo yukarımı aşağımı.
bide ons en zirve 1799 mu görecek onu mu baz alalım.
1BeğenmedimŞikayet
6ncı_his ()Bir like benden. Emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
haknaz ()Teşekkürler hocam emeğinize sağlık Allah razı olsun
2BeğenmedimŞikayet
mali_x ()Eline emeğine sağlık Aytaç kardeşim. Allah senden razı olsun.