Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (57)
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()İnşallah Amin hocam
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Nezaketınız ıcın tesekkur ederım. Herkes rızkı pesınde, helalınden herkes kazanır İnşallah
Birtek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Sizdeki sabrin keske yarisi bende olsa diyecemde ama sizin yorumlarinizdan dolayi biras daha sabr etmesini ogrendim sesizce takipteyim sizi. ve likelerinizi veriyorum yazmasamda gönlü yuregi merhameti güzel insan sagolun varolun
0BeğenmedimŞikayet
EMON ()Ok aynı fikirdeyiz.. like usta ma Tsk ler kardeşim
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Bu durumda al- sat mantıklı degıl gıbı acelenız yok ıse. zaten al- sat demek benım tarzım degıl.
Tercıh yınede sızın tabı ıhtıyac ve vade durumunua gore karar sızın
EMON için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EMON ()Kardeşim parça ortalama 385 acelem yok.. parça çıkış yapsam mı tüm gramdayim 378 alış var.. sadece öneri. . Sizi bagliyan yok.. merak sadece
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Çok tesekkur ederım. Umarım terste kımse kalmaz.
Sadece onsun yukselmesı gr tarafına bırsey kazandırmaz. ıkısı bırlıkte hareket ederse ana dırenc 387. xx dırencı kırılabılır o zaman 392 ye kadar olan herkes tersten cıkar.
Gelmeyecek rakam yoktur alt- üst, vade risk ve sabır durumuna gore. İnşallah kazanclı cıkarsınız
Birtek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lalem ()En iyisini yapmışsın
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Sn hocam sizin aylardir nokta atislariniza kendim bizzat şahit oldum. Emeklerinize ellerinize saglik teşekkürler ederim iyiki takibe almisim sizin gibi degerli nokta atisi yapan saygideger hocalarimiz var bu sitede hepinizden Allah razi olsun bereketli kazanclar dilerim. ben daha tersten kurtulamadim oda ayri konu
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Yok net olarak oyle degıl. zaten satmadan da su an yazıstıgımız grafıkte 387.80 ın kırılmaya calısagını soylemıstım. Bu rakam kırılırsa ust sevıyeler denecektır, Kırılamaz ise alt desteklere gelmesı kacınılmaz.
Ama asıl durum tum paramı baglamıstım ticarette kullandıgım dahıl. Pozısyon degıstırdım dıyelım
Lalem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lalem ()Düşüşmü bekliyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Saolasın kardesım, amin herkese İnşallah
Gokgo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gokgo ()Teşekkürler abi Allah hayırlı kazançlar versin herkese
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Evet tl ye gecmem gerekti gumus ve gr sattım. Alım yaparsam da daha az alıcam ticaretım geregı
Lalem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lalem ()66Vip sen gramları sattınmı geçen gün burda bir arkadaş 66 vip altınları satti dedi
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Çok tesekkur ederım, iyi dilekler ve temenniler için. Hep birlikte İnşallah
Ecem58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()Inşallah komşum hep beraber güzel bir hafta olur.. Babanızında babalar gününu kutluyorum.. Saglikli günleri olsun...
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()@Gokgo 387.80 saglam dırenc. usd desteklı 1747 onsta oyle.
Şayet ustunde bır ıkı gun kalıcılık gosterırse dırenc ustunden, degılse zaten mevcut grafıkte de anlatmaya calıstım, alt desteklerden almayı dusunuyorum.
Abd acılısı onemlı, abd de alım yaparsa zaten bu dırencler ustunde kalır.
Gokgo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gokgo ()Abi tl ye geçmiştiniz şuan tekrar altın yada gümüş alma düşünceniz var mı?
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Gunaydın Hayırlı bı hafta olsun İnşallah
acemii06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
acemii06 ()Günaydın hocam :) Hayırlı bol kazançlı haftalar hepimize
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()allah razı olsun kalbı yuregı temız kardesım hamd olsun meylaya
Polat58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Harput nasılsın kardeşim benim
HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()hamd 0lsun meylaya allah ıylık versın
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Hoş bulduk kardeşim. Allah razı olsun. İyiyim. Sen nasılsın?
HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Kalplerimiz bir olsun allah razı olsun siz nasılsınız hamd olsun bügunumuze
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Polat yine mi geçtin beni!
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()dostum nasılsın hos geldın
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Polat'ım hep sen ilk önce davranıyordun, bu sefer ben ilk önce yazmalıyım. Nasılsın kardeşim?
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()saolasın polat hos bulduk