Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
pezime ()çelik hocam stochastic'in sat sinyalini nasıl anliyacagiz. kısa vur teday verebilir misiniz?
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Stoch hocam haftalikta baktim kesiyo 2 ay sonra al sati gunluktemi bakiyonuz hocam stocta
0BeğenmedimŞikayet
olwayslose ()ellerınıze saglık sağolun @celik2119...
0BeğenmedimŞikayet
es_ank ()Hocam merhaba bu gümüş ne olacak böyle );
0BeğenmedimŞikayet
nur33 ()Bereketli olsun
Platinden ümidinizi kestiniz o halde 190 ları bekledik gelmedi
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Evet, geçen hafta satmıştım platini.
nur33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nur33 ()Platini sattınız mı hocam
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Stochastic diğerlerinden daha erken sinyal veriyor. Al ve sat için. Farklı bir algoritması var.
Jester için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Jester ()Çelik Bey iyi akşamlar. al sinyali CCI de mi yoksa stochastic mi daha güvenli? Ben al da CCI satta macd ve ichimoku ya dikkat ediyorum yanlışım var mı sizce?
0BeğenmedimŞikayet
gumus_efendisi ()4 lira gelse cikacam gelir isallah
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Stochastic 2 ay sonra sata döndü. tehlike sinyalleri var.
gumus_efendisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gumus_efendisi ()su an olumlu degilmi usta