Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
1BeğenmedimŞikayet
Jenny34 ()Selam, sn Aytaç, emeğe saygı duymayanlar çıkacaktır, ama benim gibi saygı duyanlar daha çok, ben buna inanıyorum ve de saygı duyan
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
___deniz___ ()Aynı kişi banada atıfta bulundu ben güldüm geçtim.. biraz anlama sıkıntısı var bayanda Aytaç bey siz bosverin onları analizlerinize devam edin..
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Dostu ()Hocam emeğinize sağlık, çok teşekkürler, maalesef üzülerek söylüyorum bir iki haftadır sitenin hiç tadı tuzu yok, insanlar iyice suyunu çıkarmaya başladı, aklına gele yazıp çiziyorlar, Sizin gibi üç beş değerli dostumuz kaldı, iyi ki varsınız :(
1BeğenmedimŞikayet
Nilber ()Ne kadar emek verilerek hazırlandığından bihaber kisiler olacaktır elbet takılmayin Aytaç bey emekleriniz bizim için çok değerli
1BeğenmedimŞikayet
SALİSE008 ()bunu yazan arkadaşta böyle bir grafik paylaşsın görelim üstat sıkıntı yapma bizler seni seviyor ve sesiz sedasız takip ediyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()ne diyeyim bilemedim guleyim mi üzuleyim mi
0BeğenmedimŞikayet
Zipkin1 ()Hocam boşver bu gibi insanlarla uğraşma seni senin kişiliğin biliyoruz inan örnek alınacak bir beyefendisiniz
18BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Bazen diyecek birşey bulamıyorum bakın aşağıda az önce birinin yorumunu paylaşıyorum biz ne düşünüyoruz bazıları nerede... Şimdi ne desem olmaz bayan profili görünüyor cevap yazmadım ama bu uslup emeğe saygı sınırlarını zorluyor espri ise hiç hoş olmamış yinede böyle olmamalı ne yapalım diyecek birşey yok bu şekilde yorum atanlara ve analizlerimden fayda sağlayıp riya yapanları Allah'a havale ediyorum polemikle sorun, sıkıntıyla işim yok... Bilen bilgisini aktarsın bilmeyenler faydalansın hatamız eksiğimiz varsa düzgün şekilde uyarsın yada açıklama yapsın ki kendimizi daha çok geliştirelim birbirimize faydamız olsun bakın biz eğitim etkinliği düzenledik haftalarca ne için kim için insanlara daha çok katkımız olsun diye neyse uzatmaya gerek yok sayın hocam herkes ektiğini biçer saygılar bol kazançlar.
Gram Altın için Güneşi_beklerken yorumu (2 saat önce)
Konu: #21326004 Grafik detay ve yorumları
Hocam baştan sona okudum canin sikılıyo sanırım yazından bunu çıkardım:)bildiğimiz seyker bunlar emar testi gibi rapor hazirlamissin o var bu yok :))başlangıç gelişme sonuç yok.
Gram Altın için Güneşi_beklerken yorumu (2 saat önce)
Konu: #21325963 Grafik detay ve yorumları
Maşallah bı roman kadar var yazı :))
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()maalesef cogu arkadasimiz burasi armut nokta kom saniyor. kaçtan alalim kactan satalimin cevabini istiyor. sizin gibi insanlara birseyler kazandirmaya calisan arkadaslar gormek cok güzel. sitenin bir kaç yil önceki halini özlüyorum cunku
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Teşekkür ederim sayın Mali Allah sizlerden de razı olsun bol kazançlar dilerim saygılar.
mali_x için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Teşekkürler sayın Argentum bol kazançlar saygılar.
ARGENTUM_TR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Çekirdek teşekkür ederim faydalı olmasını dilerim bol kazançlar saygılar.
çekirdek22 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Volkan teşekkür ederim grafikleri anlamak zor olabilir bu sebeple anlaşılır olması adına formasyonun içeriğini detaylıca yazıyorum her zaman böyle anlatım yapıyorum yeterki fayda sağlasın ayrıca kendini geliştirmek isteyenler için faydalı olduğunu düşünüyorum. Emeğe saygı olsun yeter müsait oldukça elimden geldiğince böyle bilgi vermeye çalışıcam bol kazançlar dilerim saygılar.
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Güneşi_beklerken ()Hocam baştan sona okudum canin sikılıyo sanırım yazından bunu çıkardım:)bildiğimiz seyker bunlar emar testi gibi rapor hazirlamissin o var bu yok :))başlangıç gelişme sonuç yok.
1BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()masallah üsenmemissiniz cizmeyi birak ayrintili yazmissiniz. emeginize saglik
1BeğenmedimŞikayet
çekirdek22 ()Okurken yoruldum:) emeginize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Güneşi_beklerken ()Maşallah bı roman kadar var yazı :))
1BeğenmedimŞikayet
ARGENTUM_TR ()Eline emeğine sağlık kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
mali_x ()Allah razı olsun Aytaç kardeşim. Eline emeğine sağlık.
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın 1707.00 desteği altına düşmedikçe ihlal sayılmaz diyebiliriz buranın altında kalıcı olması formasyonu bozar.
İsmail_Kartal için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
İsmail_Kartal ()Hocam tobo nun sağ omzu hızlı geldi, bu olağanı bozmuş yada uzatmış olabilir mi?
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Çok teşekkür ederim sayın Hakan faydalı olmasını dilerim senin çalışmalarınız için ayrıca başarılar gönlünüze göre olması dileği ile bol kazançlar saygılar.
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Emeğine sağlık kardeşim. Benzer grafik önümde duruyor. Ama senin gibi titiz çalışma yapan bir ustanın uyarıları ve öngörüleri çok değerli. Başarılarının devamını dilerim. Saygılar.