Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (54)
0BeğenmedimŞikayet
GainFULLTechnic ()Yeter o kadar zaten ona çekiyolar paçadan aşağı :)
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()Aynen as hiç suphem yok destek verin yeter :))
EFE_58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()Şimdi bütün enerjimi 1718 odakladım, benden kaçmaz, madem evrende hicbir düşünce boşta kalmıyor, o vakit yuklenelim.. :)))
my_life için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EFE_58 ()Slm, nasılsın, şüphen mi var, tabiiki kapatacak, bakarsın üstüne bile atar:)
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()Harikayimm:)) gelsin 380 aynenn
Srkn87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Bakıyorum. yuzun gülüyor gelsin 80
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()Tamam insallah o. zaman 1718 odaklan gram da 373 olsun dolar iyi yarin 6.83 yapar nasil. olsa :))
Ecem58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()Bende sana daha çok inanacağım, söz veriyorum :))
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()Bende kendime inaniyorum ons 1718 kapatsin daha cok inancam:)
Ecem58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()Sana inanıyorum @my_life :)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()kim dedi onu :) töbe töbee
-1BeğenmedimŞikayet
my_life ()Ikisi el ele gidecek :))
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()dolar oraya giderken ons 1650 ye giderse gr 372 olur gene :) sonra dolar 6,50 ye gelirse artık onuda sen hesap ediver :)
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()Bence de amiin:) dolar 7 seviyelerini test edecek ons 1718 kapatsin 1740 ister :) hayde de haydeee:))
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()376 güçlü direnç bir süre daha izlemek lazım, onsda bekledigim hareket yapıcak mı dün demişdim 1728'e kadar müsade ettim diye :) sonra 1650 yolculgu olursa , dolardaki 6,79 üstünde 6,83 tutabilecek mi orda da 6,98 ' e kadar uzayabilecek bir düzeltme tehlikesi var . ons ve dolar birisi düşerken digeri yükselmesi gerek.. amin :=))
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()Sence nerden donme ihtimali var peki 380 mi 377 mi yoksa direk mi:))
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bence degil. ama yükselişde oldugunu söyliyen üsdatlarda var.. onlarada danışın fikir alın..
Selas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
moral03 ()Banker bilo duymasin bak
Selas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selas ()? Altin yukselis doneminde artik
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()dimi ama :)) eyvallah saqolasın
SPOT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()382 tepesiine giderkende ondan önceki 380 tepesini geçmişti sonra noldu 362 de aldı solugu.
EP_MD için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EP_MD ()Grafikte düşüş sırasında oluşan en son tepeyi geçmiş görünüyor, yani tekrar bir yükseliş havası var gibi sanki ama bu konularda çok bilgim yok, sadece kabaca gördüğümden edindiğim intiba bu.
0BeğenmedimŞikayet
SPOT ()Bir de size 'de şelaleci diyorlar
Neden se ? :))
Elinize emeğinize sağlık. hayirli kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()Hiç dermiyizz:)) aşk. olsun biliyoruz ne beklediğini ne istediğini teşekkür ederizz eh inşallah 382 de oluruz:))