Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0414 23:01:37
EUR 35.9999 23:01:37
USD 34.5455 23:01:37
ALTIN ONS $2707.8500 23:01:37

Grafiği gönderen: uzmn

⭐⭐uzmn ()
Gümüş
Hafta sonunu boş geçirmeyelim, biraz çalışalım diye son düzeltmeden bu güne gümüş ons'un günlükte yaptığı hareketler, ileride olası yapabileceği hareketleri belki bir fikir verebilir, katkılarınız olabilir düşüncesi ile paylaşma gereği duydum, grafiği el ile çizmeye çalıştığım için çizgiler tam oturmamış olabilir. Şu an için son yükseliş(Nisan- Haziran) tendinin ortalarındayız, tabi buradan ikinci bayrakta gördüğümüz trendin alt çizgisine doğru destek almak, güç toplamak için kademe kademe çekilebilir veya 1. ve 3. bayrakta olduğu gibi alıcılar güçlü olur buradan yukarıya da çevir ebilirler de. Önümüzdeki hafta sonuna doğru yön konusunun (Aşağı- Yukarı) netleşebileceğini ben kendi adıma düşünüyorum, benim kendimi bağlayan yatırım tavsiyesi olmayan görüşüm (Olası ons'lar aleyhine olumsuz açıklama- veri vb. olmaz ise) önümüzdeki hafta yavaş ta olsa toparlanacağımız yönünde. Tüm arkadaşlara İyi hafta sonları

Yorumlar (33)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

AltıncıBABA17 ()

Yaw uzman Selçuk abi neden engel atmiş zerre adama yazmadim gönlü geniş abimiz ne yaptik ki bizi terk- “i Meclis eyledi. Küçük yatirimci Bile değilim ilk defa merak ettim soruyorum yahu ben ne yaptim İnan ki

uzmn için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Merhabalar saygıdeğer @selcukcelik hocam, geçen yıllarda da hatırlarsınız orta ve uzun vade benzer zig- zag grafikleri paylaşırdım, zig- zag bana göre güzel bir indikatör, aslında bir niyetim hafta sonu site de görüş ayrılığı yaşayıp kendi aralarında yazışan arkadaşlarımızın dikkatini grafiğe çekerek ortalığı az da olsa yatıştırmak tı, ama olmadı sağlık olsun, ikincisi ise yön konusunda tereddüt yaşayan arkadaşlarımız için (Aşağı destekler- Yukarı dirençler) olası takip etmemiz, dikkat etmemiz gereken noktalara değinmekti, zaten bu makas ve vergiler sanırım artık bir çok arkadaşımızı benim gibi orta- uzun vade yatırımcı yapacak gibi gözüküyor. Hayırlısı, siteye sağladığınız katkı çok güzel, bilgi paylaşımı ve emekleriniz için de teşekkür ederim. Bereketli kazançlar. Saygılar.

selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Sn. @uzmn Hocam Günaydın.
Alt yorumunuz da Yayınladığınız Grafiğe benzer bi çalışmam oldu. Yön beklentisi ve grafik değerleri aynı olduğu için paylaşmadım. Asya piyasası tarafında hisseler bazında bi iyileşme söz konusu olduğu için Ons lar bi parça değer kazandı ve Grafikteki kanalın dışına çıkmayı reddetti. Grafiğin bozulmamasıyla 4. bayrak bi kaç zikzak sonrası mümkün gibi görünüyor.

Londra gümüşü Güncel stok

4 Haziran 14,701,48 ton
5 haziran 14,596,70 ton

Yaklaşık Londra Gümüşünde 200,000 ton kadar bir Çıkış görüldüğü Ve tarım dışı istihdamın etkisiyle Olan kaybını Yarın açıklanacak olan yeni stok bilğisi ile Tekrar kazanım sağlayıp 4. bayrak teyidini de almasını bekliyorum. Saygılar Bol bereketli kazançlar.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum