Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()kardeşim şuanda ppt de grafikler günlükte iyimi çünkü satacam bana fikir verirmisin 4020 lerde ortalamam
nikotin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()tamam kardeşim şimdi gene panikledim vallahi ben ilk etepa çıkıp ltc ye geri dönecem
0BeğenmedimŞikayet
nikotin ()Shitcoin lere full girilmez delist olur saldırı olur buhar olur paralar sen bilirsin bunları biliyor olman lazım kripto işi yapıyorsan...
fırat33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()inşallah bizim ppt de verdiğim emirler çok uçuk diil? diilmi kardeşim beni kurtarıyor o emirler çalışırsa
0BeğenmedimŞikayet
nikotin ()12 martta btc 3800 usd den su dakikaya kadar 8x yaptım biraz eklemeler var tabi ama cok bereketli son 3 aydır...
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()amin kardeşim vallahi bunaldık zarar çok olunca şaşırıyorum panikliyorum korkuyorum açıkcası emeğimiz eriyince geçmişteki yanlış hareketimin bana şu anda zararı çok inşallah kurtarırımda bu piyasadan çekilecem
0BeğenmedimŞikayet
nikotin ()Hb bol sans Fırat tuttuğun altın olsun :)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()dostum haklısın çok hızlı inip çıkıyor ben full ppt ye emir verdim 6000 ve 11000 diye kardeşim bu arada hg
0BeğenmedimŞikayet
nikotin ()Bazı jetonlar emirsiz satılamaz. Emirleri koymazsak analizler bosa gider. Btc ler cogalsın lütfen...
Selyıl için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Comolocco ()Allah razı olsun abicim:)))
1BeğenmedimŞikayet
Selyıl ()Satış koymamıştım, kaçırdım 165 i. Çıkar mı yine, beklesem mi.
1BeğenmedimŞikayet
nikotin ()Like @Comolocco, boga baslamadan vurguna basladık ?
Comolocco için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Comolocco ()Vite tp1 imiz gelmiş hocam nokta atışı tebrikler:)))
1BeğenmedimŞikayet
nikotin ()Like emeğinize saglık..