Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (58)
0BeğenmedimŞikayet
kafkas60 ()Al desen kim alır burdan 390 tekabül ediyor kuveyt
Churchill için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
firewater ()Ayrıca teknik analiz dediğiniz şey belli noktalardan kendinize göre çizgiler çekmek. Ben başka çekerim sen başka. Sonuçta olmayan bişeyi tahmin etmek fal bakmaktır.
CANER26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birbay21 ()Ne yere göre?
Churchill için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
firewater ()İyi falcısın o zaman :) şaka Bi yana bakış açısı önemli bu grafik işinde bence.
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
firewater ()Ben emeğe saygısızlık etmedim. Tabi yapanın emeğine sağlık ama bu işin kişinin bakış açısına göre değiştiğini söyledim.
CANER26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Sakın anlamayın hakkınızıda helal edın.
0BeğenmedimŞikayet
Churchill ()Ben de bunu anlatmays calisiyorum altin dusup saglam cikicaktir o yuzden diyorum buralardan alis yapmayin ama kendileri bilir insanlar
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Gram Altın için 66vip yorumu (1 hafta önce) Cevap yaz
PARAMIN % 50 si ile;
Gr emırlerım - 365. xx ten 375. xx aralıgı emir girişlerim
Emirler sıralı 6 parca halınde yukardan asagı her dusus dırenc ve destek
aralıkları ıcın verıldı.
Gelırse emırlerım calısır, kalan %50 ile manuel işlem yaparım.
Daha asagı gelme veya gelmeme ıhtımalıne karsı paramın yarısı ıle beklmekteyım.
Vade zaman sorunum yok alım satımlarda. Ne zaman gelırse o zaman alır
ne zaman kar yazarsa o zaman satarım.
Bunlar benım sahsı alımlarımdır. kımseyı etkılemek ıstemem
Tercıh ve rısk herkesın kendıne aıttır
Saygılar.
https://altin.in/66vip
395 TEYKEN YAPTIGIM YORUM HOCAM
395 TEN 375 E Dusu %1 yada %3 degıl.
Hakkınız helal edın normalde grafık paylasan analız yapan arkadaslara mudahıl olmam ama 45 gundur dıyorum dıyınce yazma ıhtıyacı hıssettım.
Tekrar ozur dıleyerek affınıza sıgınoyorum saygılar degerlı paylasımlarınız ve calısmalarınız ıcın.
0BeğenmedimŞikayet
CANER26 ()Teknik analiz sonucu çıkan sonuçlar için fal demeniz çok ayıp. Herşeyi geçtim en azından emeğe saygı göstermelisiniz. Anlamadığınız konuları küçümseyerek elinize hiçbirşey geçmez. önem vermiyorsanız takip etmeyin. Ben takip ediyorum. Çok da faydalanıyorum.
firewater için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Heysen ()Herkes kendine bir hedef belirleyip
Takip etmeli dusuncelere hedeflere
saygi gostermeli!
3BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()ben grafiklerimde herkezin anlayabilecegi şekilde açıklayıcı yaptıgımı düşünüyorum hocam sadece bu grafikleri yön belirtmek için seviyeleri belirtmedim ve indi çıktı dedigimiz de % 5 düşüş %3 tepki yükselişi yapıp sonra tekrar düşen sonra gene tepki yapıp dalgalanarak yeni dipler yaparak düşen bir fiyat var.. birde kısa vadede alsat yapma imkanı verdimi 45 gün içinde kısa kı sa dalgalanmalar ile iniyoruz 367 den 382 ye yükseldginde bile sadece %4 lük bir yükseliş yaptı zaten %1 devlet alıyor 0,50 banka geriye kılçıksızz kar % 1,5 bunun için işlem kovalamaya degmez bence.. orta vadeli düşüş sinyallerini gördügüm için paylaşıyorum güvenli alım yerleri degil burası bence...
saygılar bizden...
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()sende haklısın ben yıllardır fal bakarak yapıyorum bu işi diyeyim öylese :)
firewater için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Heysen ()Benim beklentim orta ve uzun vadede
Once sihirli
Sonra digeri yonunde
Iki sefer tirmandi tutunamadi
Belki altan bu sefer kuvvetli gelip yeni zirveler yapabilir
Zaman gostericek
Izlemeye devam
my_life için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayzers ()İşin rast gelsin. Sitede sürekli bı düşecek diyenler var sebep sorduğum zaman kimse bir şey demiyor.
Zamanla görürsün diyerek kaçamak cevap veriyorlar.
Emeğine sağlık teknik analiz yapmışsın.
Ben hedef olarak 385te satış yapmayı düşünüyordum.
Bu grafikleri değerlendirmeye alacağım.
Tekrardan teşekkürler :)
0BeğenmedimŞikayet
firewater ()Bu grafik işi fal bakmak gibi bişey :) sen başka yorumlarsın ben başka Bi bakarsın alakasız bişey olmuş gerçekte :)
5BeğenmedimŞikayet
66vip ()akıncı kardesım yanlıs anlama gorusune saygım var. ancak 45 gun ıcınde ındı cıktı tekrar ındı 367 lerden gerı cıktı.
sakın yanlıs anlama ama sureklı ınecek yada sureklı cıkacak demek bana pek mantıklı gelmıyor. iniş cıkıslarıda keske grafıklerde gostermıs olsaydınız.
SAYGILAR
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()gram altın pozisyonu almamış olurum bu yükselişden para kazanamam sadece olan bu olur...
OM3R85 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()Rica ederim :)
Zemheri_yeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()4.1.7 den sonra dimi sihirli rakami beklentin
Heysen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zemheri_yeli ()Teşekkürler yorum için özlem :)
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()Benim bekledigim bu rakamlar değil diyorum hoca değilim ayrıca tesekkur ederim sadece özlem yeterli :)
Zemheri_yeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()harikasın kardeşim :)
Heysen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zemheri_yeli ()@my_life özlem hocam ne diyorsun grafiğe
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()valla kardeşim ben 45 dündür düşecek diyorum ve hergün bunu anlatmak için birşeyler paylaşıyorum yanılabilirimde ama böyle düşüşnmeme sebep analizlerim var kaldıki şuana kadar daha haksız çıkmadım..
Kayzers için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()Peki tesekkur ederiz emeğinize saglik
0BeğenmedimŞikayet
OM3R85 ()Düşecek diyorsunuz peki grafik çalışmazsa
0BeğenmedimŞikayet
Heysen ()3,4,2 sihirli rakamlar :)
Sonra
4.1.7
Izlemeye devam ytd diyelim
0BeğenmedimŞikayet
Kayzers ()Kaç gündür düşecek diyip tek mantıklı açıklamayı gördüm şu an teşekkür ederim :)
Keşke hetkes bu şekilde bir şey dedikten sonra onu destekleyecek şeyler de dese