Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0486 19:26:58
EUR 36.3203 19:26:58
USD 34.6133 19:26:58
ALTIN ONS $2632.4600 19:26:58

Konu: <@kıncı> Gram

⭐⭐Akıncı ()
Gram Altın

sadece düşüş bekliyenlere :) yükseliş bekliyen arkadaşlar saygım var fakat benim fikrimde bu yönde.. herkez aynı şeyi düşünse zaten piyasa olmaz..

Yorumlar (58)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

kafkas60 ()

Al desen kim alır burdan 390 tekabül ediyor kuveyt

Churchill için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

firewater ()

Ayrıca teknik analiz dediğiniz şey belli noktalardan kendinize göre çizgiler çekmek. Ben başka çekerim sen başka. Sonuçta olmayan bişeyi tahmin etmek fal bakmaktır.

CANER26 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Birbay21 ()

Ne yere göre?

Churchill için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

firewater ()

İyi falcısın o zaman :) şaka Bi yana bakış açısı önemli bu grafik işinde bence.

Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

firewater ()

Ben emeğe saygısızlık etmedim. Tabi yapanın emeğine sağlık ama bu işin kişinin bakış açısına göre değiştiğini söyledim.

CANER26 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Sakın anlamayın hakkınızıda helal edın.

0BeğenmedimŞikayet

Churchill ()

Ben de bunu anlatmays calisiyorum altin dusup saglam cikicaktir o yuzden diyorum buralardan alis yapmayin ama kendileri bilir insanlar

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Gram Altın için 66vip yorumu (1 hafta önce) Cevap yaz
PARAMIN % 50 si ile;

Gr emırlerım - 365. xx ten 375. xx aralıgı emir girişlerim

Emirler sıralı 6 parca halınde yukardan asagı her dusus dırenc ve destek
aralıkları ıcın verıldı.

Gelırse emırlerım calısır, kalan %50 ile manuel işlem yaparım.

Daha asagı gelme veya gelmeme ıhtımalıne karsı paramın yarısı ıle beklmekteyım.

Vade zaman sorunum yok alım satımlarda. Ne zaman gelırse o zaman alır

ne zaman kar yazarsa o zaman satarım.

Bunlar benım sahsı alımlarımdır. kımseyı etkılemek ıstemem

Tercıh ve rısk herkesın kendıne aıttır

Saygılar.

https://altin.in/66vip

395 TEYKEN YAPTIGIM YORUM HOCAM
395 TEN 375 E Dusu %1 yada %3 degıl.

Hakkınız helal edın normalde grafık paylasan analız yapan arkadaslara mudahıl olmam ama 45 gundur dıyorum dıyınce yazma ıhtıyacı hıssettım.

Tekrar ozur dıleyerek affınıza sıgınoyorum saygılar degerlı paylasımlarınız ve calısmalarınız ıcın.

0BeğenmedimŞikayet

CANER26 ()

Teknik analiz sonucu çıkan sonuçlar için fal demeniz çok ayıp. Herşeyi geçtim en azından emeğe saygı göstermelisiniz. Anlamadığınız konuları küçümseyerek elinize hiçbirşey geçmez. önem vermiyorsanız takip etmeyin. Ben takip ediyorum. Çok da faydalanıyorum.

firewater için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Heysen ()

Herkes kendine bir hedef belirleyip
Takip etmeli dusuncelere hedeflere
saygi gostermeli!

3BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

ben grafiklerimde herkezin anlayabilecegi şekilde açıklayıcı yaptıgımı düşünüyorum hocam sadece bu grafikleri yön belirtmek için seviyeleri belirtmedim ve indi çıktı dedigimiz de % 5 düşüş %3 tepki yükselişi yapıp sonra tekrar düşen sonra gene tepki yapıp dalgalanarak yeni dipler yaparak düşen bir fiyat var.. birde kısa vadede alsat yapma imkanı verdimi 45 gün içinde kısa kı sa dalgalanmalar ile iniyoruz 367 den 382 ye yükseldginde bile sadece %4 lük bir yükseliş yaptı zaten %1 devlet alıyor 0,50 banka geriye kılçıksızz kar % 1,5 bunun için işlem kovalamaya degmez bence.. orta vadeli düşüş sinyallerini gördügüm için paylaşıyorum güvenli alım yerleri degil burası bence...
saygılar bizden...

66vip için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

sende haklısın ben yıllardır fal bakarak yapıyorum bu işi diyeyim öylese :)

firewater için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Heysen ()

Benim beklentim orta ve uzun vadede
Once sihirli
Sonra digeri yonunde
Iki sefer tirmandi tutunamadi
Belki altan bu sefer kuvvetli gelip yeni zirveler yapabilir
Zaman gostericek
Izlemeye devam

my_life için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kayzers ()

İşin rast gelsin. Sitede sürekli bı düşecek diyenler var sebep sorduğum zaman kimse bir şey demiyor.
Zamanla görürsün diyerek kaçamak cevap veriyorlar.
Emeğine sağlık teknik analiz yapmışsın.
Ben hedef olarak 385te satış yapmayı düşünüyordum.
Bu grafikleri değerlendirmeye alacağım.
Tekrardan teşekkürler :)

0BeğenmedimŞikayet

firewater ()

Bu grafik işi fal bakmak gibi bişey :) sen başka yorumlarsın ben başka Bi bakarsın alakasız bişey olmuş gerçekte :)

5BeğenmedimŞikayet

66vip ()

akıncı kardesım yanlıs anlama gorusune saygım var. ancak 45 gun ıcınde ındı cıktı tekrar ındı 367 lerden gerı cıktı.
sakın yanlıs anlama ama sureklı ınecek yada sureklı cıkacak demek bana pek mantıklı gelmıyor. iniş cıkıslarıda keske grafıklerde gostermıs olsaydınız.

SAYGILAR

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

gram altın pozisyonu almamış olurum bu yükselişden para kazanamam sadece olan bu olur...

OM3R85 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

my_life ()

Rica ederim :)

Zemheri_yeli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

my_life ()

4.1.7 den sonra dimi sihirli rakami beklentin

Heysen için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zemheri_yeli ()

Teşekkürler yorum için özlem :)

0BeğenmedimŞikayet

my_life ()

Benim bekledigim bu rakamlar değil diyorum hoca değilim ayrıca tesekkur ederim sadece özlem yeterli :)

Zemheri_yeli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

harikasın kardeşim :)

Heysen için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zemheri_yeli ()

@my_life özlem hocam ne diyorsun grafiğe

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

valla kardeşim ben 45 dündür düşecek diyorum ve hergün bunu anlatmak için birşeyler paylaşıyorum yanılabilirimde ama böyle düşüşnmeme sebep analizlerim var kaldıki şuana kadar daha haksız çıkmadım..

Kayzers için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

my_life ()

Peki tesekkur ederiz emeğinize saglik

0BeğenmedimŞikayet

OM3R85 ()

Düşecek diyorsunuz peki grafik çalışmazsa

0BeğenmedimŞikayet

Heysen ()

3,4,2 sihirli rakamlar :)
Sonra
4.1.7
Izlemeye devam ytd diyelim

0BeğenmedimŞikayet

Kayzers ()

Kaç gündür düşecek diyip tek mantıklı açıklamayı gördüm şu an teşekkür ederim :)
Keşke hetkes bu şekilde bir şey dedikten sonra onu destekleyecek şeyler de dese

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum