Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
Nilber ()Parite dolar dan gümüşe geçmek olurmu sizce çok kesinti var ama bilemedim teşekkürler
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Son çalışmama bakabilirsiniz 4. xx hedefli paylaşım yapmıştım karar sizin bol kazançlar dilerim saygılar.
maviderinlikler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yepisyeni ()Maya elindeki gumusler icin burakamlardan mi çikacan 4 lerimi beklicen profile yaz ben okurum
_MAYA_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
maviderinlikler ()Saygılar bizden hocam gümüş hakkında düşünceniz nedir elim gidip gidip geliyor tam bozduracak gibi oluyor sonra vazgeçiyorum :)
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Çok teşekkür ederim bol kazançlar dilerim saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Maalesef sn. arkadaşımız ons (altın- gümüş) artıralım derken azaltabiliyoruz da. Zaten bu vergi- makas sanırım bir çok arkadaşımızı da orta- uzun vadeci yapacak. Kaldıki elimizdekileri satsak yerine ne koyacağız ki. Hayırlısı. Bereketli kazançlar.
Mazlum5656 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mazlum5656 ()Hocam vaktinde al sat yapmiyaydik iyi bir kar etmistik hala kurtarmaya calisiyoruz
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Teşekkur ederim. Dilerim terste hiç bir arkadaşımız kalmamıştır. Bereketli kazançlar. Sn. arkadaşım
1BeğenmedimŞikayet
maviderinlikler ()Teşekkürler ben sizi uzun zamandır takip ediyorum nadir takip ettiğim kişiler arasındasınız yazılarınızı okuyorum ve üslubunuz cevap vermeleriniz @Aytaç_fb41 hoca gibi gayet yerinde size de hayırlı kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Ons gumüş 14 ons/usd den beridir diyoruz da bakalım hayırlısı sn. arkadaşım. :) bereketli kazanclar
1BeğenmedimŞikayet
maviderinlikler ()Bugün 4 diyorsunuz yani hocam :)
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Gün içi paylaştığım ilk direnci aştık ve ikinci direnç olan 17.8285 direncine de dokunduk, inşallah hafta kapanışını da son günlük direnç olarak belirttiğim 18.1428 ve üzeri yaparız. Hayırlısı, tüm arkadaşlara bereketli kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
Serçelenğ ()Teşekkürler sabah buradaydı ONEOL
4BeğenmedimŞikayet
_MAYA_ ()Merhaba:)
Profile yazdım detayları. Adınz geçiyor :)
ONEOL hocama yaptıklarına kızdım da geldim aslında ...
Keşke şu güzel günde O da burada olsaydı ne şiirler yazardı ama biliyorum bakıyor ve okuyordur :))
Heri gibi :)
Serçelenğ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serçelenğ ()Hoşgeldin maya ne iyi ettin dayanamadın değil mi
0BeğenmedimŞikayet
Ladree ()Eywlh. bi daha kaybolma bizi balsız birakma estafurullah ben koleyim
1BeğenmedimŞikayet
_MAYA_ ()Olmazzz
İçim rahat etmez benim :))
Mesaj dediğin dostlarla yazışmak için dimi ?
Çokk teşekkür ederim kral insansın sahiden :))
Ladree için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ladree ()Cvp yazma hak kalsin aldim ben cvbı :)
1BeğenmedimŞikayet
Ladree ()Hosgeldin olacakti pardon
0BeğenmedimŞikayet
Ladree ()Hosgeldim guzel insan
0BeğenmedimŞikayet
didem10 ()Merhabalar, bugün 4 zorlar mı sizce gümüş :)
2BeğenmedimŞikayet
_MAYA_ ()Umarım mesajım düşer de görürsünüz.
enim aşhsi düşünceme gör yola çıkmış yükselen bir emtia almayınız.
Soluklanmak için durur ve hatta biraz geri çekilir.
Gördüğü yerleri tekrar test eder.
Biraz izleyin. Panikle işlem yapmayın. Ortam bir sakinleşsin. O zaman karar verirsiniz.
İnanın kaçan giden bir fırsat yok.
Nefes aldıkça fırsatlar bitmez.
Bu gümüş daha çokkk çıkar ve de aşağı da iner güç almak için.
Bu arada aldığınız her grama yaklaşık 4 kuruş koymayı unutmayın vergi farkı.
hayırlı olsun hakkınzda
es_ank için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Saygıdeğer @es_ank arkadaşım, alım- satım veya bekleme konusunda kendi adıma tavsiye veya telkinde bulunmayı doğru bulmuyorum, bu güne kadar da hiç bir arkadaşımıza tavsiye de bulunmadım, sadece teknik olarak grafik paylaşıp olası yön konusunda arkadaşlarımıza katkı sağlamaya çalışıyorum, sizin bekleme vadenizi, kar beklentinizi vb. bir sürü bilmediğim etken var, ben kendi adıma kısa vade yatırım yapmadığım için gram altın ve gümüş te şu an beklemedeyim. Alım- satım veya beklemek karar ve takdiri sizin. Bereketli kazançlar.
es_ank için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
es_ank ()Hocam merhaba Bir miktar gümüş alinirmi buradan mesuliyet benimdir
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim sn. @vasili32 arkadaşım sizinde elinize, emeğinize sağlık. Teşekkürler, bereketli kazançlar.
vasili32 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
vasili32 ()emeğinize sağlık üstad.
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim saygıdeğer @H_Mahmut, @gocayörük arkadaşlar, sizin ve paylaşım yapıp öngörüde bulunup arkadaşlarımıza katkı sağlayan tüm arkadaşlarımızın da ellerine emeklerine sağlık. Teşekkürler.
gocayörük için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gocayörük ()emeğine sağlık üstad teşekürler artık yüzümüz gülsün demi :))
1BeğenmedimŞikayet
H_Mahmut ()Emeğine sağlık Ustam sağolasın