Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (115)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()fuel yüksek diil diilmi 36
Osman_01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Osman_01 ()Cok guzel daha ne olsun sabırla güzel yerden alıp sattin mi güzel ilerleyebilirsin ins
fırat33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()sence nasıl iyimi
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()30 dan almıştım sattım 36 dan, 36 dan fueldeyim
0BeğenmedimŞikayet
Osman_01 ()Sen phb den kar almadın mı fırat kardeş
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()al sat diilmi onumu demek istedin yada sat karını al farklı koine geç sat karını al doğrumu anladım
samet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yca1 ()Samet kardesim btc deyim :) fuele geleyimmi
0BeğenmedimŞikayet
samet ()Yeterince sinyal aldım kendim şu an boşta btc kalmadı zaten :)
Gözümün_nuru_20_bin_dolar_ol için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
samet ()Trade öğrenin trade öğrenin trade öğrenin
0BeğenmedimŞikayet
Gözümün_nuru_20_bin_dolar_ol ()Kanka size sinyal versem ben firlicak coinleri yqzsam hep kazansak
0BeğenmedimŞikayet
samet ()Buraları geçsinde 50 ler çok önemli değil buraları geçmeden fitil atelşlenmez 140 lar söz konusu fitil ateşlenirse 6. 9.12. Aylarda altların bazılarına boğalar atlıyo kısmetine artık fuele atlarlarsa yasadın :)
furkancanan35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()inşallah kardeşim ya vallahi bunalttı iyice hiçmi kara geçmez insan, bu sefer bari yüzümüz gülsün inşallah
0BeğenmedimŞikayet
samet ()İnşallah çıksında kurtulun gerçi siz kurtulursunuz yeni kurbanlar katılcak bi fark yok kurbanlar değişiyo sadece :) herkese aynı anda kazandırmıyo bu sistem biri satıcak biri alıcak
0BeğenmedimŞikayet
furkancanan35 ()anladım abi çok teşekkür ediyorum 45-50 olsa bu sefer 40'a stoplayıp beklemeyi düşünüyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
furkancanan35 ()Vallahi abi hiçbir fikrim yok keyfim yerinde şu an keşke hep bu seviyelerde dursa 20 lerden geldik sonuçta :))
Losted6565 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()iyi de, allah razı olsun inşallah çıkarda):
0BeğenmedimŞikayet
samet ()Hayırlısı ne diyim
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()bende full fueldeyim dostum
0BeğenmedimŞikayet
samet ()Evet az değil %15 miktar artmış az daha sabredin bu hareketler boza tuzagı değilse zararının fazlasını kazancaksınız btc boğaya baslicağı zaman ve booğa bitceği zaman altlar genel olarak boğaya girerler tahminlerimizin fazlası olucak band theta lend data haftalık grafiklerine bakın bu sabrınızı kamçılar tek bi altta sabit kalmak yüksek risk içerir parçalara bölmek riski azaltır sonuçta sanal alem delist edildiğinde bile % 50 düşüş yapıyolar
0BeğenmedimŞikayet
Losted6565 ()Furkan kardeş bu phb 40 a kadar yükseldi bugün, fuel de ay yükselişi yapabilir genelde aynı tipler ne dersin
0BeğenmedimŞikayet
furkancanan35 ()yaptım abi 46 dan sattım 41 den yine aldım yükselir diye düştü malesef :/ onada sağlık olsun ama hiç yapmamaktan iyi en azından :))
0BeğenmedimŞikayet
samet ()Şu an zor bu dediğin esas yükseldiğinde yapmalıydın onu
0BeğenmedimŞikayet
furkancanan35 ()çok teşekkürler hocam peki acaba 35 ten satıp 32 den falan geri alabilirmiyim satsammı %25 ini öneriniz varmıdır acaba :/
0BeğenmedimŞikayet
samet ()Baktımda şimdi siz sorunca boğa tuzagı yoksa eğer 31e kadar düşüş normal yukarı ihtimali mevcut 39 üstü 2 hafta kapatırsa uçma potansiyeline sahip
0BeğenmedimŞikayet
yca1 ()Tamamdır zaten btc daha yukarı giderse hepsini bir gömeriz
0BeğenmedimŞikayet
samet ()57den aldım sabah kar gördü satmadım saat 5 te 52 üstünde olmazsa belki üstüne toprak atabiliriz
yca1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
samet ()Toparlansa iyi olur 36 dan var bendede :)
0BeğenmedimŞikayet
yca1 ()Mıth için ne düşünüyosun kardesim oda düştü baya alınırmı tekrardan
0BeğenmedimŞikayet
furkancanan35 ()samet bey fuel toparlanabilirmi sizce çalışmanız tahmininiz varmı çok memnun olurum terste kaldık baya
0BeğenmedimŞikayet
yca1 ()Tam 29 a alım attım