Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Evet ustadim dusecek izlenimi veriyordu
Acemi_gümüş_tüccarı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()Görüldüğü üzere düştü üstadım
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akms25 ()Tamam hocam allah razı olsun. zaten o güven veriyorsunuz her daim takipcinizim
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Iyi geceler abi acılan kanalın sonu 17.863 demi bitiyor buraya mukahhak 1defada olsa test edecek diyebilirmiyiz? Yoksa şuan 17.5690 mesala burdanda dönebilir mi?
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Allah razi olsun cumemize hayirli bol kazanclar ins. Ben tsk ederi.
arden için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
arden ()Hayırlı kazançlar hocam teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Suan beklemekten ziyade izliyorum ustadim belirli bir sure izlemeyi tercih ediyorum gumusun stresinden sıkıldim biraz kafa dinlemem lazim acikcasi dovizleri inceliyorum butun dovizler suan dususte a dalgasi yapiyorlar yakalayabilirsem b yukselis dalgasini degerlendirmek istiyorum tabi nasip
0BeğenmedimŞikayet
arden ()Sendemi bekliyosun
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ustadim biraz izleyelim trenn kacarsa nasibimiz yokmus deriz zarar etmekten iyidir firsatlar bitmez ancak hep soyledigim gibi illa almak icin dusmesi beklenilmez onemli direnclet kirildigindada alinabilir dur bakalim ne olacak 22 mayis dongusu etki edecekmi gorelim yonu ona gore sekil alalim
0BeğenmedimŞikayet
arden ()Doğan hocam gümüşe girmedşm hala bakıyorum ama arkasından baka kalırım diye korkuyorum ne yapıcaz. Salmasını bekliyorum ama niyeti yok
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()Teşekkürler üstadım
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ben tsk ederim bir sorunuz oldugunda lutfen cekinmeyin bilgim dahilinde biseyse yardimcj olmaya calisirim
Akms25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akms25 ()Tamam hocam hemen inceliyorum no problem teşekkürler iyi akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ustadim attigim son iki grafigi incelemelisin yukselis trendindeyiz o kesin ama ara duzeltmeler gelmeli devamli cikamaz biliyosun
Akms25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akms25 ()Hocam ne durumdayız gümüş yükseliş trendine girdi mi
2BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Sende saol ustadim tabiki haber ederim elimden geldigi kadari ve bilgim dahilindeyse ustadim ne demek tsk ederim
Musti_can için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Musti_can ()Saol hocam allah razı olsun gene grafiklerde olumsuz bi durum olursa paylaşırsanız sevinirim allah hepimizin gönlüne göre versin inş
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Bir kactir oyle yapiyodu ustadim ama son ataklarinda tam tersini gorduk direncten ayrilmadi ve yukari kirdi piyasanin yataya bagladigi zamanlar yon belirleme zamanlaridir yatay seyrinde yapilacak sey igne uclari dahil edilerek xikabildigi ust noktalara bir yatay cizgi atilir dusebildigi en diplere de bir yata cizgi atilir yada kutucuk icine alinir hareketlet kutunun dibini kiriyorsa satilir kutunun ustunu kiriyorsa alinir gibi dusunulebilir en buyuk patlamalar yataya bagladiginda gercekkesir iki yonlude dusunmek lazim
Acemi_gümüş_tüccarı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Olasi kanal hareketinin grafiginide attim ustadim suanki olusturdugu kanalin tepesine yakiniz oraya dokunup donerse alim firsati verir diye dusunuyorum ama dedigim gibi kirip gecersede sasirmam gumus bu sag gosterip so vurmayi sever Allah gonlune gore versin ins. Bol. kazanclar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()üstad uzun süreli yataylar da genelde hep düştü son 2 ay içerisinde doğrumu üstadım..b
0BeğenmedimŞikayet
Musti_can ()Teşekürler üstat bende alım için bekliyorum 3.60 altı heryerden artık alınıp orta vade beklenebilir gmş
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ustadim mumlar kisalmaya basladi genel beklentim ya yataya sarar yada dusus egilimi gorebiliriz diye dusunuyorum 22 mayis dongu tarihinde yapacagi hareketleri baz alacagim malum piyasa ve gumusun patronu ne derse o gelecegi bilemeyiz ama ben biraz geriden izleyecegim resmin netlesmesi icin ancak vadeyle gumus onsun daha gideri var bunla hareket bitmez diye dusunuyorum 18 lere gelmeli belkide 19 lara ancak bir asagi kucuk tur daha yapar diyede bir beklentim var tabii yanilabilirimde
0BeğenmedimŞikayet
Musti_can ()Üstat nedir beklentin yükseliş devam edermi