Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (117)
0BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Buralar yeni zirveler. Bırakalım test etsin. Elbet geri gelecektir.
Serpila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gocayörük ()günaydın melek hanım sterlin için an itibarı ile görüşünüz nedir
Melek34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Sizde bende rakamın geleceğini bile bile satip simdi seyrediyoruz
2BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Evet önce 4.05 sonra kademeli 4.25 beklentim var. Ytd. Gümüşleri sattım. Sadece seyrediyorum bundan sonrasını
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Melek Hocam, gümüşte hedef aynı mı, yükselişini izliyoruz
2BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Henüz dönüş başlamadı. Trend hala yukarı. Düşüşün başlaması için 3.65 in aşağı kırılması lazım. Hedef hala 4. xxler ama ben gümüşten full çıktım. Hisselere yöneleceğimi söylemiştim. Sizin nezdinizde soran tüm arkadaşlara cevaben olsun.
Turani için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gözde07 ()Hocam 3.45 beklentiniz mi var gümüşte
1BeğenmedimŞikayet
Ölümden_sonrası ()Melek hanım iyi akşamlar nezaman dönecek bu gümüş arkasından baktık kaldık 3.45 e dönme durumu varmi
1BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Melek Hocam, siz onu 3.45 te bekliyorsunuz, Hedef devam ediyormu, buradan Satsak fırsat verirmi mi tekrar. Beni çok ağlattı gümüş, 2.40 bana denk geldi. Biraz da acısı çıksın
1BeğenmedimŞikayet
Alifee ()Sattiniz mi Gümüşleri.. bereketli olsun
1BeğenmedimŞikayet
Toprak21 ()Valla inanırım siz ne derseniz hocam. Takibinizdeyim 3.45 leri bekliyoruz?
1BeğenmedimŞikayet
Turani ()Hocam çıkışı ne zaman yapalım?
1BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Ben onu 3.45 te bekleyeceğim :)
1BeğenmedimŞikayet
Tunccck ()Borsadan anlamıyorum nerden alıp satıyorsunuz aynı metaller gibi bundada hissemi satın alıp bekliyoruz kusura bakmayın bu konuyla ilgili hiç bilgim yok
1BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Melek Hocam, gümüş duydu ondan ayrılacağınızı, nasıl da yükseliyor.
1BeğenmedimŞikayet
necom ()mrb hayırlı cumalar hcam sizede like verdim saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Alifee ()Tamam kaçtan aldınız ben de uzun vade düşünüyorum şu an nakite ihtiyacım yok.. Ben de ikisini düşündüm teşekkür ederim :)
1BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Metro ve soda aldım. Ama ben uzun vadeciyim. Beklerim.
Alifee için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Alifee ()Metro hisse aldınız mı melek hanim.. soda almak istedim ama karar veremedim
0BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Hocam hisseler de takip gerektiriyor. A sat diyemem ama bu yazdığım hisseler en alınabilir durumdakiler.
0BeğenmedimŞikayet
mehmtsarkya ()Hocam uzun vadede beklemeye fırsatınız varsa altın, gümüş bu fiyattan da alsanız zarar ettirmez ki. Ama ben bu fiyattan altında gümüşte almam. Güvenli alanların oluşmasını beklemek gerek
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Bu piyasada ne alınır, gümüş 3.68 fırsat verdi, değerlendiremedim. Düşecek yorumları engellerim artık, yeter
mehmtsarkya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mehmtsarkya ()2. dalga hisse satışları gelecek. Tavsiye etmiyorum ben hocam
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Melek Hocam, hiç borsadan anlımıyorum, ama elimde Tl var. Orta vade bu hisselerden alıp beklesem nasıl olur. Veya ne yapabilirim sizce, 2 çocuk okutuyorum, eğitim masrafları çıksın
0BeğenmedimŞikayet
tolgahan06 ()Tamam abla bende bi alayım senle alıp unuturum
0BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Metro nun sinyalleri de güzel.
Fik03 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fik03 ()Metro yükselecek
0BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Soda, trkcm, zoren, petkm, krdmd
Gezgin0859 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gezgin0859 ()hisse oneriniz varmı?
0BeğenmedimŞikayet
northsboy ()bende aynı fikirdeyim. hisse araştırmasındayim hatta gecen bikac kagit THY kagidi aldim. 9.90 kusurden.
fırsatlar hep var lakin tecrübesizler icin tehlikeler yolu işgal ediyor.