Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (80)
0BeğenmedimŞikayet
mirunal ()Teşekkür ederim sayenizde sterlinden kazandığım çok zaman oldu.
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esilaseda ()330 340 deil dir o 250 dir :))engellemek en güzeli
gevcelli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denirr57 ()Merhaba,
Düşüş trendi içerisindeyken gramdan onsa geçmenin faydası olurmu? 387'den alım yapmıştım. Ytd olarak değil teknik olarak yorumunuzu rica ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
gevcelli ()400 ve üzerine atabilmesi için en iyi ihtimal 330-340 lardan alır o gücü.
Marmaris22_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sitede an sayfa da yazıyor güncel değerleri görebilirsiniz şuan 3.7980. Yada tam sorunuz nedir benmi anlamdım?
like34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
like34 ()hocam gümüş tl nasıl heaplanıyor formülmolarak ifade edebılır mısınız rıca etsem?
0BeğenmedimŞikayet
gevcelli ()382.5 emir ver belki görür şansına.
mirunal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Kırılma bölgesini belirttim şu saat olur bu saatte döner kesin şöyle olacak diye bir şey söylemek olmaz fiyat takibi yaparak karar verebilirsiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Hakkınızda hayırlısı olsun. Kısa süreli işlemler hep böyle tehlikeli oluyor mağlesef
0BeğenmedimŞikayet
mirunal ()Teşekkür ederim hocam düşüş trendinin yarın sabaha başlama ihtimali belirtme durumunuz var mı yok zamanı belli değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Minural az önce blr paylaşım yaptım uygun gördüğünüz seviyeden işlem yapınız trend düşüş yönlü görünüyor ve derin olabilir karar sizindir tavsiye değildir gönlünüze göre olsun İnşaAllah bol kazançlar dilerim saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Bukadar kısada yapacak bişey yok nasip
0BeğenmedimŞikayet
mirunal ()Teşekkür ederim başka bir fikriniz varsa dinleyebilirim
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Hayırlısı olsun
0BeğenmedimŞikayet
mirunal ()En fazla o kadar bekleyebilirim bozmak için:)
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Neden 11 de bozacaksınız
0BeğenmedimŞikayet
mirunal ()Sağolun yine de çok darda kaldım sormam icap etti.
Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mirunal ()Anladım hocam teşekkür ederim yarın 11:00 de bozmayı düşünüyorum o sırada gece takip edeceğim aslında pis yakalandım 390ı geçmesini beklerken aniden düştü yoksa planımı yapmıştım. Teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Bu senin şans ve nasibin kimse sat yada satma diyemez. çok kısa vade özellikle
1BeğenmedimŞikayet
Marmaris22_ ()altinda dusus bekliyorum 370-375 lere kadar ondan sonrada yukselis bekliyorum nasip ederse bu seferde 400 leri kiracak insallah. Hocam ne diyeyimki ben olsam ben yarina kadar beklerdim birazda daha yuksekse bozabilirsin . Tabiki yatirim tavsiyesi degildir hocam tekrar 382 ki gorebiliriz tabiki grantisi yok hocam
0BeğenmedimŞikayet
mirunal ()Aytaç hocama yazdımda yardıma ihtiyacım var hocam elimde 382.5tan gram var 400 gram yarın öğleden önce ödeme yapmam gerekiyor. Acaba sabahı mı beklesem şimdi mi bozsam?
0BeğenmedimŞikayet
Marmaris22_ ()Hayirli olsun hocam diyelim vardir bundanda bir hayir
Muratcagir için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Marmaris22_ ()Hocam sterlinin daha asagilara inancisindayim tabiki yatirim tavsiyesi degildir hocam karar sizin
Yepisyeni için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yepisyeni ()Gram ve platinvar biraz birazda sterlin alayim dedim ondada kafam karisiyor daha cok dusecek diyenler var kismet tekrar tesekur ederim
martinsen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
martinsen ()Ayrica tek sepette yapma derim...
0BeğenmedimŞikayet
Yepisyeni ()Tesekkurederim çok s
ağolun
0BeğenmedimŞikayet
martinsen ()Satarken de 5 e bol parca parca cik kazanmak istiyorsan yol bu yada bu ise bulasma derim ytd...
0BeğenmedimŞikayet
martinsen ()Full işlem yapma 5 e bol arada 5 kurus lük oynama olsun kardes ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yepisyeni ()Merhaba sterline 8,25 den emir verdim iptal mi
etsem düsermi daha asagisina bazi yorumlar duser diyor
0BeğenmedimŞikayet
Muratcagir ()Gunlerdir bekliyorum ustad kimsenin vedigi bi fikir yok bende sansimi denedim