Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (48)
0BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()@Onur58580 hicbir fırsatı kaçırmıyordu:) gerek kalmayacak hemsehrim
Onur58580 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onur58580 ()Bak şimdiden söyleyim anlaşma tek taraflı bozulursa şahit değil yargıç olurum haberiniz olsun:)))
Ecem58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
altından ()Inşallah:)
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()her dususu kullanırım alım ıcın.
___Blackgirl___ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()@Onur58580 hemsehrim, seni şahit ilan ediyorum:))
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()bende kazanacıgınızı umıdedıyorum:)
altından için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
altından ()Sitede 1752 ons
HerşeyeRağmen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()@66vip benim için zaman sorunu yok, vade sorunu yok, 6 ayda terste kalabilir.. Faizde olmasindsn iyidir..
0BeğenmedimŞikayet
anla_beni ()slm dost gümüş sence alim firstati verirmi
0BeğenmedimŞikayet
altından ()Tersten kurtulabilmeyi umut ediyorum inşallah Allah yüzümüze baksın:))
0BeğenmedimŞikayet
HerşeyeRağmen ()1.747,08 görüyorum ben.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()yok tam bekledıgımız gıbı bır kapanıs:)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()evet. ve ons ıcın guzel bır kapanıs tek cekıncem usd
0BeğenmedimŞikayet
Onur58580 ()Abi ons biran da 52 ye mi attı yanlışlık mı var
0BeğenmedimŞikayet
___Blackgirl___ ()Kapanışı 51 üstü yaptı hocam gece alım yapacagım önerirmisiniz yoksa yarın düşüş bekliyormusunuz hala
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()hepsınde oyle bır rısk var. usd su an 6.60 olsa hepımız tersteyız her emtıa da hemde:)
o yuzden kazanc ve zarar her zaman mevcut. fazıe para yatırmıyoruz bır nevı tıcaret.
ama zaman ıcınde zarar olmaz:)
0BeğenmedimŞikayet
Marakoda ()Tamam usta bende bekliyorum o zaman yarin düşüş olursa az zararla çıkarız
0BeğenmedimŞikayet
altından ()1752 ile kapattı ?
0BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()Elbette kimse kimseye zorla bir şey yaptırmiyor, insanlar aklına yatarsa yapıyor, iyi olursa kendinden kötü olursa karşısındakinden bilmek biraz bencilce.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()sen bılırsın kardesım benımkıler duruyor. tercıh sızın ben yarınıda gormek ıstıyorum
Marakoda için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()Zaten sürekli ve seri kar söz konusu olamaz @66vip elbette sorumluluk benim, birde okudum her yerde gümüşte terse kalma riski oluyormuş, yani konuya vakıfın, sadece fikir alış verişi istiyorum..
0BeğenmedimŞikayet
Marakoda ()Usta 377 leri ciksakmi acaba biraz sıkıntılı galiba
0BeğenmedimŞikayet
66vip ():)) evet ama burda sıkıntılı bır alasma sahıtte senın hemserın:)
0BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()Sanki svap anlaşması yapıyoruz:)
0BeğenmedimŞikayet
Onur58580 ()Hayırlısı olsun abi ben cesaret edemezdim sonuçta insanız:)ama o kadar dirayetliyse helal olsun hemşerimi tebrik ediyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()@Ecem58 le anlasmaya sahıt ol. gercı o karar ve rıak bana dedımmı tamamdır. hep aynı seyı soyluyor cıunku
0BeğenmedimŞikayet
Onur58580 ()Ani bende şahit oluyum mu anlaşmaya :)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()evet ama terse dusme ıhtımalı her zaman var. aynı sabrı gosteremeyenler sıkayet edıyorlar o yuzden dedım. aynı hareketler yapıldıgı surece sıkıntı olmaz
0BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()Her zaman en dipten alamayız. En yüksekten satamayız :) öğrenmeye başladım galiba @66vip :)
0BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()@66vip o vakit takipteyim.. Iyi geceler