Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0454 11:59:31
EUR 36.1576 11:59:31
USD 34.5629 11:59:31
ALTIN ONS $2698.0450 11:59:31

Konu: Gümüş Gram Haftalık Grafik (ortavade)

Bu hafta gümüş yatırımınızla ilgili bir karar vermeniz gerekecek gibi.

Yorumlar (70)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

Oooof of :)

Giulietta için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Giulietta ()

EyivALLAH güzel insan.. Piyasada konuşulan muhtemel bir Ons düşüşüne karşın 370 seviyeleri dost.. Oralardan alıma başlanabilir.. Altı "zor".. "imkansız" asla değil.. Bol kazançlar dilerim.. (Mesele "alırken"kazanabilmek"..)

Adabazarlı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Adabazarlı ()

Abi hoşgeldin nasılsın iyisindir umarım gram da nerelerden alım verir sizce

0BeğenmedimŞikayet

Giulietta ()

Yok siz "isyan" şarkısını söylemeyin.. Ama ben size harika bir şarkı önereyim onu dinleyip, uzaklara gidin.. Rubato- Sami ÖZER.. /"Zaman akıp gider".. İyi dinlemeler efendim..3 klasik (lıke) değerli hanımefendiye benden gidiyor bu arada..

Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

Geceniz hayır olsun, güzel kalın hocam

0BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

İnş kırılmazda aynı gemide oluruz yoksa kenarda isyan şarkısını dinlerim :)

0BeğenmedimŞikayet

Giulietta ()

Yok fazla değil de, korkum 8.27,30 desteğini aşağı kırması.. Sadece onu izliyorum inanın..

0BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

Çokmu fark var arada yoksa :(

0BeğenmedimŞikayet

Giulietta ()

Rakam yazdığınız için... Rakam yazmayayım... Anladınız sanırım..

0BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

Kaçtan beklıyorsunuz tezgahı ,8.38 ve 8.40 tan ıkı parça aldım :/

0BeğenmedimŞikayet

Giulietta ()

Aynen..6 bantına alışamadık efendim.. Sterlin zamanında bayağı uğraştırmıştı beni ama "ucuz" hastalığı var bende ve kraliçe "ucuz" lamakta.. YTD..

0BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

El alışkanlığı sanırım 6.703 olacaktı değilmi

0BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

Ben yine dayanamadım giriş yaptım kralıçeye ama biraz bekletecek sanırım

0BeğenmedimŞikayet

Giulietta ()

İlginize teşekkür ederim.. ABD borsaları, Nasdaq başta, hareketli.. Bizim Bist belki 106.000 deneyebilir.. $/TL 5.703 bantını aşağı kırar mı, takipteyim.. Sterlin'de gözümün bir tarafı.. Hayırlı geceler.. (3 - lıke- benden size gidiyor bu arada..)

0BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

Çook tskr ederim, duygular karşılıklı. Sayfanızı gezerken hatrınızı sormak istedim

0BeğenmedimŞikayet

Giulietta ()

Sağlığınıza duacıyız efendim..
Siz ? ..

0BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

İyi akşamlar, nasılsınız

1BeğenmedimŞikayet

Giulietta ()

EyivALLAH üstat;
Ben günlük hayattan bir hiciv yapmıştım ama;
Kimsenin tekeri ters dönmez inşALLAH..
Hayırlı geceler..

ABDÜLCANBAZ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ABDÜLCANBAZ ()

@Giulietta kaptan arkadaşımıza yazdığım kısım size de cevap olabilir.

0BeğenmedimŞikayet

Giulietta ()

Üstat; Hayırlı geceler;
Bu tekerin ters döndüğü de oluyor mu?
Ara sıra da olsa.. !

1BeğenmedimŞikayet

Kaptan_1059 ()

Yani @ABDÜLCANBAZ hoca başka bi emtia ya yönelmeye yelteniyorsa elindeki gümüşü ya satmıştır ya da satmak üzeredir aldığım mesaj bu :)

Gio için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Adanalı_Mert ()

Aynen ustam biraz etkilendim son günlerde çok çıkış yaptı etkilendim son bir şey rica edeyim senden direnç noktaları nerelerdir sorumluluk bana aittir sizin ki tavsiye değil yardımcı olmaktır

hunter43 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

hunter43 ()

Hocam kör noktadan almışsınız malesef, uçacak kaçacak diyen bol ışıltılı arkadaşlardan mı etkilendiniz bilmiyorum fakat olası bir yükseliş fırsatını değerlendirmelisiniz, en azından dirençlerde parçalı çıkıp alttan alım yaparak, zararına satış kimseye tavsiye edemem, gümüş'ün tersi pistir.

Adanalı_Mert için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gio ()

Mesajı bize de iletiniz pls

Kaptan_1059 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Kaptan_1059 ()

Mesajı aldım hocam ben, ailecek takip ediyoruz :)

0BeğenmedimŞikayet

Adanalı_Mert ()

Hocam öncelikle emeğinize sağlık yüklü gümüş aldım 3.84 ten şuan meblağ olarak çok zarardayım görüşünüz nedir yukarı mı daha da aşağıya mı cvp verirseniz sevinirim

hunter43 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Adalet_peşinde ()

Hocam takipteyiz:) bende bakıyorum alicak bisiler. Hayırlısı artık

2BeğenmedimŞikayet

hunter43 ()

Kırgınlık mı olur hocam asla, çok şükür son 10 gündür gümüş ile ilgili yanılmadık, yanıltmadık.

Yine son 10 gündür gbp takibimde, geçen hafta ve önceki hafta görmüşsünüzdür paritesine bir kaç paylaşım yaptım ikili tepe M formasyonu ile ilgili, aslında formasyon çalıştı hedefte 1,18'ler vardı fakat bugün DXY etkisi ile yukarı tepki verdi.

Aras varken CAD ve AUD aldık sattık ama son günlerde bakmadım, haberleşelim inşallah.

@ABDÜLCANBAZ

1BeğenmedimŞikayet

ABDÜLCANBAZ ()

@Adalet_peşinde öğlenden beri ben de=) Arayışım ondan

@Kaptan_1059

@hunter43 kırgın değilsin değil mi o günden sonra? Bir de dediğin gibi bir mala talep, sorgu, sual arttı mıydı ilk sinyal oluyor. Dizden alıp boyundan verebilmek bile başarı artık. Tepeyi ustalar bulabilir, bizim haddimize değil. Bakarak olalım, cad mı gbp mi? Yine görüşelim resimler netleşince.

Adalet_peşinde için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum