Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0422 16:28:57
EUR 36.0346 16:28:57
USD 34.5506 16:28:57
ALTIN ONS $2692.3450 16:28:57

Grafiği gönderen: Sekoferit

⭐⭐Sekoferit ()
Platin

Herkeze bereketli kazançlar dilerim geçen hafta yapmış olduğum platin grafiğinde 792 onsa gidilebileceğini belirtmiş idim ve şuan o direncin hemen üstünde haftalık kapanış yapmış durumda platinde h:1-2-3-4 saatliklerde rsi aşırı satış bölgesinde olup kar satışlrı olabilir 770 onsun Altın a inmedikten sonra sorun yok yukarı yönlü hareketlede ise fibo direnç seviyeleri grafikte gösterilmiştir grafik H:4 lüklere kadar yükselişi desteklemektedir ytd

Yorumlar (51)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Sekoferit ()

Ne güzel dua ettin dost öyle Allah senden de razı olsun inşaAllah saygılar iyi geceler dilerim

ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok sağolun

Sekoferit için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sekoferit ()

Platin için dün grafik attım dost platinde aşırı satış bölgesinde şuan kar satışları gelebilir 770 onsa kadar korkulacak birşey yok 769 altında kapanışlar sıkıntılı gümüş ve altına göre ise daha gidecek çok yolu var ons bazında

0BeğenmedimŞikayet

bucali_bahadir ()

Vakıf katılım, gece alış satış kapalı yalnız.

kardankadın için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Selamün aleyküm hayırlı geceler

gizliozne_45 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Çok teşekkür ederim uzun zamandır yoksun platin için güzel yorumlarini bekliyorum

0BeğenmedimŞikayet

Sekoferit ()

Aleyküm Selam dost iyiyim sen nasılsın iyisin inşaAllah

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Selamün aleyküm hayırlı geceler hayırli sahurlar hocam nasılsınız

gizliozne_45 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

gizliozne_45 ()

dost nerelerdesin geçen hafta da yazdım nerelerde falan diye Yirtik o bu ara çok gelmiyor dedi
Nasılsın keyifler yerinde mi
Hatta bu çıkan yönetmelik yüzünden hesabını kapatıp yeni hesap mı açtı falan diye düşündüm bir an

0BeğenmedimŞikayet

Sekoferit ()

Gün kapanışı olursa daha iyi olur tabiki ama 4 saatlik kapatırsada bolinger yukarı açılım olur ve 2020 onsu görebiliriz ekranda oranın üstünde kapanışlar bize yükseliş sinyali veriyor dost

Mazlum5656 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mazlum5656 ()

Ustadim yukari gitmesi icin bir gun gece kapanisi 1945 ustu kapatmasi gerek dogrumu?

0BeğenmedimŞikayet

Sekoferit ()

EyvaAllah abi bereketli kazançlar ytd

asfar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

asfar ()

Evet o da var aklımda tl si düşük olursa ons en yüksekten dolara geçilebilir ons düşünce tekrar paladyum a geçilebilir sıkıntı yok bekleyebilir de zaman sıkıntı değil kolay gelsin şimdi den

0BeğenmedimŞikayet

Sekoferit ()

abi tl ayagı sıkıntı dolarda swap anlaşması açıklanırsa ciddi bir düşüş beklentim mevcut dolarda çünkü aylıklarda ve haftalıklarda aşırı satış bölgesinde o yüzden dolar takibinde olsun doları arttırırsın istersen ytd

0BeğenmedimŞikayet

asfar ()

450 ye satsam ne güzel olacak hadi inş bakalım bu hafta gelebilir bende bekliyorum inş

0BeğenmedimŞikayet

kardankadın ()

paladyum için hangi banka ile işlem yapıyorsunuz? güncek verileri nereden takip ediyorsunuz?

0BeğenmedimŞikayet

Sekoferit ()

Paladyum grafiği olumlu abi tek ihtiyacı olan 1945 üstüne atıp kapanış yapması ki üssel ve agırlıklı ortalamanın üstünde desteği alıp yükelişe geçmesi şuan 3 saatliklere kadar bolingerlere kadar yukarı dogru açılmış durumda 2000 ons çok bekletmez diye düşünüyorum bu hafta görebiliriz ytd

0BeğenmedimŞikayet

asfar ()

415 ortalama ile bekliyorum yazdıklarına bakılırsa biraz daha beklemek daha uygun galiba çarşamba karar verdim 2 bin usd ye kadar beklemeyi umarım sabredebilirim

0BeğenmedimŞikayet

Sekoferit ()

Paladyum için şuan karar sizin olmakla birlikte kademeli alım yapılabilir günlüklerde dip yaptıgından dolayı yükselişe geçeceğini düşünüyorum ama 1945 üstünde kapanış yapması alım için daha uygun olabilir çünkü üssel ve agırlıklı ortalamanın üstünde tutunmayı başarmış olacaktır ytd

Sende_mi_bürütüs için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sende_mi_bürütüs ()

Hocam merhaba ilk kez paladyum almayı düşünüyorum en az 6 ay süreli . alım yeri burası olabilirmi yada bekliyeyimmi teşekkürler

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum