Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (47)
0BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Trendin tepe noktası hocam.
battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()3.83 gr tl olarak tepelerde görünüyor gibi ytd
Melek34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Merhaba kalıcı olduğunu 4h bakmak mi gerekir yoksa yarınki piyasayami? tsk.
0BeğenmedimŞikayet
Kesal ()20$ olsa iyi olur :)
3BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()16.84 geldi.
Kalıcılık sağlanırsa 18.09
//
Yatırım tavsiyesi değildir.
1BeğenmedimŞikayet
Heri05 ()Sn @melek hocam 4 gun once xaugbp 1400 sinyali dedik 1372 de iken
Bakin 1445 e degdi
Oba
Ikimizede teprikler
0BeğenmedimŞikayet
Fifti__Fifti44 ()Tamam hocam bekliyor olacağım
0BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Düşüşe başlasın analiz edicem
Fifti__Fifti44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fifti__Fifti44 ()Hocam altın ons ve gram hakkında çalışmanız olabilecek mi şimdiden teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Jasmine6161 ()Şu an alım için kaç uygun sterlinde ve beklenti nedir ilk kez alıcam alırsam bide orda deneyelim şansımızı bakarsınız bayrama kadar çıkar benim 9 bin zarar
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Jasmine6161 ()Yani dolar düşerse gümüşte düşecek desek,7,20 iken daha düşüktü burda anlamak istediğim alt destek ve üstteki direnç pazartesi takip için
0BeğenmedimŞikayet
Tostçu_ ()evet haklısınız ama o zamanlarda da gümüş birden fazla kaynağa göre fiyatlanıyordu öyle değilmi ?
teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için :)
ben çok acamiyim bu işlerde daha 1 ay olmadı sistemi çözmeye çalışıyorum, bugünki gümüşteki bu tırmanış şaşırttı beni açıkcası arkasından bakakaldık ama şunu farkettim bu şekildeki hızlı hareketlerde bi süre gözlemledikten sonra yükselişin devam edeceğini hissettiğin an trene binilebilir diye düşünüyorum :) sizcede böylemi?
2BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()Olabilir ancak gümüş birden fazla kaynağa göre fiyatlanıyor. O nedenle yatırım tavsiyesi olarak baz almamalıyız bu tarz benzer hareketleri
Tostçu_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Melek34 ()6.89 kırılımında 6.7xxler gündemde.
Jasmine6161 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tostçu_ ()mrb melek hanım geçmiş yıllardaki bu tarzdaki hareketlerine bakacak olursak bu hızdaki her sert tırmanışı 6-7 gün boyunca devam etmiş , bu şekilde de yorumlanabilir mİ?
yani haftaya açılışta 3-4 gün daha bu yükseliş devam edecek gibi görünüyor geçmiş yıllardaki hareketlerine göre ?
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Yasemin hanım buralardan almaz isen sterlini 8.20 de bekliyorum haberin olsun gelirse orada takip destekle aldıkmı sonrasında inşallah güzel yerlere götürür bizi ytd
Jasmine6161 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Jasmine6161 ()Dolar 6,90 kabul edersek üstte 3,98 altta 3,55 mi var:)