Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
__crypto__ ()tamamda ikili tepe calışırsa doların inecegi dip mümkün degil
tek birşey akılıma geliyor doların rezerv para olmaktan cıkmasıdır :)
battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Çalışmaması için neden var mı? 7.27 ile 6.92 arasında adamlar yavaş yavaş sattı. Çeker biraz aşağı yukarıda vurabilirler. Buradan aşağı da çalabilirler. 7.20 den 1 sattıysa 5.13 den 1.4 aldılar. Doları arttırmaksa hedefleri yaparlar ihtimali var.
__crypto__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Milleti kendime düşman etmek istemem ama kıramadığı desteğin altına inmesi şaşırtmaz. Yapar mı? Emin değilim %50 ihtimal düşer %50 ihtimal çıkar.
EXELANS03 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__crypto__ ()sevgili dostum sence o formasyon calışırmı . ? mümkünmü
0BeğenmedimŞikayet
hasanx ()az tepki versede biraz da inecek gibi
80 ler sanki
0BeğenmedimŞikayet
EXELANS03 ()Dibi kaç hocam tam çift tepenin
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Aylık grafiği aç bak . 7.23 5.13 7.27 %3 lük dilimi geçmiyor. Eğer ki haftalık psar yön değişimini yaparsa haftalık grafikte düzeltmeye gider. Buradan dönerse ara düzeltme olur. Ama aşağı durmaz giderse çift tepe formasyonu
__crypto__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__crypto__ ()selam nasıl cift tepe fatih.?
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Nasılsın kardeşim. Valla millet 6.92 den döner diyor. Ben kırarsa çift tepe formasyonunun dibi neresi bakın diyorum. Riskli ama anlayan yok.
forayy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Aleykümselam dost, ne diyor grafik
forayy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Kardeş aylık grafikte orta ve alt band a yakın noktada girer 3 yada 4 ay gir çık yapmadan beklersen kazanabilirsin. 7.23 den geldi 5.13 de döndü 5.50 de bile alıp beklemiş olsaydın şuan kârdaydın. Gümüş 2.40 lara geldi 2.70 lerden yakalasaydın yine kârdaydın. Gir çık yaparsan zarar . Yöne göre hareket etmezsen yine zarar. Yapacağı harekete emin olmadan girersen yine zarar. Al millet 8 diyorsa 7.95 den kaç hatta 7.80 den kaç millet çıkacak diyorsa eskileri unutma çıkacak diye diye dibe gitti. Hislerine güven. Bu dolar çıkarsa ihtimali yok demiyorum. Ama birilerin ellerinde patlayacak
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
forayy ()Selam ustam
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Hocam ben alsat beceremiyorum, orta vade 7 den aldığım dolar kazandırır mı. 2 sene beklesem
0BeğenmedimŞikayet
TargetX ()6.90 test eder ve oradan döndü döndü yoksa direk 6.825 salar.
Nolurcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Kısmetden ötesi yok . Her iki ihtimal de var. Herkes kısmetindekini alacak. Kim ne derse desin
Nolurcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nolurcu ()Üstat döner mi burdan