Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
__crypto__ ()dostum ons yukarı dolar aşagı ihtimali daha yüksek gibi
kansu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hasanx ()teşekürler
__crypto__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kansu ()Hocam gram ile ilgili de arada yorum yapabilir misiniz
2BeğenmedimŞikayet
__crypto__ ()şuan benim tahminim dip 6,70-6,75 arası tabi degişirse yazarım elbette //yanılabilirim:)
@kansu hoş gördüm tşkler dostum
@YAGIZ09 hoş gördüm dostum tşkler hamdolsun iyim herşey şükürler olsun sende iyisindir .?
hasanx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hasanx ()üstad hangi ihtimaller var nerelerden döner sölemişsiniz ama mutlaka değişir projeksiyon
1BeğenmedimŞikayet
hasanx ()eyvallah dostum
battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Kardeş estağfurullah kafam yoğun. Arkadaş aradı. Eşimle bir şey konuşuyorduk. Annem aradı bir yandan grafiklere bakıyorum. Gözden kaçtı. 6.92 yi kırdı . Psar yön değişimini onaylarsa çarşı pazar karışır. Oturup izlerim
0BeğenmedimŞikayet
kansu ()Hoşgeldin hocam
0BeğenmedimŞikayet
forayy ()Ben almam burlardan dusus tirendini bir tamamlasin dolar bu is sabir isi satarkende sabir alurkende sabir en son 6950 satmistim dolari
1BeğenmedimŞikayet
__crypto__ ()eyvallah ustam saygılar
akar42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hasanx ()like size teşekürler
akar42 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
akar42 ()@__crypto__ usta konusunda övgülerinizde ve ifadelerinizde son derece haklısınız. umarım ustanın kıymeti bilinir
1BeğenmedimŞikayet
__crypto__ ()bakalım inşallah
magnet34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
magnet34 ()Sen boşver kardeşim yorumunu yap bilgini paylaş hiçbirşeyin garantisi olmadığını öğrenememişlerse bu sizin sorununuz değil.
0BeğenmedimŞikayet
__crypto__ ()ustam cok teşekkür ederim
tesadüf olmuş diyelim :)
1BeğenmedimŞikayet
hasanx ()değerli dostum kimleri gördüm burada 2016 dan beri adının başını hatırlamıyorum şimdi ... türk, beyaz atletli, ada broker dahada kimler bi zenginlik ti bu elbette yanlış yönlendiren kimselerde oldu. Dedğim gibi Benjonun genel yönü konusunda benim görüğüm en iyi sensin 2016 dan buyana ki tespitlerim oldukça fenadır. sonra mesela ani yükseliş anlarında al satta gördüğüm en iyi aslan. ha şu anda soloyuda beğeniyorum. Ancak bu kimselerin 10 dediğinden 7 si doğru çıksa bu büyük bişey. Ancak tekrar söleim benjonun genel yönü hususunda senin skorun bence en iyi şu ana kadar gördüklerimin
1BeğenmedimŞikayet
__crypto__ ()hoş gördüm dostum saygılar
ne yapalım eve mahkum olunca siz dostları ziayeret edelim karınca kararınca belki faydamızda olur dedik:)
Anatolia_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Anatolia_ ()Hoşgeldiniz sizi görünce bende sevindim eski ustadlardan
1BeğenmedimŞikayet
__crypto__ ()zaza safa yatma benim eski takipcimsin numaraya gerek yok:)))
Zazaselo için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zazaselo ()Sen 1 aydır burdasın biz yıllardır
3BeğenmedimŞikayet
__crypto__ ()eyvallah ustam saygılar
biliyorsun burayı burda 10 isabetli yorum yap 1 yanlış yaptınmı o 10 isbaetli yorumu 1 yanlış götürür. :)
yanlışı af etmez burası üstelik linc ederler:))
o nedenle burası hep zararda
2BeğenmedimŞikayet
Zazaselo ()Neyse sen 2 li tepe hayali kur dolar 3 olsun o zaman Altım 430 465 olacak orta vadede 2 li tepe olmaz çanağa kulp gerek
2BeğenmedimŞikayet
hasanx ()hoşgeldin değerli dostum çok kızdırdılar ve gitmiştin pek çok giden gibi. seni küstürenleride küstürdüler. kimler geldi kimler gçti. Burda konu sadece benjonun yönü olduğunda bence en başarılı sendin.
1BeğenmedimŞikayet
__crypto__ ()yani adamlar sana bu clop gibi ortada olan canak kulpu calıştırıp al para kazan diyecek öylemi:)))
biz ne canak kulp gördük
calışan tek formasyon gizli olanıdır onuda sen cözemesin
1BeğenmedimŞikayet
__crypto__ ()evet dostum asıl
1BeğenmedimŞikayet
__crypto__ ()zaza sende iyi oku öyle birşey ben demişmiyim
dün geldin bize gazel yazma
2BeğenmedimŞikayet
Zazaselo ()İkili tepe deyip milleti korkutmayın çanak kulpo
0BeğenmedimŞikayet
hasanx ()siz asıl crypto sunuz değilmi?
0BeğenmedimŞikayet
Kelkitaliasasasmail ()Peki Altın ons u neye göre. sebzeyle mi alacağız. petrolu altını
0BeğenmedimŞikayet
Denizli07 ()Grafik atabilirseniz iyi olur. Bu öngörünüzle ilgili. İkili tepeyi görelim ne olursa çalışır.