Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0423 21:16:45
EUR 36.0284 21:16:45
USD 34.5412 21:16:45
ALTIN ONS $2709.1100 21:16:45

Grafiği gönderen: DOGANbey42

⭐⭐DOGANbey42 ()
Gümüş

Gumus gram gunluk grafik kanal hareketleri

Yorumlar (77)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

ticaret_adamı ()

Jpy ortalaman kaç

antepli87 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

antepli87 ()

Japon bendede var yüklü miktarda, bugün sinirlendim tam satıyordum, baktım marj baya düşüktü huylandım satmadım geri.
Vakıf normalde 4 uyguluyordu,2 ye düşürmüş...

Kobrayakışıklı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kobrayakışıklı ()

Hemşehrim nasılsın Gümüş burada tıkandı kaldık jpy geri geri gidiyor kirize girmeyiz inşallah sinir oldum

Ceu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ceu ()

Hayırlı geceler bu arada.. sabır sabır inşallah güzel Günler yakındır

Kobrayakışıklı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kobrayakışıklı ()

Hemşehrim hayırlı geceler hayırlı sahurlar senin bütün yazılarını okuyorum kimle ne görüştü isen okuyorum Gümüş bizi üzer Üzmez İnşallah JPy sinirimi bozuyor ama hayır olsun sen ne dedin uzun süre bekleyeceksin inşallah sonunu hayır olur bu dolar düşecek gibi görünüyor ama düşmez bence

0BeğenmedimŞikayet

Sem098 ()

Hemen kralım sana can feda olsun adamsın

Ladree için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ladree ()

Bereketli olsun kralll

Sem098 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

inegöllü16 ()

Hayırlı olsun kardesim

0BeğenmedimŞikayet

Ladree ()

Cebimdeki bitse harclik atin bana bi 5 lik :)bayram geliyo

0BeğenmedimŞikayet

Ladree ()

Kral ben nekadar aldim biliyomusun

0BeğenmedimŞikayet

Sem098 ()

381 96 350 daha gırdım kral 850 oldu toplam 10k gumus

0BeğenmedimŞikayet

Ceu ()

Bir kaç gündür dolar düştüğü İçin oda çoğu döviz gibi düştü.. bu demek değildir ki dolar düşünce yen düşer dolar çıkınca yen çıkar. Farklı ayakları illa ki var ekonomi ticaret siyaset vs. Uzun vade mi düşünüyorsunuz?

özgür_61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ceu ()

Evet abi aynen öyle.

DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

özgür_61 ()

Dolar düşüyor gerileyebilir mi yani

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

:)) en sevmedigim grafik gumus grafigidir bol igne atiyor bir cizgi ciziyosun heryer igne dolu net bir trend cizemiyosun ikide bir ucgenin yonu degisiyor sekli degisiyor

0BeğenmedimŞikayet

Ladree ()

Kral simdi 8187 zaten

0BeğenmedimŞikayet

Sem098 ()

Ikıncı parçayı beklıyorum 82 8150 fılan gelsın dalacam kral

0BeğenmedimŞikayet

Ceu ()

gerçek değerini alamadı bende aynı düşüncedeyim. Belki de o patlamalar insanların gözünü korkuttu. Grafik BTC grafiği gibi maşallah.

1BeğenmedimŞikayet

Ceu ()

Özgür bey merhabalar. Düzeltmeyi yaptı diye görüyoruz ama bu yen bir ayağını JPY/TL olarak dolara bağladı.. günlerdir düşüyor. Akşam vakitlerinde o can sıkıcı düşme eğilimi bitti gibi. Ama size al diyemem çünkü çok karman çorman bir para birimi. Yüz güldürür ama kısa vade için değil. Uzun vade taş olsa değerlenir orası da ayrı ama en azından yatırım İçin uygun bir para birimi. Güvenilir.
Bol kazançlar

özgür_61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Gumusun olmasi gerkeen yer buralar olmadigini dusunuyorum bende ama nasip iste ustadim nasipten oteye yol yok

0BeğenmedimŞikayet

Ladree ()

Tmmladinmi yuku kral

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Hayirlisi olsun bakalim

0BeğenmedimŞikayet

özgür_61 ()

Hocam geçen gün alamamıştım yen grafik bilmiyorum şu an alınır mı? Saygılar

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

15.54 ustu onem kazandi gram bazli degilde ons bazli bakmaya devam edelim biz yinede ustadim gram yaniltir malum

Sır_Katibi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sem098 ()

Aynen Dogan abi artık ful gırmıyorum hep tl bırakıyorum o bu ıs bole yapılıyor sonunda anladım bende:))

0BeğenmedimŞikayet

Ceu ()

İnşallah 3.50 üstüne destek kılar. Halimiz perişan. Daha da yukarıda bekleyenler var. 3.60 teste olanlar gibi.. ( MART PATLAMASı)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Su ara sıkısma mevcut alani daraldigi icin banka makasi ile al sat yaptirmaz ama yakinda yeni kanal olusturacaktir yada yeni formasyon ins. O zaman yeniden islemler baslar ozellikle bugunlerde geliyorum ben sanirim :)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Allah bol kazanclar versin ustadim sen parcali gittigin surece sirtin yere gelmez bol parca bol rahat demektir kazancini dusurmus olursun ama hep kazanirsin aman unutma

0BeğenmedimŞikayet

Ceu ()

Gerçekten o da bizde yıprandık. Hayır al sat da imkansız kıldı bu durum ne çıkıyor ne iniyor. Düşen çıkan sadece banka makası

0BeğenmedimŞikayet

Sır_Katibi ()

3.46 çok sağlam duruyor 3.58 zorladı 2 defa hedefinde kırılması dahilinde 3.74 vardı hocam. ?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum