Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
HYL ()Teşekkürler. Sizlere de bol şans dilerim.
Hurşit8231 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hurşit8231 ()Hayırlı olsun hocam.
HYL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Triple42 ()Şu grafiğini paylaş da görelim hani neredeymiş çok merak ettik
Senaralist11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Senaralist11 ()6.80 kadar düşüş duzeltmesi @Hurşit8231 hocam bence bekleyin grafik Satt sinyali veriyor bence alınmaz beklemede kalalım aşırı risklii
0BeğenmedimŞikayet
HYL ()Günaydın. Ben bu nedenle şimdiye kadar 2 parça USD bir parça GR altın aldım.
Düşüş devam ederse duruma bakarım. Takviye eder ortalama duşururum. Bol şanslar.
0BeğenmedimŞikayet
Hurşit8231 ()İşte zaten korkum benim burda tam düşüş trendinde iken yönünü tekrar yukarı çevirmek istemesi korkutuyor ve parçalı alım dusuncemi arttırıyor
HYL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HYL ()Merhaba. Çok teşekkür ederim.
Parabolic SAR da 1H grafiklerde noktalar bir iki tane aşağıda da gelebilir yukseliş sinyali verebilir. Önemli olan 4 H ta da noktalar aşağıda gelmeye başlamış ise yukselme işaretleri netleşmiş demektir. O zaman dikkat etmek lazım aksiyonları gerçekleştirmek gerek.
YTD
Bol şans dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Hurşit8231 ()Eline saglik ustadim grafikte ne zaman noktalar aşağı gösterdiğinde içime bir korju giriyor aşağı giden noktalar yönü yukarı çevirir diye nedersiniz bu duruma