Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (256)
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Sizde saglikla kalin cok tsk ederim
Anatolia_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Anatolia_ ()Maalesef bu pandemi bitene kadar bu tür katı ama olması gereken kurallara uymak zorundayız fakat sizin de söylediğiniz gibi psikolojimiz gerçekten bozuldu ben bundan sonra nasıl toparlanacağız onu düşünüyorum ve merak ediyorum her şey gönlünüzce olsun sağlıkla kalın
Betdolar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Volkan5555 ()Sağlık olsun kardesim
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()6,97 çok ters sayılmaz. Sen yine de full alma. En azından 2-3 parça al sat.
0BeğenmedimŞikayet
Mazlum0448 ()Yok ihtiyaç da ama can sıkılıyor 2500 dolara yakın aldım hayırlısı bakalım olmadı çıktı mı 0 zarardan bozdurak :)
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()Mrb hocam
6,52
gence için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Iyi diyelim iyi olsun. Dunyanin icinde bulundugu durumdan dolayi biraz psikolojik etkilendim. Kurallara uyuyoruz bakalim. Bir an evvel biter insallah isimize gucumuze doneriz.
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Aynen aldim patir patir dustu. Zarar artiyor. Su an acil ihtiyacim yok o paraya cok sukur. Insallah senin de yoktur piyasadaş :)
Mazlum0448 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Anatolia_ ()Umarım her şey yolundadır iyisinizdir
0BeğenmedimŞikayet
Mazlum0448 ()Aynen Bi anda düştü şuan 200 arası zarar yükselir mi piyasadaş
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Bereketli olsun tesekkur ederim
Poguz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Ayni durumdayiz piyasadaş :)
Mazlum0448 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Yaaa hic aklina gelmedi mi :)
Pls54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mazlum0448 ()Bende ful girdim 6.97 den
0BeğenmedimŞikayet
Poguz ()Ay tüh üzüldüm ama kısa vadede bence yükselir yine dolar korkmayın bende de gram var tersteyim parçalı benim tek avantajım
0BeğenmedimŞikayet
gence ()Değerli hocam merhaba
Dolarda 89 ema değeri kaçtı
saygılar
Traderrrrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Merhaba bende hatirladim :)
1BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Hep oyle aliyorum ki :(
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Ciddiyim Volkan tabi ki. Saka maka degil yeminle
Volkan5555 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Butun paramla diyim
5BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()Bir yatırımcının başarılı olup olmadığı bir kac ayda olculemez. En az bir yıl gerekir.
Hiç bir zaman eleştiriye kapalı değilim. Ama mesela sen benim tutmayan bir yorumumu profilime girip bulup altına "yalan oldu" yaziyorsan, aynı davranışı tutan yorumun altına yaptığında art niyet aramam.
bay_banker için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bay_banker ()Teşekkürler hoşbulduk
hakan4444_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan4444_ ()Papatya hoş geldin
0BeğenmedimŞikayet
Sercan19077 ()Sana eleştiri yapınca anlayışlamı karşılıyosun yani :)) düşecek edecek diye başarıyodun ne oldu...
2BeğenmedimŞikayet
bay_banker ()Estağfurullah sadece sordum açık aramak amacım değildi kızmanızı gerektircek bi durun yok nasıl burda tebrik ediliyorsanız eleştiri gelince bunuda bence anlayışla karşılayın
0BeğenmedimŞikayet
Cheeft ()Yaklaşık 3 aydır takip ediyorum idol lerimden birisisin sayende güzel kar ettim teşekkür ederim engin bilgin ve sabrın tartışılmaz hocam yeni üyeyim takip edemeden yapamıyorum seni
Yarcan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Yinede teşekkür ederim abi :)
0BeğenmedimŞikayet
Angaralıı06 ()Çokmu derken :) adam full diyor miktarın ne önemi var ateş edecek kursunu kalmamıs
3BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()Evet öyle oldu. Sağlam destekler de kırılır. Onu boşver de işin gücün açık aramak. 7,02 den dolar aldığımda dolar düştüğünde, hemen yazıyorsun. Aldığın duruyor mu diye. 7,25 olduğunda hiç sesin çıkmıyor. Şimdi de yine açık arıyorsun.
Duymak istediğin buysa söyleyim. Hiç bir iddiam yok. Başarılı bir yatırımcı değilim. Kendi çapımda takılıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Poguz ()Cok mu aldınız