Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (154)
0BeğenmedimŞikayet
Maya__ ()Benim bir ons gram excel tablom var. Orada 1736 yanına C diye sizi yazdım :))
Asıl konu ons 1736 ya geldiğinde dolar ne olur ?
dolar 7,20 olursa 402
dolar 7,05 olursa bugünkü fiyat 394 oluyor çünkü
0BeğenmedimŞikayet
Smtasmt ()Emir girişleri yapmanız daha doğru olur hedeflerinize hızlı aksiyonlar da bu şekilde iyi oluyor
Edihan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edihan ()Almadım tfx makası görünce tereddütte kaldım akşam fiyat düşecek olursa tfx makasi çok açar hepten fiyat aşağı çekilir diye düşündüm.
Tabi bu tamamen benim kafamdaki seneryo oldu.
YTD.
Kayey için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Kanat sesleri kulaklarımda çınlıyor "daha yukarı" "daha yukarı" der gibi
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()geri dönmez mi hocam ne diyorsunuz?
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Zor olabilir. Tahminen 1722 gibi dönüp onay alacak. Öngörüdür. Ytd
3BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Cesurlar öndeler
Altın_Dostu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Dostu ()@Carpediem37 Ben sahadayım, biliyordum o kelebeğin bizim için havalandığını tebrikler Hocam, çok sağolun sizin sayenizde, Siz “CESUR” olun demeseydiniz yine ekran seyrediyor olacaktım :)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()az önce siz alabildiniz mi? 388,80 vermiş
Edihan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()geri dönüşü zor diyorsunuz yani o zaman
0BeğenmedimŞikayet
Edihan ()Dip rakamdan -1 düşün ben tl. de bekliyorum yarı gümüş yarı gr. alicam
Inşallah
0BeğenmedimŞikayet
SANAL44 ()1736 olduğunda dolar ne olacak acaba
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Geri dönüş flama üst çizgisiyle sınırlı kalırsa şaşı olursunuz ^_^
0BeğenmedimŞikayet
Abrasivci ()İftardan sonra canlansak olmazmı ))
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Arkadaş kabul etti hatasını ^_^
Kds için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ogzksk ()Emeğine sağlık üstad sahada beklemedeyiz!
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()kıracaksa kırsın yerine varsın da bakalım geri dönüşte biz karşılayalım inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Kaleli_Turkish_Soldier ()Kanatları güçlendirip gelmiş sanırım önceki zirveyi gözüne kestirmiş gibi sanki!
0BeğenmedimŞikayet
Kds ()Hocam boşverin uğraşmayın kimseyle biz biliyoruz ne dediğinizi kelebek bozulmadı zirvede olmak zor
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()İçinde ama hedefe varırsa flamayı kırabiliriz
0BeğenmedimŞikayet
EMİREFEX ()Hocam ben varım
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()flama dan çıktı mı?
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Ne yazmışım?
Mhmmd16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biologist44 ()size like hakkım dolmuş :) gönülden like lıyorum kabul ederseniz :) elde tl var ama olsun sabaha sahadayız inşallah :)
0BeğenmedimŞikayet
ilteris06 ()Bekliyoruz hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
LS_0000 ()Kendi adıma ben varım @Carpediem37
0BeğenmedimŞikayet
Ginyalî ()Benide alın yanınıza
0BeğenmedimŞikayet
Mhmmd16 ()Sabah öyle demiyodun hoca
0BeğenmedimŞikayet
Ege81 ()Efenim bugün gelsin artık o kelebek inşaallah. :)teşekkürler emek veriyorsunuz.
0BeğenmedimŞikayet
Burakca ()Alma maz.. Ahını cıkar..