Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (60)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()satmadım bekliyorum diyebilirim sadece öyle kolay aldılarki milletin elindekini dipçiler her taraftan sardıydı geçen gece 18 usd ler 3,75 ler havada uçuyordu :)
sxman24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()Hocam kişisel düşünceni söylesen yön şuan bir tarafa ağır basıyor mu yoksa %50 mi
horozcu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bozkrlı ()Doğrudur hanımefendi treni vardı bindirirdi trenlede servis yaparsa tadından yetmez etascolls
Serpila için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hakan33 ()orası muhakkak hocam motor aldım o prim yaptı :D
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()estağfurullah hocam bir kapı kapanır bir kapı açılır rızık bu nerden geleceği belli olmaz
hakan33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()doğru demiş inşaallah aşağı gitmez o halde bugün kritik
0BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Ozel etüt merkezi aciyormus eğitimci kendisi zaten
Bozkrlı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan33 ()dinlemedik siz değerli insanları erken sattım arkasından bakakaldım :(
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()fincanı olana kahve bağdattan gelirmiş
Yedikıta için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozkrlı ()Eta da para çoktu yemeye gitmiştir düştükçe 10 K 20k alırdı hiç satmazdı :D
0BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Ful hemde esim kizdi o kadar emek verdin ölüm oyle kolaymi heseyi satip öleceğim diye saçmalıyorsun dedi geri aldim
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()platine döndü diye biliyorum
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()geri aldın mı yoksa :)
0BeğenmedimŞikayet
Yedikıta ()Hacı buda dibek kahvesi olsun inşaallah
0BeğenmedimŞikayet
hakan33 ()horozcu hocam bi eta vardı ne oldu o göremedim :)
0BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Sen ful satana kadar zamansız oten horozlari dinlemem ; ))
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()üç ay evelde fincan varmış :)
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Tmm hocam tskler zorlamayayim sansimi
Ennsar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Biraz şansını zorluyorsun sanki kardeşim olmayacak duaya amin der misali.
Ege_can için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Hocam ogretici calismalar yapsanizda bende ogrenme sansim olursa sevinirim siz ogretici anlatici ciziminizi yapin selcuk hocamizda kendinden paylasma olmazmi
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Teknik gösterge ve çizimlerle diyelim.
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Kendi teknik nasil olacak hocam icim oku bolinger bantlarini biliyorum oda alis satis oluyor senin ons 17 dolarlardayken o kadar derin dususu tahmin etmenizi merak ettim hocam
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Herkesin çalışma stilini ve tekniğini öğrenmeye kalkar iseniz sudan çıkmış baliga dönersiniz.
Size tavsiyem kendi tekniğinizi kullanın geliştirin.
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Ensar hocam bu cizimlerinizi analizlerinizi nasil yaptiginizi merak ediyorum ogrenme amacli 13.19 tahmininiz gibi
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Ensar hocam selcuk hocamiza attiginiz ciziminiz kelebek formasyon mu paylasmis ciziminiz icinde ilerliyor grafik
1BeğenmedimŞikayet
horozcu ()amenna nasibi olan gümüşten nasibi olmayan nerde nasibi varsa ordan ila ahir nasiplenir
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Mevlam neylerse güzel eyler.
Umarım bütün arkadaşlarda nasiplenir.
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()desene rızkın açılmaya başladı :)
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Bırak hocam iyice rahatlasin ki yay iyi gerilip uzağa fırlasın :)
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Hocam cidden gördüğümüz şeyi pek uygulamadık basiretimiz baglandi sanki gumusun düşüşünü usd nin çıkışını gör ama yine gümüşten vazgeçme.
O zaman akıl bilgi değil hırs fazla kazanma peşinde idi şimdi şahsen bende durum değişti hangi ürün yukarı ise orda nefes alacağım.