Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (57)
0BeğenmedimŞikayet
ferrari3434 ()Merhabalar
1 cent lik GAP onemlimidir
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Zor değil emin olun. Öğrencim benden daha iyi bu konuda. Size model ve idol teşkil etsin. O da bir bayan. Yeter ki inanın
Penelope için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Ne demek istediğini cizersen daha iyi anlarım. Ona göre düzeltirim kendimi. Grafik çizebiliyorsunuz sanırım. Lutfen ölçümler milimetrik ve özenli olsun. Saygilar
50_ot_dalgalar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Penelope ()Hocam valla senin grafikleri aynısını çizmeyi çalışırken hep bu üçgen çıkıyordu karşıma:)
0BeğenmedimŞikayet
EMİREFEX ()Hocam ticaret anlaşması yaptığımız ülkelerle Swap anlaşması görüşülüyormuş
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Abi alim verdi tekrarmi verir diyorsun umarım elimizden akıp gitmez:)
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()387/385 ytd
usaklı6464 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
usaklı6464 ()Kaçtan verir alımı? Öngörünüz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Gio ()Üstat şimdi alım fırsatı vermesini sonra yükseliş öngörüyorsunuz doğru mu anladım?
0BeğenmedimŞikayet
Poguz ()Alım için kaç verecek acaba
Narin__necla için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EMİREFEX ()Hocam siz gözlemlediyseniz doğrudur o gözlem beklemek lazım
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Verecek gibi. Ytd
Narin__necla için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Narin__necla ()Yani 384 den alınanları çıkalım alttan alım verir mi ytd
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Eline sağlık dostum. Bende daralan üçgeni takip ediyordum fiyat iyice sıkışmakta. 1670-75 gibi bir beklentim vardı. Bu aşağıyı son ziyareti olacak diye bekliyordum sonra yukarıdan kırılım şeklinde ama şimdilik oraya kadar gelemedi. Gelse iyiydi elimde kalan son parçayı alırdım turşuluk oldu :)
0BeğenmedimŞikayet
ankaraefesi ()Takipteyiz desen ? bozulunca bilgi verirsen bozdururuz. emegin için teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Çınar2016 ()Hocam o kelebeğe iyi bak 400 e kadar bozulmasın
5BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Iki secenek masada. Kelebek bozulmadı. Vekev ki bozulursa 1670 de baska bir oluşum gözledim
EMİREFEX için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EMİREFEX ()Hocam bundan 1670 e düşecek bunu mu anlayalım?
0BeğenmedimŞikayet
Scarface¥ ()Gucenecek bir sey yok abi gram icin bunu uyarlayabilir misin bizim icin kactan girilecek elinde tl si olanlar icin
0BeğenmedimŞikayet
Fatmam ()Ne kadar düşüş olabilir sence
0BeğenmedimŞikayet
mhurd ()O sıktı sana denk geldi :)
0BeğenmedimŞikayet
ilteris06 ()Olsa da düşüş mu diyorsun yani
0BeğenmedimŞikayet
berbers ()yön ne taraf hocam
0BeğenmedimŞikayet
evrenes ()17 de bişey çıkmaz mı?
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Grafikle ne ilgisi var
reis515151 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
reis515151 ()Dolara müdahale imkansız. merkz bankası rezevelerindeki dolar azaldı.50 milyar dolar rezev
. Şu an 30 larda filan. Dolar 7.50 yolcusu. hatta geçebilir. ytd