Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (57)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bol kazancın olsun abi.
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Şükür şükür devam dostum al sat
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Çok şükür iyiyz. Seni sormalı?
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
izai ()O da beklentisini satın almış.
50_ot_dalgalar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Eyvallah sagol..
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()İkili formasyon degilde bana çanak gibi geliyor. Kuvvetli gevşeme beklemiyorum.
orple için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()HAlilim nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
orple ()hocam dolarda ikili tepe olusmus olabilir mi? ve dolayisiyla ardindan kuvvetli bir gevseme?
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Evet malesef bu işi hakkıyla yapan çok az. Aynı dert bendede var :)Türkçe bilgi ve kaynak yok. Kitabı bulurusan banada göster :)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()estağfirullah arkadaşım ne demek. etiket yapmasanız anlamayacaktım bile yanlış anladığınızı :) teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Formasyonları tuzak olarakda kullanıyorlar. Ama formasyonların bildigim kadarıyla bir kuralı yok. Elliot gibi degil. Kırılımı beklemekten başka çaresi yok.
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()estağfirullah ben yanlış ifade etmişim. yorumunuzdan bahsettim hani tamamlayıcı olması için grafik yaptınız mı diye. yoksa ne haddime anladığım birşey değil.
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()profilinize yazın dilerseniz oradan okuyalım
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Bir gunlük yazı yazdım. Neyse sağlıcakla
Kayey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()grafikteki yazınız var aktif
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()çıkmıyor hocam
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()@Kayey cevap alt yorumda. Çıktı mı bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()iyi akşamlar carpe diem hocamla bir paylaşımda bulunjmuşsunuz. grafiğinizi yenilediniz mi acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Rüzgârın_aşkı ()Çok değerli kardeşim. bugün biraz rahatsızdım. Geç kaldım. satış yapamadım bekliyorum. Düşerse alırım. çıkarsa satarım. Bu arada sana laf atanlar için gereğini yaptığımı düşünüyorum. Nezdinde çok değerli sin. Allah senden razı olsun iyiki varsın. Burç da? ım Sevg
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()hocam iyi iftarlar. düşmedi yazdığım sanırım flama oluşumu oldu mu acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Kds ()@Carpediem37 Nasılsınız hocam nerdesiniz
0BeğenmedimŞikayet
LEYSA ()Inşallah düşer 1670 lere beklenen olur emeğine sağlık tesekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()flama devam ediyor mu hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Penelope ()Teşekkür ederim verdiğiniz cesaretten dolayı. Grafik ile uğraşmak açıkçası hoşuma gidiyor, çok beceremiyorum o da ayrı konu tabii:)))
0BeğenmedimŞikayet
Nako35 ()Hocam buralardan girelimmi grama. 387 geldi
0BeğenmedimŞikayet
Goldhunter_ ()Bekliyoruz daha dimi abi