Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Anlaştığımıza sevindim arkadaşım, ikimizde üst'lerde buluşmak dileğiyle, bereketli kazançlar
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ne demek ustadim yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana ben tsk ederim
Goldman0007 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Cok bir hareket beklemeiyorum bende bugun asya piyasalarindan mb ler olmadan ani cikislarda dususlerde gorulmez
01aslan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Goldman0007 ()Açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. Bol kazanclar
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Haklisiniz bu sekildede soyleybiliriz ancak benim bahsettigim kisim ucgen olusumu sizin dediginiz yerde grafigimde mevcuttur yesil cizgiler oranin kirilmasi artik duzeltmenin bittigini 5. Dalgaya gectigimizi gosterir ama haklisiniz ben grafikteki ayrintiyi aktardim asil hedef 3.47 kirilimi
Sağlıkçı45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Haklisiniz tekellesmis emtiada. Baska bisey beklenilemez zaten ustadim grafikte bize aga babalarinin verdigi oyuncak oyalaniyoruz
AG_04 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Attigim grafigin yorumuydu bu gram gumuste simterik ucgen formasyonu mevcut bu formasyonun hedefi ucgenin genis agzi olcum yapilarak hedef belirlenir hedef herzama. Gelir mi derseniz gelmeyebilir genel sartlar budur bol kazanclar dilerim
Goldman0007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AG_04 ()Maalesef gümüş grafik falan dinlemiyor, kaç defa 3.40'ı kırdı hatta 3,45-46'larda saatlik kapanışları da yaptı fakat kendini bir anda 3,27 de buldu.
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()3.33 ü 3.19/ 3.40ı 3.46 desek daha mı doğru acaba, yine de karar sizin tabiki. Neden o değerleri verdiğimi de sayfamda alt yorumlarımda bulabilirsiniz. 3.19 kojunsen su an ki stop noktamız ytd
0BeğenmedimŞikayet
01aslan ()doğan abi çin japonya kapalı b3nce bugün bi cacık çıkmaz yanılıormuyum
0BeğenmedimŞikayet
Goldman0007 ()Kaynak? Ya da neye göre böyle?
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()3.33 ve 3.40 i takip ediyoruz ustadim 3.33 alti kirilim gerceklesirse 3.12 ye kadar gideri var 3.40 kirilirsa 3.60 yolcusu olur grafigin ozeti budur
bekir_dogan1986 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bekir_dogan1986 ()Grafikten pek anlamıyorum doğan bey kardeşim
Attığın grafiğe göre düşer mi Çıkar mı
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ():)) Allah saglikli uzun omurler versin ins. Birgun bir sabah gumusun 4 oldugunuda girecegiz ins.
Semiheses için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()Doğan kardeş çok yasican ben şimdi tam bi sabah kalkmisiniz gümüş 3.48 3.51 diyecekken sen grafik attım like