Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
daytraderxag ()hayırlısı olsun hocam :)
dtmustafa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seco10 ()Bende tek gram yok:)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()7x100= 705 gr girdim 1 tl kar bile yeter. ama 1.5 iyidir. 2 kaymaklıdır.
daytraderxag için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()ama ana beklentimiz aynı kardeşim :) belkide 2miz yanılırız ama şu sıralar salladıklarım tutuyor. her ihtimale full girmiyoruz :)
Seco10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
daytraderxag ()2 tl kar bekleyecek misiniz yoksa maliyet kurtarınca satacak mısınız bu kez hocam
0BeğenmedimŞikayet
Seco10 ()Bugün 1690 altı kapatsın onu yarın değerlendirelim saygı değer hocam saol iyiki varsın faydalanıyoruz senden..
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()378 kırılmazsa altına bişiy olmaz seco :) ama kırılacak. ama bant bant kırılması lazım. budan kırarlarsa dipten dönüş sert olur. belkide öyle yapacaklar. ama ben tepki yükselişine oynuyorum. karda satacağım inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Seco10 ()Hocam altın 1690 altı kapanışı sıkıntı olur eğer o rakamın altında kapanırsa Ben şelale beklerim buralardan tek gram almam üstad..
0BeğenmedimŞikayet
nikiforenko ()İnşallah hocam amin
0BeğenmedimŞikayet
tuana ()Kafam karıştı bu ne simdi:))
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()o kadar inanmayın kardeşim. hata edersiniz. lütfen araştırın. yazdğım terimlerin karşılığını bulun
kar_kardırrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()seco küçük şelale olmaz :) şelale yapabilmesi için kaldırması lazım. nasıl? saatlikleri yukarı alıp günlüklerle vuracaklar :) saatlik stoch rsi ler aşırı satışta uzun kalıyr. ve alıma dönüyor. rsien azından 40 lara doğru tepki alacak ki şelale dediğin bellibir deriliği olacak :)
0BeğenmedimŞikayet
kar_kardırrr ()Size inancımız tamdır gelecektir :)
-1BeğenmedimŞikayet
Seco10 ()O kadar hareket 1,5 saate sığmaz aylık kapanışı 1690 altında yaparsa şelaleyi yarın gör üstad
0BeğenmedimŞikayet
Ricky_Conlan ()O kadar gitmişken bize drie uğrasın :)))
0BeğenmedimŞikayet
Sedatks ()Hocam çin 2 gündür ne hikmekse alım yapıyor bu gece yine alırlarsa sabah 3.41 le uyanırız diye umuyorum ama ters köşeyi severler :))