Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0426 00:04:23
EUR 37.8654 00:04:23
USD 36.2926 00:04:23
ALTIN ONS $2935.8150 00:04:23

Konu: japon yeni

İlgili grafik çalışması tamamen fikir edinme için olup TYD

Yorumlar (101)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 4 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Maşita ()

Sağol araştırdım bana mantıklı gelmedi en iyi alım yeri 629 630lu rakamlarmış şu an rakamlar yüksek ben almayı düşünmüyorum doğru bir karar verdim umarım sağol cevap için

Ceu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ceu ()

Grafik analiz ve direnç destek çöp oldu. Ayak dolara bağlandığı İçin dolar düşüyor o düşüyor.. jpy kısa vade tavsiye değildir. Almak istersen uzun vade olarak kademeli giriş yap. Düştükçe al. Ortalaman düşsün

Maşita için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Maşita ()

Japon Yeni için alım satım en iyi rakam nedir arkadaşlar

0BeğenmedimŞikayet

Bay_Muhasebeci ()

Zamanlama konusunda dediğiniz doğruymuş. Grafikle de bunu teyit etmiş oldum. Bugün bir ara kara bile geçti. Yarını görüp satabilirim ya da düşüşte tekrar alım yapabilirim. Yarın karar vereceğim açıkçası.
Güzel temennilerin için teşekkürler. İnşallah siz de güzel kazanırsınız. Kazancınız bol, bereketli olsun inşallah. Tekrar teşekkürler,

Saygılar,

Messimi_Ronaldomu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Messimi_Ronaldomu ()

Düzeltme"inşallah güzel kazanırsın" olacaktı.

0BeğenmedimŞikayet

Messimi_Ronaldomu ()

Hocam zamanlaman yanlış. En azından 650 nin altında girseydin daha iyi olurdu. Makas ve binde ikilik komisyon ile 40 kuruşluk mesafeyi kat etmesi gerekiyor õnce. Bu gün de yazmıştım sana fed I beklemek daha iyi olurdu diye. Ïnşallah güzel kazanırsan. Kazancın bereketli olsun.

Bay_Muhasebeci için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bay_Muhasebeci ()

Aşağıdan yükselen trende bugün değmiş görünüyor. Fakat haftalık baktığımızda önceki tepenin üzerinde yükselişini devam ettirmiş. Haftalık olarak 64 üzerinde kaldığı sürece (işaretledim) olumlu olabilir. Yarın da FED var. Durum nice olur onu sürekli takip etmek gerekebilir.

Şunu ayrıca belirtmek isterim. Bugün ilk defa yatırım yaptım yene. Daha eskiler üstadlar daha iyi bilir konuyu. YTD.

Emrecelik14 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Bay_Muhasebeci ()

TYD hatalı olmuş YTD olacak. Yatırım tavsiyesi değildir.

1BeğenmedimŞikayet

Bay_Muhasebeci ()

hocam ne yapabilir şeklinde bir görüş olması adına inceledim ve paylaşmak istedim. Haklısınız ama mutlaka her şeyin bir grafiği vardır diye düşünüyorum ben de.
TYD hatalı olmuş YTD olacak hocam :)

0BeğenmedimŞikayet

Emrecelik14 ()

Hocam kirilim hangi yonlu olur.

0BeğenmedimŞikayet

Messimi_Ronaldomu ()

Hocam emeğine sağlık da grafik işi benim aklıma hic yatmıyo. Sonuc odakli bi sey değil yani. Rasyo gibi bişey. Ekonomik gõstergeleri takip etmek daha iyi olur. Bide bu Tyd ne merak ettim.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum