Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0418 13:30:47
EUR 36.0491 13:30:47
USD 34.5782 13:30:47
ALTIN ONS $2705.4250 13:30:47

Grafiği gönderen: Carpediem37

Xausd 1 h. 5_0 Bullish Buy..

Alanda artık % 50 geri çekmeyi bekliyoruz. Bu ne demek? 1661.416 'dan 1738.878'e gerceklesen yükselişin 1700.147 ye gelmesi. Bu birinci alan olsun. Ikinci olarak sol altta bolgede bulunan pullback direnç kanalı var. Onunda üst seviyesi 1702.419 seviyelerinde. Bu da ikinci alan olsun. Üçüncü olarak fibonacci ptojection seviyesi olarak aynı esit düzeltmeyi yukarı uyguladım. Capraz duran cizgiler. Onunda seviyesi 1697.875. Bu üç fiyat confluence oluşturmuş. Burada bir psikoloji oluşmuş. Bitti mi? Hayır şimdilerde bir alçalan kama görüntüsü de var. Buda istemeyerek oluşan , zorlama oluşan bir düşüşe işaret. Fiyatın dönmeye yakın olduğunun işareti. Bitti mi? Hayır dahası var. Yukarıda saydığım 3 fiyatın alcalan kama ile buluşcağı nokta ayrıca yukselen trend desteğinede değecek. Totalde görebildiğim 5 anlamlı destek ortalama 1700 seviyelerinde buluşacak. Ons olarak bu noktadan işleme girilmezse bence hicbir seviyeden girilmez. Öngörüm bu sekildedir. Sıktım farkındayım ¤_¤
Yatırım tavsiyesi değildir

Yorumlar (64)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

3BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Düsüs anlamında sert bisey yok. Ayrıca kuresel risklerde bir gerileme simdilik söz konusu değil. Yinede son karar sizin

Murat4525 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat4525 ()

Bu arada dönüş yaptığınız için teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

Murat4525 ()

Elimde altın var ona göre zarar kes mi yapayım bekleyeyim mi karar veremedim

Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Rica ederim. Arada ses verin ¤_¤

esilaaa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yarcan ()

Sagolasin :) insAllah her daim güleriz :)

2BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Kapanışlara takılma.

3BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Bölgeyi iyi okuyoruz. Amaç 1738/1747 direncini aşmak. Bunun icinde alıci topliyoruz en buyuk babalarda 1700 gibi oyuna girecek.. ytd

Scarface¥ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat4525 ()

Sayın hocam bu akşamki kapanışa göre yarın düşüş mü beklenir acaba

1BeğenmedimŞikayet

esilaaa ()

Hocam kıymetlisiniz sessiz sedasız sizi takipteyim teşekkürler değerli bilgiler için :)

0BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Amin. Bol kazanclar. Bana kaybederkende gülen dostlar lazım ¤_¤

Yarcan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Scarface¥ ()

Hocam ons 1700 lere cekildiginde dolar ne olur? Cekilme yaparak gramda iyi bir alim firsati mi verir yoksa ons duserken cikis yaoarak fiyati biraz tutmaya mi calisir?

1BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Burada bir psikoloji oluşmuş. Bunu es geçemeyiz. Persembe ay kapanışından önce bu düşüş olmalı. Tahminen yarın akşam 22:00 den sonra kapanışla beraber bu seviyeler görülebilir. Ytd

AHMETK3821 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

AHMETK3821 ()

Hocam peki bu büyük düşüş dedikleri ne zaman olur... Bu 1700 ler normal bir düşüş gibi bnce yakın zamanda, 1680 leri görmüştük...

0BeğenmedimŞikayet

Scarface¥ ()

Hocam ortaligi şenlendiriyorsun gene :)zirveyi kimseye birakmiyorsun.

0BeğenmedimŞikayet

Yarcan ()

Tamamdir hocam, ben senin ilk bu 1700 uzeri aciz dedigin anda alip iyi kar ettim Allah razi olsun :)

1BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Eyvallah hocam. Ben iademi yapıyorum ¤_¤

Rüzgârın_aşkı için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

derviş1985 ()

Teşekkürler

2BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Trend çizgisine değdigi anlar olabilir. Dur bir bakiyim

Yarcan için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Rüzgârın_aşkı ()

bugün size ve @derviş1985 tüm likler feda olsun. like like ben istemem. :)

0BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Ortalama 1700 seviyeleri mutlaka görülmeli diye düşünüyorum. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Yarcan ()

Hocam tahmini ne zaman gelir 1700 ? Ben yarina gelir diye tahmin ediyorum her gun 10 puan 10 puan iniyor ons

0BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Özgün olmak hoşuma gidiyor. ¤_¤

Tahsin_34_36 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat4525 ()

Iyi akşamlar hocam kapanışı altın için yorumlarmisiniz zahmet olmayacaksa.

0BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Rica ederim. Arada böyle ikramiyeler çıkıyor

0BeğenmedimŞikayet

Rüzgârın_aşkı ()

muhteşem. sanat eseri emeğine yüreğine sağlık

2BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Grafik bağırıyor. Bu her zaman olmaz.

AHMETK3821 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Trendline/ trend angle / harmomic / fibonacci / pullback / fractal / gann fan .. hepsi cizgi.. indikatör bir iki strateji dışında kullanmıyorum. Asla da tavsiye etmiyorum. Ilk teknik analizleri yaparken 3 tane kullanım hakkı olurdu. O zamanlar ındikatörlerin yetmediğini düşünurdüm. Şimdilerde aslında hiç bir anlamı olmadıklarını düşünüyorum. Çünkü bu indikatörler herkesin önünde açık. Herkes aynı ekrana bakıyor. Farklı bir şeyler yapılmalı.

mhurd için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

AHMETK3821 ()

:) 1700 geldi mi yapıştıralım o zaman

0BeğenmedimŞikayet

mhurd ()

Hangi indikatorleri kullanıyorsunuz

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum