Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0533 09:30:23
EUR 36.2720 09:30:23
USD 34.4384 09:30:23
ALTIN ONS $2563.9500 09:30:23

Grafiği gönderen: Akif44

⭐⭐⭐Akif44 ()
Sterlin

Arkadaşlar ons Altın da büyük resimde obo 1550 hedefli biraz küçük resimde tobo 1860 hedefli en küçük resimde obo kırmızı ile aldım 1689 hedefli not: baktığım sitede şu an buradakine göre yaklaşık 20 ons fazla gösteriyor hedeflerin 20 ons aşağısını alın sizler

Yorumlar (34)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Seres ()

Çok teşekkür ederim sağolun

muge_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

muge_ ()

Kafam daginik kusura bakmayin yanlis cumle oldu. cumartesi saat 21.30 veya 22.00 de ders basliyor. saygilar

Seres için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

muge_ ()

Yok hocam ayri bir kanalda ders verilmiyor, her hafta cumartesi sterlin sayfasinda 21.50_22.00 arasi burda sayin hocalarimiz ders anlatiyor, konu daha onceden belirlenip bizler okuyup calisip geliyoruz. bu haftanin konusu henuz belli degil. saygilar

Seres için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Seres ()

Kusura bakmayın mesajın tamamını bilmiyorum. Dersi anlatan kişi konuyu seçsin derken ayrı bir kanalda eğitim mi var. Varsa katılmak isterim

Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

muge_ ()

İyi geceler sayin hocam

Polis55 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

muge_ ()

Tamam suraya iki kurabiye cizmekte ne var hocam :)) konuyu da soylerseniz sayin hocam calisip da geliriz :)

1BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Kesinlikle Allah razı olsun onlardan ben iyi geceler diliyorum

0BeğenmedimŞikayet

muge_ ()

Bende zaten ustume alinmadim hocam :)) kendi adima emeklemiyorum bile ki; hocalarimiz hem bilgilerini hem insanliklarini eksik etmiyorlar :)

1BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Fincan bizden kurabiyeler sizden sterlin ailesinin damağı tatlansın :)

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Aytaç beye dedim bizim daha çoook yolumuz var :)

2BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

sanada hayırlı geceler

0BeğenmedimŞikayet

muge_ ()

Kim ben mi üstad ? :))Hic ustume alinmiyorum:) tamam kahvenin yanina kurabiye de koyacagim:)bu arada kendime 5 uzerinden 2 veriyorum :(

1BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

İnşallah abı gelir de tutunur hayırlı geceler diliyorum

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

sterlin dolar 15 dakikalıkta 1.2415 hedefli flama var

0BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

Estağfurullah en son çare biz diyelim yinede siz anlatın gönüllü olmaz ise biz devreye gireriz ...

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Aytaç abı artık ustad o :) yapacak bir şey yok

0BeğenmedimŞikayet

muge_ ()

Sayin hocam kahveler pesin benden olsun, ders sizde top sizde:)

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Siz anlatın fincanı kahveler bizden :)

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Parite abı, gbp de öyle

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Aynen parite halen sıkıntılı görünüyor

0BeğenmedimŞikayet

muge_ ()

Hocam ben topu size atayim:) siz daha iyi biliyor ve guzel anlatiyorsunuz:) daha ben fincani zor seciyorum :P

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam sterlinde 4 saatlikte simetrik üçgen @Aytaç_fb41 hocamın grafiğine göre bayrak görünüyor. günlükte bakarsakta flama var 9.06 hedefli

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Müge sende o iş :)

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

İnşallah abı 4 s gbp usd simetrik üçgen var yukarı da tek pik atmış ama oboda var gibi bi yüz güldürmedi Akif abı :)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam dersi anlatan kişi seçsin daha iyi olur hafta içi kararlaştırırız

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

işi bildiğin zaman korkmamaya başlarsın millet panik satış yapmaya başlar sen yapmazsın kendine güvenin gelir

1BeğenmedimŞikayet

muge_ ()

Hocam bir dahaki ders konusu canak formasyonu degil mi?

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Aynen abı paylaştınız zaten bayağı iyi di ben sterline takviye yaptığımda çok düşündüm girişim mi diye ama hiç almadığım için güvenemedim sterline alışınca düşse bile alası geliyor abı :)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

gerçekten zor iş gümüş şu an daha iyi görünüyor altına göre

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Zor tabi abı sizin yaptığınız en doğrusu ama soranlara kızıyorum abı ben parasının hiç değeri yok san ki yada çok Zengin

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum