Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
alfa1234 ()Usta gümüş yorumunu alalım
dtmustafa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()alt grafik anlamaka zamanı. boğa tuzağı mı? yoksa kısa süreli düzeltme mi? 384 384 destekleri takipte olmalı.
0BeğenmedimŞikayet
yusyıl ()Hocam bi fikrin varmı ne yapmak istiyor bu onslar? Sert düşüyor gibi yapıp silkeliyor mu acaba karar veremedim
0BeğenmedimŞikayet
Hasanozmen ()Hocam ne yapalım hocam sizce
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Hocam napıyorsunuz.. gidişat nasıl saatlikte 4 saatlikte... Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Gardaşım58 ()Hocam sizi takip eden 1144 kisi var sizin onerileriniz onemli bizim icin sen bi kac kisi icin bin kisi hic saymazsin lutfen yine aktif sekilde bilgi paylasimi yapin
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Hocam neden yazmıyosunuz hiç sizi sevenler var bi kaç kişiye sinirlenip yapmayın böyle kimseye cvp vermeyin ama yazın herkes kendi kararını kendi versin siz kimseyi zorlamıyosunuz takip etmeyebilirler bende çok zarar ettim ama kimseyi suçlamadım Lütfen sizde alım satımlarınızı yazın saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
bambam777 ()Abi sana laf yapanlar çok biliyorsa kendi çizimleriyle işlem yapsınlar eğer çizim yapamıyorlar ise sanada güveniyorlarsa sızlanmanın anlamı yok
0BeğenmedimŞikayet
Matibo ()Siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum. İnsanların kaybedince suçu başkalarında aramasını hiç doğru bulmuyorum. Kimse kimseye zorla aldırıp sattırmıyor. Yorumları okur bildiğinizi yaparsınız. Başkalarını suçlayanlar kendi kararlarinın sorumluluğunu alacak kadar kendini geliştirememiş olanlardır. Sn. Mustafa Bey yorumlarinız için teşekkür ediyor ve devam etmenizi rica ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Ecrndgn ()Emek vermişsin teşekkürler