Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (68)
0BeğenmedimŞikayet
ramazan1970 ()Haklısınız
Zeynep__35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yeşilmaviladin ()Doktor bey biraz uzaklaşın az bi kafa dinleyin vall, valla sitem etmek istemiyorum kimseye ama ben de 3.33 den çıktım sizin mesajlarinizdan dolayı ve ibre 3.46 yi gösterdi ibre. Emek veriyorsunuz ama lütfen biraz dinlenin. Valla zararına çıktım. Yine balık burcundan dem vuracağım kendi adıma ben en ufak telkinden etkileniyorum çok kötü ama yapım bu. Sizin mesajlarından etkilenip çıktım. :((
Hazalsevil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erzincanlı ()Senin gibilerinide engellemek boynumuzun borcu olsun. yazık diyorum. başkada birsey demiyorum. sitede işi bilen kalmayacak sizin gibiler yüzünden. yapmayın artık.
0BeğenmedimŞikayet
erzincanlı ()İşte ben bu yüzden kimseye artık yazmama kararı aldım. keyfini bozma bu kişiler için. derteri hergün birilerinin üzerinden para kazanmak. yok artık kimseye yattım falan sizde artık yardım etmeyin . ne halleri varsa görsünler. inşallah bu kişiler sağlam terse kalır. bizde kosemizden izleriz keyifle . ben artık acimiyorum bu tiplere
dtmustafa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()kardeşim sizin gibiler engellesin beni zaten. rica ettim zaten. kar ederken kral kar edemyince ( zarar değil kar olmayınca veya beğenmeyince) palyanço muamelesi yapanlarla uğraşamam. zaten bunlar son cevaplamalarım.
0BeğenmedimŞikayet
İmplant ()Hocam boyle aksama kadar milletin ne yazdigina bakarsaniz kafayi yersiniz bas engeli gec yolumuza bakalim lutfen
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()ne demek istediniz?
MarvinFrances için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()benim grafiğimin altında zeynep yazan kişinin yorumları okları bana ait olduğunu için orda yorumunu görünce ondan sordum
_ALT1N_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_ALT1N_ ()Benim kastım sen degildin houstondu keşke sorsaydın hocam canin saolsun
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()ne yazmıştın dostum karışıkta sayfa :(
Akademika için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()üstat yorumları takip ediyorum ama ayıp olmuyor mu hiç populerlik içeren bir mesajım oldu mu benim? @Zeynep__35 haım sizde üslup dersi verirken üslubunuzu bozdunuz. cümlelerinizi size iade ediyorum. ben 2 hedef veririm 50 tane değil. grafiklerim günlük haftalıktır. saatlik ve dakikalık olarak soranlara öngörebildiğim şekilde yazıyorum. hakkıma giriyorsunuz. iyi günler.
_ALT1N_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akbal ()Hocam bir balıklım atfediliyor şahsınıza :)
0BeğenmedimŞikayet
Akbal ()Hahahhahahahhahahahah çok güldüm yahu
Yeşilmaviladin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akademika ()Bana cevap yazmadım @dtmustafa
1BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()aynen balık :) kardşeim tek sebebi var her mesaja cevap veriyom herkes farklı şey soruyor ortalık karman çorman oluyor. işin özünü profildeki grafikler kısmından bulabilirsiniz. orda öz net yazıyom. mesajalr kısmı kalabalık oluyor.
Yeşilmaviladin için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Yeşilmaviladin ()Merhaba doktor bey valla beynim yandı mesajlarınızdan bence siz biraz soluklanin, bi sakinleşin cift tepe diyorsunuz dip diyorsunuz ralli diyorsunuz az bi soluklanın bence balık burcumusunuz benim gibi dağıldı mesajlarınız.
0BeğenmedimŞikayet
Kripto53 ()Site için gerçekten emek veren 3-5 kişi kalmışken neden sizin gibi sadece eleştiri yapan birine ortam bırakalım ? Normalde bu gibi konulara karışmam ama hocama haksızlık yapılmasına göz yummak istemedim.
0BeğenmedimŞikayet
Muhsinbey ()Yaşasın @dtmustafa
Bu sitedeki sayılı değerlerden biride sensin,
0BeğenmedimŞikayet
_ALT1N_ ()Şeyh ve müritleri :)
0BeğenmedimŞikayet
Grasper42 ()Allah kolaylık versin. Herkes kendine yakısanı yapar diyelim..
1BeğenmedimŞikayet
Zeynep__35 ()Ahhaa grup sözcüsü de mi varmis çok iyi!
Ben bu siteye 2014 yılından beri üyeyim sadece 1 yıl kadar ara vermiştim efendim.
Sitenin tipik refleksi değişmemiş sabahtan akşama 50 kez hedef sayı veren bir üye ve kendisinden daha çok onu savunan takipçi kitlesi.
Kripto53 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cayhlak_ ()Olmayan bir grubun sözcüsü değilim tabi. Kendi adıma konuşuyorum.
Tartışma oluşturacak bir durum olmadığında hemfikiriz.
Aaa, hakkaten sürüp dururken nerden çıktı şimdi bu tartışma değil mi?
Herkesin üslubu, konuşması, yorumu farklı olabilir. Yanlış bulduğunuz üslup bana doğru gelebilir benim ki de size.
Ne yani simdi para kazanmayı bir tarafa bırakıp da tanımadığımız birbirimizin üslubunu, onu bunu mu eleştirelim.
Ya da burada birbirimize davranış üslup dersi mi verelim.
Farklılıklara saygı duymanızı tavsiye ederim.
0BeğenmedimŞikayet
winnnn ()Sağ olun hocam takipteyiz vurkaç için
0BeğenmedimŞikayet
illeqall ()Yorumlardan etkilenen birileri olacaksa Mustafa beyden etkilenmelerini tavsiye ederim diğerleri grafik olmadan hiçbir bilgileri olmadan uçuk kaçık rakamlarla kötü anlamda etkiliyor
1BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()ONS DĞŞMÜYOR ÇIKIYOR ŞUAN GÜMÜŞ ONS RALLİYE KALKTI bakalım dayyanabiliyor mu düşmeye başlarsa sert etkilenir gümüş
winnnn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kripto53 ()Cayhlak_ arkadaşımız grup sözcümüzdür. Bugün üye olduğunuz bir platformda hemen nokta atışı olarak platformun en aktif en yardımsever insanlarından birine saldırmanız enteresan !
1BeğenmedimŞikayet
winnnn ()Hocam hem dolar hem ons salmışken neden gümüş sert düşmedi
1BeğenmedimŞikayet
Abraham08 ()Hocam yapma böyle cevap bile verme bunlara canım hocam bak admin izin versin senin yüzünden kaç para kazandım göstereyim gözleri açılsın milletin sen yine yola nasıl devam etcez onu anlat bosverrr