Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (112)
0BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()gunaydin hocam evet ons 765 altina dusmedikce skinti yok suan azcik ustunde :)
Mfkrtl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mfkrtl ()Günaydın hocam teşekkür ederim :) şuan herşey yolunda gidiyor sanırım ons bazında da gümüş bazında da
ulu_dağ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()ali persmbe ilk onunla basla cok basittnn almis
1BeğenmedimŞikayet
ramazan1970 ()Pardon profilde emekli yazınca
0BeğenmedimŞikayet
Mfkrtl ()Emekli değilim ki kardeş 10 yıllığım daha :)
ramazan1970 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mfkrtl ()Ozaman borsalarda da bir düşüş olursa düşüş yine olabilir :) hocam bana bir kitap önerin ya valla bu işi öğrenmek istiyorum da gerçi birde benim ikinci bir üni okuyorum onun uzaktan eğitim zıbırtısı var bu aralar öğrenmem de ama bu işi çözmek istiyorum ya
0BeğenmedimŞikayet
ramazan1970 ()Çok teşekkürler bilgiler için bu arada meslektaşım emeklilikte sağlıklı yıllar
1BeğenmedimŞikayet
Mfkrtl ()1,80 kardeş
0BeğenmedimŞikayet
ramazan1970 ()Teşekkürler
Paladyum da makasınız kaç acaba
0BeğenmedimŞikayet
Mfkrtl ()Kardeş ozaman platin düşerken platini bozdum baktım Paladyum 421 110 gram aldım beş dk sonra Bi baktım 436 olmuş sattım anında sonra 433 a düştü gene aldım 441 ten sattım böyle bişi oldu yani ama tamamen şanştı her gün öyle olmuyor bugun kar etmedim zararına sattım neden 1925 e iğne attı orası 428 lere falan geliyor ben 439 ortalamam dı 3 lira gram başı zararla sattım
0BeğenmedimŞikayet
esmerimm ()tekrar geri döndük gram yine yerinde kaldi
0BeğenmedimŞikayet
esmerimm ()hiç ilerlemiyor ki 765 gelsin heycan yok bu gece yav
CAHIT_OLCAY için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CAHIT_OLCAY ()765 bi devirse atakliyacak ta devirmiyor
esmerimm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
esmerimm ()bu onsa bu gece güvenmiyorum abem yav çok hacimsiz duruyor bu gece
0BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()petroldeki dusus daaha etkiliydi efendim
0BeğenmedimŞikayet
ramazan1970 ()2700 kar ettiğiniz de kaç gram kaçtan alıp sattınız acaba paladyum.
Birde makasınız kaç acaba
0BeğenmedimŞikayet
Mfkrtl ()Hocam gene ben kusura bakma hep rahatsız ediyorum :( geçen ki 161 e kadar olan düşüş borsaların düşüşün den mi kaynaklandı petrol den mi yoksa düzeltme miydi
2BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()aynisini gümüşte görmüştüm 8.50 denk geliyordu bu cok olagan disi bir durumda olur anca, destek direncine bak dostum kanallar degistikce daha iyi degerlendirilir. daha 742 kirilmadan bir alt destektn bile bahsetmem
0BeğenmedimŞikayet
Mfkrtl ()@ulu_dağ hocam senin yorumunu merak ediyorum 830 u geçemezse bu kadar r düşüş olur mu ki imkansız gibi
0BeğenmedimŞikayet
haskar_ ()Saygıdeğer üstadım, Altin. in sayfasında Platin ons 10DK grafiğe bakınca 21 Nisan saat 04.25'te ons 778.845 iken saat 04.35'te 391.044'e iğne atıyor saat 04.55'te ise 770.975'e dönüş yapıyor. Değişim fiyat grafiğine yansımıyor. Benzer duruma seyrek, arada bir denk geliyorum. Güvendiğim bir dosta sordum anlık server hatası olabilir dedi, ekran görüntüsü var fakat buradan ekleyemiyorum, saygıdeğer üstadım bir de siz yorumlarsanız sevinirim.
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fırıncılar_kıralı ()Bu ay içinde görür müyüz hocam 5 dalgayı alım için bekleyelim i Zaman
1BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Halil Hocam emeğine sağlık, Sen Onsun Selasını Okumuşsun, Cenazeye gelinde kaldıralım diyorsun. =))
Akşamki grafiği sabırsızlıklı bekliyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Akşam bu grafigin güncelini paylaşayım. Ne yaptıgını daha iyi görürüz :)
Ascos için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ascos ()Şu siyah 4. Dalga 800 üstünü mü işaret ediyor usta..800 de anlık dokunma yaptı çok duramadı
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()grafigini görmem lazım. Farklı şeylere bakıyor olabiliriz.
Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Haftasonu boş vaktimiz olacak bakarız İnşallah..
BEYNAS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()platin 389 olursa dolar kaç olur. Bunu bilirsen gramıda tahmin edebilirsin. İki ayaklı enstürmanlarda tahmin yapmak zordur. Ben ons grafigine bakıyorum. Doları ayrı degerlendirmeli...
Altinvarlik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Anladm kanka
altincim58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
altincim58 ()Kank önümüzdeki aylarda emtianın gerçekleşeceği düşünülen fiyatlara borsada işlem yapılması diye biliyorum,
0BeğenmedimŞikayet
Altinvarlik ()Tamam her yerde söyleme ugursuzluk getirir o yorgan innesini 181 ve 177 de atmıştı en son 177 olmadan önce 177 gördü 181 görmedi yorgan innesi yetersiz geldiyi için