Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Emaye var bir de tencere olan. Hani şu kapağıni bulan ^_^
Rüzgârın_aşkı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram_Bükücü ()Platin için görüşünüz nedir
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rüzgârın_aşkı ()hedef 3,47 dahada üzeri var ama. işte amalar... emalar:))
2BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Gumüs gram pozitif alana döndü. 3.35 üzerinde kisada 3.3950 hedef. long 3.45 ytd
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Taniyorlar galiba hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Belli olmaz. Bir şans tanırlar belki ^_^
muge_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Gecen haftaydi sanirim hocam guzel ataklar yapinca bi ust banta gececek sandim 3,45 oyle aldim,3,38 de sanirim 2 ay onceden vardi,2.90 lardan almistim o parcayi satmistim. genelde gumusu alip ekrani kapatirdim bu sefer heyecanima yenik dustum. bir de özel kurum yok benim mecburen makas araliklarini da hesap etmek zorundayim. mutsuzlugun resmini kendimle yaptim :)) tunele girdim isik ariyorum ama zamaninin simdi olmadigini anlamis bulunmaktayim:)
0BeğenmedimŞikayet
Scarface¥ ()Emegine saglik hocam.
2BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Hımm. Bu yeni alim mı? Yoksa sert düsüş zamanları mı? Eğer yeniyse üzücü. Düsuk yüksek ortalamasında 3.35 önemli. Pivot demesekte ona yakın bir seviye. Çıkim demiyorum . Görulurse 3.23 önemli bir bölge tepki bölgesi diyelim.
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Eline sağlık dostum.
0BeğenmedimŞikayet
NeFeSiM ()Emeğinize sağlık hocam 3.35. geçilmez ise 3.23 e kadar çekilebilir yanı bu 4 saatlik kapanışları neden anliycaz
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Yol gosterici oldu hocam, gerci tersteyim ben gumuste 3,45 den:) :( cikma ihtimalim yok gibi mecbur beklemeye aldim artik:(
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Rica ederim. Umarım faydalı olur
1BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Emeginize saglik hocam, ben de sayfanizda bekliodum. cok tesekkurler. saygilar selamlar