Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (84)
0BeğenmedimŞikayet
devran65 ()@Carpediem37 hocam yorumlarınız ve grafiklerini çok isabetli Elinize sağlık
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simri56 ()Şiir yaz okuyalım hocam :) sizi bekliyorum lütfen unutmayın beni :)
0BeğenmedimŞikayet
Narin__necla ()Selam hocam 375 ortalamalı gramlar duruyor düşüş derinleşicek mi 1700 ler görürsek eğer vedalaşalım mı bir kısımla yada tamamen ne dersiniz? ytd
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Sakin olacaz öncelikle. Daha bakmadım. En önemli olayımız 6.9550 üzerinde kapanış görmek dolarda. Fiyati onemsemiycez o zaman. Şiir gibi oldu ¤_¤
simri56 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simri56 ()Hocam alım için bekliyorum alalım mı buralardan ve ya ne yapalım sizi bekliyorm
0BeğenmedimŞikayet
NeFeSiM ()Bakın bizde size bakalım üstadım olmazmi :)
2BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Ons ta mücadele cok. 1716 önemli. Bakarız birazdan
bilgibekleyen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bilgibekleyen ()Dirençi geçti mi
Yükselecek mi
0BeğenmedimŞikayet
kubraseker ()market- pazar işi bittiyse sahneye bekleniliyorsunuz sayın @Carpediem37 :)
0BeğenmedimŞikayet
berbers ()carpediem37 gr ile ilgili son ongorunüz nedir 1700 gelir mi bugün sizi takipdeyim
0BeğenmedimŞikayet
Kds ()Bekliyoruz hocam
2BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Evdeyim. Pazar gördum. Son durumlari paylasiriz zaman kalırsa. Direnç üstü açız her zaman..
Kds için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kds ()Nasılsınız hocam
0BeğenmedimŞikayet
Edihan ()Kesinlikle bu benin gibi bilmeyenler için en azından doğru hareket etmemizi sağlar.
2 like verilir.
0BeğenmedimŞikayet
Kds ()Hocam şu anda destek kaç
0BeğenmedimŞikayet
Scarface¥ ()Pardon hocam yanlis yazmisim
0BeğenmedimŞikayet
_FotoFilm_ ()Beklemedeyiz tskler.
0BeğenmedimŞikayet
SonkaLe_ea_ ()Estf olur tabi acelemiz yok. Genis vakitte bilgi paylaşımı guzel olur
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Yanılırız ^_^
lemonagacı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Musat olunca uzun yaziyim olur mu
SonkaLe_ea_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
lemonagacı ()Tam isabet olur
Sen destek diyorsun biz dirençte alıyoruz
Sen direnç diyorsun biz destekte satıyoruz
0BeğenmedimŞikayet
SonkaLe_ea_ ()Sizin teknik yorumlarinizi begeniyorum ve az once genele sordugum bir konuyu size de sormak isterim. Grafiklerde destek ve direnc belirlenirken ekstrem noktalari cikariyor musunuz ya da ekstrem noktalarda sapma katsayisi kullaniyor musunuz? Bunu şu sebeple soruyorum; tabiki bu sapmalar da olmaksizin grafikler genel bilgi verirler ama piyasanin reel degerlerinden cok az farkliliklar gorulur ve yorumlanır
5BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Destek direnc olaylarını bir grafik uzerinde anlatmalıyım. Bu konuda eksiklik cok. 1 saatlik zayıftır her zaman 4 saatten sonra egilim güc kazanir genelde. Bir calisma hazirlayacağım. Yanlış anlasilmalar oluyor bu konuda
Scarface¥ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
berbers ()carpediem37 sabah 1716 gelme ihtimal var demiştiniz
hala var mi bu ihtimal
0BeğenmedimŞikayet
Scarface¥ ()Hocam dolar12 kapanisi direnc uatu hocam biraz direnir mi buralarda
0BeğenmedimŞikayet
harunceren ()Hocam bu ay ons icin tap seviyeniz var mi sizce maksimum nereleri görür
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Destek direnc takipcisiyim. Al sat onerim olmuyor
Fatosss42 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fatosss42 ()Gün içinde alım seviyeniz varmı
0BeğenmedimŞikayet
Scarface¥ ()Ya yazdiklarinizin tamamini okumuyorlar yada okuduklarini anlamiyorlar abi. Anlayan ve duygulariyla hareket etmeyen dogru hamleleri yapar. Tevazu degil hakikat bu ustad
2BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Adım adım durumu izah ettim. Şuan gururluyum bu konuda . Tevazu gostermiycem. Yok öyle yağma
Scarface¥ için cevaplandı (yorumu göster)