Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (106)
0BeğenmedimŞikayet
Sadecekul ()Onuda ülkeyi yönetenler düşünsün
Kndrvi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kndrvi ()Yatırımcı isteri çok kar etsin bana yükselmeleri kendi hanemize kar görürken ülke bazında bedeli olduğunuda düşünmek lazım
Özgürcük için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
10urr ()Bu gidişte 500e diktik gözü ama ne bileyim aç gözlülük her zaman kaybettirir değil mi
1BeğenmedimŞikayet
inandfn ()380 den girdim bekliyorum bakalım daha
0BeğenmedimŞikayet
mehmetcanw ()300 den 300 bin girdik yatsın .. 550 de bozarım. Al sat al sat yapmaktansa dogru yerden aldık sabrederek yattık risksiz kazandık
0BeğenmedimŞikayet
tugcem_ ()Bende beklemedeyim hala tabiki :) 450 den sonrası için beklentimiz ne peki
0BeğenmedimŞikayet
0101can ()Abi gbp de 9.80 beklentimiz var olabilme şansı var mı
0BeğenmedimŞikayet
Yujiro ()hocam full btc olduğum için altın gemisine binemedim ama bir dahaki sefere inşallah yine seninleyim :)
0BeğenmedimŞikayet
anonimlesitirilmis_uye_174962 ()500bin kredi çektim 400-420den aldım. Daha öncede 165den aldıklarım duruyor
0BeğenmedimŞikayet
Kndrvi ()O zaman 450 nin geleceğini hiç düşünmemiştim açıkçası :)
0BeğenmedimŞikayet
ÖykûM09 ()Malesef aynen hocam ama gelecek teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Kndrvi ()370 den 115gr vardı 437 de 10ge ilave ettim 115 gramı alırken 450 de satmaya niyetliydim fakat konjöktör gereği satmaktan vaz geçtim
2BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()ben usd de ciddi bir patlama bekliyorum acikcasi ama inanilmaz derecede baskilaniyor normal sartlar alinta ( NŞA ) suan tl nin direnicek hic gucu yok ve olmasi gereken yer 7,52 civari bir yer ancak abd nin trilyonlarca usd basmasina ragme bizim kamu bankalari -100 milyar usd rezerve ulasti ve ancak bukadar tutabildiler usd yi usd yatirimcisi sabretsin max 2 ay sonra usd 8 tl dahi olabilir malesef
ÖykûM09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÖykûM09 ()Ben de çıkarım dolar yorumunuz yokmu özgür hocam
6BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()tam hedef vermisiz gram tl yi 368 den alip hala tutan kac kisiyiz acaba 450 de satarim demedi demeyin