Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (52)
0BeğenmedimŞikayet
simri56 ()Günlük 3 like size verdim :) hocam 71 olanı bozdum Altan aldığım vardı 34 olan çok az 29 grm o kalsın ortalama için
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Yasanacsk gibi. Derinligini bilmiyorum. 3.3950 altı stoptur. Ytd
Fenr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Scarface¥ ()Abi burada bir laf dolasiyor. Sezarin hakki sezara diye. Senin hakkini vermeyen de ne biliym yazdiklarini anlamiyordur herhalde
0BeğenmedimŞikayet
Fenr ()İlginiz için teşekkür ederim. Ama kendimi yanlış ifade ettim galiba. Elimde 3.50 ortalamali gümüş var. Vade sıkıntım yok ama uzun zamandır bekliyorum ve tekrar derin bir düşüs yaşanır mı acaba
1BeğenmedimŞikayet
izci_pathfinder ()Haydi bakalım..
2BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Tamam çıkış yapın. Alım icin acele etmeyin. YTD
simri56 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
s_osman ()Ustadım 184 den altta kaldım zararım cok yüklü almıştım bozalımmı burdan zarar kesmi yapalım bekliyelimmi
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Pulback yapsın tekrar cizeriz uyanırsak ^_^
izci_pathfinder için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simri56 ()Önemli değil yapın siz güven var size, başınıza katmam öyle
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Abi hep yaniliyorsun bu ne olcak böyle:)))1664 bandindanda tepki gelirmi yükseliş yönünde
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Yanıkabilirim . Arada kulaklarim çınlasın ^_^
Scarface¥ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
denizkons ()hahahahaa sesli güldüm tebrikler hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Kişisel yorum yapmıyorum
simri56 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Tutacak gönüllü cok ^_^
denizkons için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
izci_pathfinder ()Eee üstad deneyelim de , denerse aşağıyı , çıkar mı o tekrar yoksa nasılsa indim , daha da ineyim der mi ? Tahminin nedir ? YTD tabii
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Gumüs ons olarak 15.60 uzerinde tutunmadıktan sonra almayın. Ytd
Fenr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fenr ()Merhaba hocam emeğinize sağlık. Gümüş ile ilgili çalışmanız var mı acaba. Teşekkür ederim hayırlı günler dilerim
0BeğenmedimŞikayet
denizkons ()Aşağı salınan ipin ucu kimde :)))
0BeğenmedimŞikayet
simri56 ()Hocam 67 grm var 300 kar la çıkıyım mı
0BeğenmedimŞikayet
Scarface¥ ()Pek yanildigin yok ustad . Rakamlar hemen hemen geliyor. Emegine saglik.
0BeğenmedimŞikayet
halilguven ()Dahada düşsün alalım haftalardır TL deyiz Başkan :)