Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (78)
1BeğenmedimŞikayet
hendeseli ()Merhaba,
Bir çömez olarak ilk sizi takibe aldım, Allah sizi, siz de bizi yanıltmayın inşallah:)
füreya_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hsadic612 ()Yarın başlayacak olan haftamızın güzel geçeceğini düşünüyorsunuz... İnşallah güzel bir hafta olur
0BeğenmedimŞikayet
Caney ()Emin konuşmalar düşerse sorun değil beni dert etmene hiç gerek yok...
seleryus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
seleryus ()Zaten 1.03 e gelse full girilir :)) Belki son kez 1.10 lar gelir. Gelmezse 1 sene sonra gelir artık.
Caney için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
seleryus ()Ablacım. Sen avgyoyu çok yanlış yerden almısın haberin olsun. O kagıdı ben soyadım gibi biliyorum. O kagıdı Galip öztürk bir gruba sattı. 1.35 ten sattı. 0.93 lere kadar cekip geri 1.75 yaptılar. Endeks cıksada düşsede geri o kagıdı 1.30 lara kadar indirdiler bilginize
1BeğenmedimŞikayet
Caney ()Teşekkür ederim... :)
0BeğenmedimŞikayet
Caney ()Benim alımım bu tür kağıtlarda tlmin yüzde %5 bile değil düşerse hiç üzülmem yani o dediğin noktadan bidaha alırım ki orası geleceğini zannetmiyorum benim şu ara yatırımın çoğunlugu ersu ve escom da...
0BeğenmedimŞikayet
seleryus ()Ablam avgyo almısınız 1.64 den. Ben o kagıdın ruhunu bilirim. Endeks 118 binken 2 liraydı. Şu endekse göre pahalı yerden almısınız hemde baya bir pahalı haberiniz olsun. O kagıt bir operasyon kagıdı. O kagıdı 1.02 1.03 den almalıydınız.
1BeğenmedimŞikayet
füreya_ ()Merhaba
Cuma kapanışa yakın alımlarla 6 hisse oldu.. Bu hafta güzel olacak gibi gördüm.. Umarım yanılmayız.
Avgyo fibo 0.618 1.80 hedefini görmüş fakat aşamamış.. 1.63 üzeri kalıcı olamaz ise 1.46 alt destek.. Saatlikler ve günlük olumsuz..
0BeğenmedimŞikayet
Umut021 ()Meraba pinarsüt ve bizim icin bir calisma paylasirsaniz sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
Caney ()Teşekkür ederim düşünceniz için sebep bekletinizi yazarsanız neden tavsiye ettiğinizi daha iyi idrak edebileyim...
1BeğenmedimŞikayet
seleryus ()Caney hanım teknosa hissesini şiddetle tavsiye ediyorum size
0BeğenmedimŞikayet
Mateknik ()Özür dilerim yanlış yazmışım. Deva hissesini soracaktım
Mateknik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Caney ()İyi akşamlar nasılsın kaç hisse var elinizde? Bide müsait bi zamanızda avgyo grafik bakabilir misin?
0BeğenmedimŞikayet
Mateknik ()Sağolun hocam. Daha için de bir değerlendirme alabilir miyim
2BeğenmedimŞikayet
füreya_ ()5.50 fena sayılmaz.. Bakalım..
0BeğenmedimŞikayet
Mateknik ()Hedefimiz kaç olacak hocam
0BeğenmedimŞikayet
Mateknik ()Teşekkür ederim hocam. iyi akşamlar
1BeğenmedimŞikayet
füreya_ ()Ecilc kapanışta bende aldım 4.58 den.. Çok baskı var hissede ama .. Risk seviyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Halil_adıyaman_lı ()Çok teşekkür ederim o zaman kaçış zamanıdır yarın peki önerdiğin bi hisse var mı ablam orta vade de rica etsem
0BeğenmedimŞikayet
Mateknik ()Merhaba hocam. Ecilc ve deva için bir değerlendirme rica edebilir miyim.
0BeğenmedimŞikayet
Ozkan42 ()Merhaba fureya Hanım Hektas ve Tabzonspor ne okur acaba?
1BeğenmedimŞikayet
kardan1adam ()Allah razı olsun sizden. Emeğinize sağlık. Çok faydalı oldu. Bol bereketli kazanç dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
biyolog22 ()17.70 hedefi demiştiniz bu kağıda, halal olsun..
0BeğenmedimŞikayet
Halil_adıyaman_lı ()Mesajlarım gelmiyormu füreyya hanım ihlas ev aletleri için yorumunuzu alabilirmiyim terste kaldım biraz yardımcı olsanız satsam mı beklesem mi?
2BeğenmedimŞikayet
füreya_ ()Merhaba.. Bjk pivot nokta 2 TL.. Altı olumsuz 1.82 ye kadar düşebilir.. Aşarsa ilk hedef 2.38..
Şöyle de bir durum var aylık ve haftalık dip yapmış 1.39 da.. Neye göre yükselir bilemiyorum ama genel yön yukarıdır bu hissede.. Ytd.
kardan1adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kardan1adam ()Selamlar füreya hanım. Bjk için öngörünüz nedir acaba? Destek ve direnç noktaları olarak yardımcı olabilir misiniz. %20 kar var şuan ama yürüyemedi geçen hafta. Şimdiden teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Hsadic612 ()İlk kağıdım idi
0BeğenmedimŞikayet
Hsadic612 ()Ah petun varya... İlk analiz edip aldım... Güven yüzünden aynı gün sattım... Bir haftada nerelere geldi
0BeğenmedimŞikayet
füreya_ ()Petun 17.66 dönmüş ")