Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
0BeğenmedimŞikayet
olacak_olacak ()Anladım hocam teşekkür ederim. Bi grafik attım amatör bi çalışma zamanınız varsa bakabilirmisiniz? Fikrinizi öğrenmek istiyorum
strategicaltrade için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI ()Hocam emeğine sağlık çok güzel çalışmalar senin 3.34 tabanlı grafik biraz tehlike arz ediyor belirttiğin gibi benim grafikteki kanala abone ol:) bende 3.34 kırılsada bir sorun yok güzel işliyor
0BeğenmedimŞikayet
Hizmetkar ()Ara döngü derken bu kelime tam olarak neyi ifade ediyor hocam
0BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()aynen. öğlen ben de bunu ifade etmeye çalıştım.
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Jasmine6161 ()Kanal dibi ilk grafikteki 2,95 mi yoksa ikinci grafikmi kusura bakmayın siz detaylıca anlattınız ama grafik okuyamıyorum:((
3BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()ben ihtimaller üzerinden değerlendirmiyorum hiçbir zaman. kritik seviyeler belli grafiklerde bunların kırılıp kırılmamasına göre hareket ederim hep. yön beni ilgilendirmez hocam bu yüzden. piyasaya yön veren tekeli elinde bulunduranlar bu adamlar, zihin okumanın faydası yok malesef. hareketi onlar başlatır biz küçük balıklar da ona göre hareket tarzı belirleriz. önemli olan mevcut durumu net görebilmek grafiklerle analizlerle.
olacak_olacak için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Furkan_tgr ()Hocam bu söyledikleriniz gümüş için geçerli
Yani bekleyip hareketi görmek daha iyi diyorsunuz
Peki sizin bi tahmininiz var mı ?
Bide altın içinde geçerli midir bu durum
Yani 17nisan altını da etkiler mi?
2BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()grafikte 17 nisan ara döngü değişim tarihi. o tarihin maksimum 2/3 gün öncesi veya sonrası bir yöne ciddi hareket beklenir.
CÜNEYD için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karadag26 ()Teşekkür ederiz
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Ishimokou da al veriyor ama bu yataya bağladı usd nin hareketleri çok önemli oldu
0BeğenmedimŞikayet
daytraderxag ()değerli tespit ve yorumlarınız için teşekkür ederim
4BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()aynen. indikatörler yukarıyı işaret ediyor iken böyle patinaj yaptırmaları pek hayra alamet değil. ya bir haber bekleniyor yukarısı için ya da ciddi ters bir hareket olacak. bakalım hangisi ben de merak ediyorum. aynı şey onslarda ve dolarda da geçerli. hepsi aynı. çok garip.
daytraderxag için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CÜNEYD ()O zmn bugün belli olacak hersey ya yukari ya saglam aşağıya doğru mu hocam
0BeğenmedimŞikayet
olacak_olacak ()Peki sizce hangi ihtimal daha ağır basıyor hocam?
0BeğenmedimŞikayet
daytraderxag ()bu durumda günlük al- sat için tehlikeli dönemdeyiz sanırım hocam