Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (90)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Atakan hiç takibimde olmadı bu yüzden değerlendirme hiç değerlendirme yapmıyorum nasip olursa onada bakarım.
Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Teşekkür ederim hocam seninde eline emeğine sağlık varolasın.
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Fatoş gördüklerimizi aktarmaya çalışıyoruz her formasyon çalışacak diye kesin bir şey yok fakat formasyon bilgilendirme özellikle yapıyorum formasyon amacı nedir ne beklenir trend ne olur bunları aktarmaya çalışıyorum gerisi nasip. Teşekkür ederim bol kazançlar dilerim saygılar.
Fatos_6n için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Hocam platin icin ne dusunuyosunuz
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Çepki her zaman böyle anlaşılır olsun kritik bölgeler neresidir fm neyi ifade eder ve öğrenmek isteyenlere fayda sağlasın diye detaylı paylaşıyorum teşekkür ederim bol kazançlar dilerim saygılar.
o_çepki için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Ali teşekkür ederim bol kazançlar dilerim saygılar.
alikurt87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Bildiklerimizi gördüklerimizi faydası olması dileği ile paylaşıyoruz değerlendirmek isteyene ne mutlu. Her daim gönlünüze göre olsun İnşAllah bol kazançlar dilerim saygılar.
Messimi_Ronaldomu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Demirdemir67 ()Selamunaleykum sayin aytac hocam gumusde bu haftaki beklentiniz hangi yonde olur yorumlariniza yetisemedim saygilarimi sunuyorum
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Teşekkür ederim bol kazançlar dilerim.
AltınXYZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Ben teşekkür ederim sayın Taşkın eksileri artıladım gönlünüze göre olması dileği ile bol kazançlar dilerim saygılar.
drtaskin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Teşekkür ederim sayın Pisagor bol kazançlar dilerim saygılar.
Pis_agor için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Maydin55 ()Hocam zahmet etmişşsin üşenmeden yazmışsın . Eline emeğine sağlık..
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Allah razı olsun sayın hocam bilgimiz dahilinde paylaşım yapmaya çalışıyoruz her daim gönlünüze göre olsun İnşAllah bol kazançlar dilerim saygılar.
matematica için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
matematica ()Aytaç hocam ellerine emeklerine sağlık. Gümüş sayfasında da yorumlarınla karşılaşmak güzel sürpriz.
Bana göre Aytaç hoca @Akif44 hocayla birlikte bu sitenin en değerli iki yorumcusundan biridir.
0BeğenmedimŞikayet
Messimi_Ronaldomu ()Like derdim yok ama. Samimi olduğum arkadaslarla yazışmalarıma dislike verilmesi biraz acayip oluyo.
GümüşTüccarı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EuroDol ()Hosbulduk,
Siteye girerken ilk girişte bi selam veriyorum zaten kardeş.
Xxxses için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
GümüşTüccarı ()1 like da benden.
Rahat ol babo:)
0BeğenmedimŞikayet
Messimi_Ronaldomu ()Sterlin ile uğraşacaksan takip etmeye başla derim. Gümüş deki kırılımın ilk habercisi de Akif hocadır.
Skaplan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Skaplan ()Sterline giricektim 1 parca 7.28 den 1 haftada burdan geldi bulasma yazdilar bende dolara girdim bakalim hayirlisi
1BeğenmedimŞikayet
Skaplan ()Ona lafim yokda usta cok cok iyi analizcide olabilir ama yuzde 99 demek gercekten cok cok idaali burda yuzde 60 70 tahmini dogru olan varsa ben o kisiyi hemen takip ederim
0BeğenmedimŞikayet
EuroDol ()Boşver kardeş sana hemen bir like
espri anlayışı yok bazı arkaşlarda
0BeğenmedimŞikayet
Messimi_Ronaldomu ()Farketmez. ufuk cevrimdışı
EuroDol için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
EuroDol ()@Messimi_Ronaldomu sana yazacağıma kendime yazmışım yaw :)
2BeğenmedimŞikayet
Messimi_Ronaldomu ()Bu yoruma hangi aklı tutulmuş dislike verdi söylesin bakim.
0BeğenmedimŞikayet
EuroDol ()@00Ufuk kardeşimiz nerde kulaklarını çınlatalım
Tribünden izliyordur bak şimdi hemen yazıcak :)
0BeğenmedimŞikayet
Xxxses ()Aleyküm selam hoşgeldin
0BeğenmedimŞikayet
Xxxses ()Eline emeğine sağlık Aytaç bey
0BeğenmedimŞikayet
Savaş006 ()vay hoş geldin kardeşim. selam almak farzdır.
2BeğenmedimŞikayet
Messimi_Ronaldomu ()Senin yıldızın olmasada olur. Kime selam vereceğimi biliyorum kardeşim:))
0BeğenmedimŞikayet
Savaş006 ()kardeşim tedbirin, stratejin olsun o zaman. benim bu dönem al- sat ta kullandığım sadece yüzde 30 vivarı nakit. terste kalsan da alım yapacağın tl can simididir
Mahmut_ali için cevaplandı (yorumu göster)