Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0533 05:40:31
EUR 36.2720 05:40:31
USD 34.4384 05:40:31
ALTIN ONS $2563.9500 05:40:31

Grafiği gönderen: Akif44

⭐⭐⭐Akif44 ()
Sterlin

şimdi arkadaşlar sterlin dolar daki grafiğe bakın burada fincan kulp var mı yok mu isteyen iyi niyetle görüşünü yazabilir. sadece soru herkes fikrini rahatça söyleyebilir

Yorumlar (23)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

ö_yener ()

bravo... tam destek, hep destek

Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

venomgt58 ()

Soldaki büyük oval fincan sağdaki küçük oval kulp yani fincan kulp formasyonu tamamlamış sayın akif hocam inşallah bilmişimdir

1BeğenmedimŞikayet

Mustafaaykan ()

Fincan var bariz gözüküyor. sayin hocam ben anlamam lakin sorunuza katılım saygımdan

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Anladım doğru söylüyorsun. çoğu arkadaş şu an bakmıyor sayfaya. hafta içi yazarız. hatta sen bu konuda bir anket hazırlarsın duruma göre her hafta müsait olan bir arkadaşımız kısa bilgi ve örnek üzerinde beyin fırtınası yapar ders biter. mesela cumartesi akşam 9.30 gibi bir saat olabilir

Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

Konuyu, amacını site genelinde bilgilendirme yapsan diye dedim genel bilgiden kastım buydu. Mesela çalışma saati paylaşım günü vs böyle bir şey düşünüyorum her hafta şu saatte şu gün gibi... Benim böyle bir şey düşündüğünden haberim yok mesela demek istediğim bu...

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

benim düşüncem önce açıklamak sonra örnek üzerinde konuşmak daha iyi olur bugün hazırlıksız olduda bundan sonra hazırlıklı ve arkadaşlarda ilerde daha çok ilgi gösterirler bence

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Aytac hocam genel bilgi her yerde var. biz her hafta bir konu seçip örnek üzerinde analiz yapalım diyorum. bana güven bu şekilde daha faydalı olur

3BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

Ne amaçladığını anlamadım bu yüzden sordum hocam genel bilgi versen daha güzel olur ve anlaşılır olur bilgim olmadığı için böyle yazdım elimizden geleni yaparız zaman imkan olduğu sürece sorun yok...

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Eyvallah hocam sağolun arkadaşların bu konuya sıcak bakacaklarına inanıyorum amacımız bilmişlik değil herkes bilsin herkesle beraber değerlendirme yapalım herkes sorumluluğu paylaşmış olur

ö_yener için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ö_yener ()

takdir ve tebrik ediyorum. öğretmek herkesin harcı olamaz. allah size ve diğer hocalarımıza kuvvet versin

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

amaç test etmek değil Aytac hocam bu hafta fincan kulp konumuz gelecek haftada başka bir formasyon olu bu sayfa diğer sayfalarda farklı olsun istiyorum sende destek verirsen mesala gelecek hafta sen bir formasyon seç cumartesi akşam o formasyon üzerinde arkadaşlar konuşsun

1BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

TMmdır Akif abı teşekkurler

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam illa birşeyler öğrenirsin öğrendiğini uygulamaya dök bu hafta konumuz fincan kulp hangi emtiyadan görürsen bana yazacaksın bende takibini yapacağım

Polis55 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

Hocam bende arkadaşların görüşlerini merak ettim bakalım neler çıkacak senin görüşün var yönünde mi yoksa eğitim çalışması mı soru mu sordun test mi yapıyorsun?

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam sabah sterlin tl dolar tl ye baktım ikisin de grafik attım analiz yaptım net değiller kısa vadede ama orta vade diyorsan büyük resimde 9.60 gözüküyor bunuda kaç kez söyledim zaten bak diğer arkadaşlarda aynısını söylüyor ona göre kararını ver

BABAYAGA06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Bende onlardan çok farklı değilim abı ama gerçekten öğrenmek istiyorum öyle olmamak için netten araştırıyorum ama genel oluyor sizin gibi sitede tecrübeli abilerin grafiklerdeki tecrübeleri daha güzel oluyor öğrenmek adına

0BeğenmedimŞikayet

BABAYAGA06 ()

Öyle ama şuan için görüşünü söylesen ne olur yani bizde sana bi saol deriz herkes grafik anlamıyor yeni üyeyim ben

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

keşke bir sen olsan çoğunluk malesef hocam her hafta sonu bir teknik üzerinde konuşsak fena mı olur

BABAYAGA06 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BABAYAGA06 ()

O birileri ben miyim?

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam bu işi senin dışında öğrenmek isteyen yok. burada birilerine sorup ona göre yatırım yapmak isteyenler var senin geleceğin parlak hocam

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Abı İngiltere'nin de korona sınavı sterlin deki gidişatı yavaşlatıyor sanırım ülke olarak kötü sınav veriyorlar. Sitede genel olarak kağıtlarda paralarda büyük bi düşüş olacağı algısı mevcut ımf Türkiye'ye sıcak bakmamış kağıt paralar düşse bile tl daha çok değer kaybediyor ...

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Eyvallah hocam ağzına sağlık önemli olan herkes fikrini rahatça söylemesi beyin fırtınasının özelliği bu beraber birşeyler öğrenmek

1BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Akif abı 7.55 den beri takip ediyorum sizi yanı tanıdım yaşınıza hürmeten de abı diyorum saygıdır benim için dediğiniz gibi fincan kulp gözüküyor abı OBo dan da bahsettiniz oku daha ileriye atmak için yayı germek lazım alım fırsatı dediğiniz gibi verecektir bize de düşen takviyeye devam düşüşler alım fırsatı ... çok beyin fırtınası olmadı ama saygılarımla :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum