Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0477 20:29:30
EUR 36.2649 20:29:30
USD 34.5887 20:29:30
ALTIN ONS $2625.1950 20:29:30

Grafiği gönderen: MaSTeR_AyFoX

Tamda gun olarak yerinde denk gelmis..

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

MaSTeR_AyFoX ()

Rica ederim dostum. Aslinda bu siteye bende uyelik olarak gec katildim. ama 2013 veya 2014 yilindan beri has 85 civari idi. yakin cevreme ne olursa olsun altin alin kenara atin tavsiyelerinde bulunurdum.. o zamanlarda sitede olsaydim belki daha fazla faydam dokunabilirdi.

teamyankee için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

teamyankee ()

Anket gönderdiğin için teşekkür ederim. Çoğunluğun tercihi olan alımı işaretlemişim. Şu sıralar gayrimenkuldeyim. 2-3 ay sonra bitip de satılırsa emtiada değerlendirmeyi düşünüyorum. Keşke seni daha önce tanısaymışım, o zaman hiç gayrimenkule yatırım yapmazdım. Bu vakitten sonra kralı gelse altın yerine gayrimenkul yatırımının akıllıca bir tercih olduğunu bana ispat edemez.

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

duzeltme sonrası tabıkı gordugu yerı ıstıcektır. ya nasip

____Su______ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

____Su______ ()

Benim calışmam da, son hafta var bi düzeltme ramazan ılk haftası, senin bi hafta sonran izler konuşuruz saygılar burdayız hepbirlikte, ama şıda var, o duzeltme sonrası dahi yön yukarı :))

66vip için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

66vip ()

ufak degıl. ben falcı gıbı yuvarlak konusmam. olur yada olmaz ama calısmalarım ıkıncı haftaya yanı bu haftadan sorakı hafta ıcın düzeltme yanı hatrı sayılır bır dusus gosterıyor. ytd

0BeğenmedimŞikayet

____Su______ ()

1 aylık yukselış, sonra zsten duzeltmelerle olur ufak, neyse hakkımızda hayırlısı kardeşim, tek istegim herkes kazansın, bu Marj makas uygulayan banka BDDK sikayet gerekıyor

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

saygı bızden ama ptesi benım ıcın pıyasa degıl. ben o kadar kısa vadecı degılım. ben dusecek demıssem en az bır aylık dusunur konusurum. her seferınde dedım bır mıktar yukselebılır ama illaki duzeltme gelecek

0BeğenmedimŞikayet

____Su______ ()

Yani, tşkler izleyelim piyasayı ptesı konuşmayı devam ettirelim saygılar

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

senin için yazmadım kardeşim. @master_afyok kardeşimizin paylasımına istinaden yazdım. ben ne haksızlık karşısında susarım ne susmayana kızarım tam aksine desteklerım

0BeğenmedimŞikayet

____Su______ ()

Asıl haksızlık karsısında susmuyor olup konuşanın ben oldugumu, yakın zamanda göreceksin, ben senden özür beklıcem ogün,

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Teşekkür ederim kardeşim benden de sana

ipekcy için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır... ÜSTAT

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum