Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Rica ederim dostum. Aslinda bu siteye bende uyelik olarak gec katildim. ama 2013 veya 2014 yilindan beri has 85 civari idi. yakin cevreme ne olursa olsun altin alin kenara atin tavsiyelerinde bulunurdum.. o zamanlarda sitede olsaydim belki daha fazla faydam dokunabilirdi.
teamyankee için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
teamyankee ()Anket gönderdiğin için teşekkür ederim. Çoğunluğun tercihi olan alımı işaretlemişim. Şu sıralar gayrimenkuldeyim. 2-3 ay sonra bitip de satılırsa emtiada değerlendirmeyi düşünüyorum. Keşke seni daha önce tanısaymışım, o zaman hiç gayrimenkule yatırım yapmazdım. Bu vakitten sonra kralı gelse altın yerine gayrimenkul yatırımının akıllıca bir tercih olduğunu bana ispat edemez.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()duzeltme sonrası tabıkı gordugu yerı ıstıcektır. ya nasip
____Su______ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
____Su______ ()Benim calışmam da, son hafta var bi düzeltme ramazan ılk haftası, senin bi hafta sonran izler konuşuruz saygılar burdayız hepbirlikte, ama şıda var, o duzeltme sonrası dahi yön yukarı :))
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()ufak degıl. ben falcı gıbı yuvarlak konusmam. olur yada olmaz ama calısmalarım ıkıncı haftaya yanı bu haftadan sorakı hafta ıcın düzeltme yanı hatrı sayılır bır dusus gosterıyor. ytd
0BeğenmedimŞikayet
____Su______ ()1 aylık yukselış, sonra zsten duzeltmelerle olur ufak, neyse hakkımızda hayırlısı kardeşim, tek istegim herkes kazansın, bu Marj makas uygulayan banka BDDK sikayet gerekıyor
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()saygı bızden ama ptesi benım ıcın pıyasa degıl. ben o kadar kısa vadecı degılım. ben dusecek demıssem en az bır aylık dusunur konusurum. her seferınde dedım bır mıktar yukselebılır ama illaki duzeltme gelecek
0BeğenmedimŞikayet
____Su______ ()Yani, tşkler izleyelim piyasayı ptesı konuşmayı devam ettirelim saygılar
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()senin için yazmadım kardeşim. @master_afyok kardeşimizin paylasımına istinaden yazdım. ben ne haksızlık karşısında susarım ne susmayana kızarım tam aksine desteklerım
0BeğenmedimŞikayet
____Su______ ()Asıl haksızlık karsısında susmuyor olup konuşanın ben oldugumu, yakın zamanda göreceksin, ben senden özür beklıcem ogün,
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Teşekkür ederim kardeşim benden de sana
ipekcy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır... ÜSTAT