Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
Murat2525 ()Güzel kardeşim biriktiriyor diye değerlenecek diye bir kesinliği yok hadi değerlendirdi diyelim getirdi onsun en zirvesi 60 dolarları gördüğünde gram 2,36 civarlarında imiş gram cinsinden konuşalım getirdi bunu 6 liraya oradan daha iyi getirili bir enstrüman bulur verir milletin kucağına uğramaz 3-5 sene hapseder seni orada diğer tarafta parayı kop eder gelir yerlerde sürünen daha önce sattığı emtiayı alır götürür bu böyle devam eder gider o alırken sen alamazsın satarken satamazsın çok hızlı hareket eder alır satarım diyenler bir önceki düşüşte belli oldu hep tersde kaldılar çok az kişi yararlanabilmiştir oda belki
Bir şeyi değerli yapan onu ihraç eden devlet değil, ona inanan ve peşine takılan insandır.
@Murat2525
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Up elindeki fiziki gümüşü neden birikririyor?
Bu bildiği var elbetteki biriktiriyor. Acılan davalar felan evet bir iki banka adına var evet sonuçlarıda ama değişen birşey yok yine aliyor mu alıyor. Daha da alacak:))
Neden ama çünkü elindekileri yüksek fiyata satabilmek için tabiki dünya değişiyor
O kontratların belki de bir değeri kalmayacak zamanı gelince bilemeyiz tabiki
Murat2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat2525 ()nasıl zarar etmişler :)
@Murat2525
0BeğenmedimŞikayet
Murat2525 ()bende en çok onun(Jp) üzerinde durmuşum yorumlarımda fiziki olarak elinde olan gümüş yazıyor istediği gibi yatırımcıyı soyarlar
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bunu çok defa okudum. Kardeşim bir kere hund zarar etmiş zaten 1 kere olur. Jp evet farklı
0BeğenmedimŞikayet
Murat2525 ()@Murat2525
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Olabilir bende arada saçmalarım böyle hatasız kul olmaz. Ama çok güldüm saolsun
daytraderxag için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Abd de ve dünyada bu ölümler artar. Bizdede 100 baz puanlık faiz indirimi biraz frenler sonrası sonra.
daytraderxag için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
daytraderxag ()"speak" ile "emtia" kelimeleri aynı cümle içerisinde nasıl kullanılabildi hayretler içerisindeyim :))
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Güldürdün beni :)) gms ye speak dedin ya Allah razı olsun senden Vallahi çok güldüm. Saol
0BeğenmedimŞikayet
Murat2525 ()Abd de var onun yanında büyük fon yöneticileri dünyanın gelirini yarı parasına sahip bir kaç aile ayrıca speke açık bir emtia olan gümüşü elinde oynatan başka bir gurup var eski yorumlarıma gidersen orada yazmışım kardeşim
@Murat2525
0BeğenmedimŞikayet
Murat2525 ()Ayrıca perşembe petrolde arz kısıntısından dolayı yükseliş bekleniyordu olmadı talep yok zaten petrol düşüyorken , usdjpy çıkıyorken bunlara karşı ons un hobbidi hobbidi çıkması neden acaba ? petrolün silahının zamanı var onu kullanacakları zaman ayrı şuan bekletiyorlar
@Murat2525
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Onlar kim? Abd mi
0BeğenmedimŞikayet
Murat2525 ()Herşey onların elinde iken istedikleri yere indirir istediği yere çıkarırlar şimdi arz talep diyeceksin A B D endeksleri yukarı giderken zorla yukarı giderken arz talep mi vardı yapmayın
ne yaptı zorla fon gücüyle götürüp bastılar aşağı emtiayı da aynı şekilde yükselen piyasalardan çıkış olup altına kaymasın diye peşinden sürüklediler bunlar birbirine ters kolera üründür bir zamandır beraber hareket ettiriyorlar neden ters herket etmiyor ?
ama zaman sonra eskisi gibi hepsi ayrışacak borsalar yukarı giderken ons tersine gidecek bunu göreceğiz.
@Murat2525
0BeğenmedimŞikayet
Murat2525 ()Şu ihtimali de aklının bir kenarına yaz ufuk onslar da düşmeyecek uçuk yükseliş bekleyenler var ya genişleme var A B D dehşet para basıyor bunun etkisi onsu yükseltir bir kaç seneye ancak düzelir diyenlere çok basit bir cevap fed 'in bir f aiz artırımına bakar f aizler zaten sıfırlanmış TRY'de de aynı her an kullanılmak üzere köşede bekliyor
@Murat2525
00Ufuk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Py piyasa yapıcı mı ? Demek istediniz kardeşim.
Eğer Bu kisaltmayı o amaçlı yaptıysanız öyle bir durum yok.
Emtia da piyasa yapıcı olmaz
0BeğenmedimŞikayet
00Ufuk ()Evet hocam tekrar aynı zararı goze alamadığimdan çiktım zaten. en fazla kardan gider. fırsat kollayacaz artik. aslinda 14.5x lerde sattığimda.13.8 den doldurabilirdim. usd çok iyi çıkıyordu. orda pasif kaldım. bir kısmını parite yapıp gumüşe gecebilirdim. nasip artik hocam. onumüze bakacaz. teşekkürler hocam
1BeğenmedimŞikayet
Murat2525 ()İşte şimdi ortadayız bu gibi durumlarda yarı yarıya beklemek daha iyi ama artık tl çıkmışsın bir müddet izlemekte fayda var . Her hareketi yakalamamız imkansız ufuk şöyle düşün anaparanı çıkarmışsın zararın yok. ürün 20-30 kuruş yukarı gitti diye mi ? üzülürsün yoksa önceki gibi ürünü aldıktan sonra 1 lira civarında aşağı gitmesine mi ? üzülürsün :)
şimdi yukarı hareketle yine karı kaçırıyoruz diyenler olacaktır ama yukarı gideceğini kesin bilen olsa evini arabasını satar girer demi..
@Murat2525
0BeğenmedimŞikayet
00Ufuk ()Evet hocam ucuza topladılar dediğin gibi. şimdi de 2. Dalga gelecek algısı var. kimi kesimde yeni zirveler. bakalim gorecez doğru yerdemiyiz yoksa yanlış yerdemi.
1BeğenmedimŞikayet
Murat2525 ()Bak aylıkta ne kadar net görünüyor gitti aşağı desteğe çarptı bir kaç kez zigzag yaptı ayıkta görünmez ama saatliklerde ne yaptı 2,75 geldi tekrar 2,45 lere gitti geldi 2,65 lerde oyalandı hiç çıkmayacak algısı verdi ve buralara geldi dahada çıkabilir bilemeyiz ama dikkat et şimdide düşen dirence geldi belki burada da oyalanıp 3,25 3,30 arası 3,30-3,35 arası gidip gelecek yükselişte yaptığı gibi eğer PY aşağı basacaksa işte burada da hiç düşmeyecek algısı verip aşağı düşürebilirler senaryo böyle işliyor ama PY nin aklından geçenleri veya robot hareketlerini kestiremiyoruz hepsi bu
@Murat2525
0BeğenmedimŞikayet
00Ufuk ()Hok hocam son kalanları 3.15 de çiktim. tek doğru yaptığim 6435 de usd ye yuklenmekti. usd toparladı az da olsa beni.
0BeğenmedimŞikayet
Murat2525 ()ilk çıktığı gece 3,36 yı yakalayamadın herhalde. sağlık olsun
0BeğenmedimŞikayet
00Ufuk ()Vala murat hocam en son 3.35 gumuşe ful girdim. canim yanmışki bir daha ful islem acarmıyım gumüşe. ful tl de sayılırım şimdi. sabırla bekliyorum düşer çikar bilemem artık. birşeyler geberene kadar yüklü alım yapmam daha. arada boş kalmayak diye kısada vur kaç. boyle iyi şimdilik. az kaldı zararın çıkmasına.
0BeğenmedimŞikayet
Murat2525 ()ve 15,48 de bir direnci vardı orayı bir kaç kezde test etti diyebiliriz alttaki desteği 14,95 takip edelim
0BeğenmedimŞikayet
Murat2525 ()Arkadaşlar Uçacak kaçacak veya göçeceklere aldırmayın açın grafiği riskleri göz önüne alarak ve risk miktarını ayarlayarak kademeli al kademeli sat stratejisini uygulayarak önünüzü daha iyi görebilirsiniz
herkese bol kazançlar