Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (87)
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Ben ikisindede negatifim..
sports07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Zor ama imkansız değil^_^
El_Dorado_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()^_^ Atası iyi görunmuyor
Dielife için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sports07 ()Sizden öğrenmek istediğim birşey var. Bugün coştum %50 Altın aldım yüksek old. görmeme rağmen. Ortalama düşürmek için usd mi yine gr mı alınmalı...
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Bi sakin olalım önce. Bölgeyi inceledim. Bize 1690 rakamını verdi . Buranın üzerinde kapatırsa umut olur. 1600 den once 1673.80 performansı önemli. 1658 altı kapanışlarda umut kesilir. YTD
Polat_hasan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
El_Dorado_ ()Üstadım bende denizciyim eğer Edremit körfezine yolunuz düşerse kesinlikle beklerim deniz bizim işimiz :)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Evet. Bir ayağımız hep denizde oldu. Babam var eski kurt. Çok başarılı. Babam oldugu için demiyorum. Onunla her türlü denizde balik peşinde koştuk. Yaşlandı artık. Ama hayalleri denizlere sığmaz. Banada etki etmiş olmalı ^_^ Koranodan bence en çok karadenizliler ve denize kıyısı olanlar sıkılmıştır. Gercekten cekilmiyor..
0BeğenmedimŞikayet
Polat_hasan ()1690 altinda kapanislar da hedef neresi acaba 1600 mu ? Dogrumu anlamisim grafigi
0BeğenmedimŞikayet
Serdarex ()Hocam gece 12 de 1690 altında olursa ons düşüşe geçer mi demek oluyor bu ben gramdan çıkacağım da yorumlarınızı takip ediyorum grafiklerinizi takip ediyorum ama daha çok yolun başındayım
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Müsaitsen şu gümüşe bide sen bakabilecen mi dostum biz bi türlü düşüremedik :)
0BeğenmedimŞikayet
El_Dorado_ ()Üstadım denizcilik varmı ?
0BeğenmedimŞikayet
sports07 ()Sizden öğrenmek istediğim birşey var. Bugün coştum %50 altın aldım yüksek old. görmeme rağmen. Ortalama düşürmek için usd mi yine gr mı alınmalı...
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Eyvallah dostum. Elimizden bu kadarı geliyor ^_^
Sessiz_gemi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Cok basit aslında:(
sports07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sports07 ()Grafiklerinizi anlamaya çalışıyorum ancak beni aşıyor. Çok teknik. Çabanız için çok tşkler, emeğinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Eyvallah yasemin kardes
nımesay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()^_^ yapma hocam ya .s
Dielife için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Benim söylemek için çırpındığım gecelerde, Siz yoktunuz.. Asaf..
iyikiM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sessiz_gemi ()Eline saglik... ellerin dert gormesin
0BeğenmedimŞikayet
mhurd ()Güzel bir noktaya deginmissin tebrikler
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Rica ederim kardeşim
muhammetyldrm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nhl ()Böyle bir günde yol fikir verdiğiniz için çok teşekkür ederiz
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Dolar yorumum var.
GoldMan§ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Eyvallah. İşimizi disiplinle yaptığımız dogrudur
2BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Kaptan dalgalı denizde kaptandır. Yoksa benim cocukta dümen tutar durgun denizde ^_^
0BeğenmedimŞikayet
GhostStreet ()yakında düşüş başlayabilir Ama ytd demek istiyor